yesterday was perfect

Årets julekort-bilde fra familien Ullebø!

Jeg håper dere hadde en fantastisk dag i går, fyllt med kjærlighet, omsorg og trygge omgivelser. Og masse mat. Hehe. Jeg er fortsatt mett etter gårsdagen, men er det ikke slik det skal være, da? Vi koste oss i alle fall til de grader her hjemme i går! Dagen bestod i bunn og grunn av å slappe av og se på tv hele dagen, og når kvelden kom sigende satte jeg julemusikken på full guffe på badet og startet på sminken. Jeg elsker de timene før middagen, hvor pinnekjøtt-lukten smyger seg rundt i huset og man vet man har den beste kvelden i løpet av året i vente.

Kjolen var ikke noe vanskelig valg i år. Jeg bestemte meg faktisk for flere uker siden at jeg skulle gå med denne kjolen fra Kouture. (sponset) Den er helt perfekt for julaften! Den dype, vinrøde fargen er midt i blinken og stoffet er så ekslusivt. Følte meg kjempefin i denne ♥

Så, et spørsmål til dere! Hva var den fineste gaven dere fikk i går?

15 kommentarer
  1. Åh, så fin du er<3 og så hyggelig at du hadde en fin feiring! Min fineste gave fikk jeg faktisk for en liten stund siden, og det var en ny IPhone 6s. Du kan tro jeg ble glad, heheh:)) jeg hadde hatt min gamle iPhone 4 i seks år, så da den døde gikk vi rett til butikken for å kjøpe en ny. Mulig jeg høres skikkelig bortskjemt ut nå, men det var faktisk jeg som ønsket å vente til mobilen sa takk for seg. Synes det blir litt for dumt å kjøpe ny mobil bare fordi du har gått lei den gamle, eller rett og slett for å ha det nyeste på markedet...jaja, det er hvert fall min mening. Ellers fikk jeg den ene filmen jeg ønsket meg, så jeg er storfornøyd! Ønsker deg og dine kjære en fortsatt god jul<3

  2. Så flotte bilder og så fint innlegg:) min fineste gave var morgenkåpen med matchen tøfler til i skikkelig fløffy stoff som jeg fikk av min kjære;)

  3. Hei! For et koselig familiebilde! Jeg har så lenge jeg kan huske vært den som har fått mest til jul, og jeg har synes det har vært litt trist at det har vært sånn, men i pr var jeg vel kanskje den som fikk minst! Men jeg fikk mange fine ting likevel. Pulsklokke er noe som har stått på ønskelisten lenge, og nå er endelig en av de beste på markedet min! Ellers fikk jeg en god lue og en slikkepott:) ble også kjempeoverrasket over at jeg fikk en kokebok som jeg hadde ønsket meg! Det fineste jeg har fått denne julen, som visstnok ikke lå under treet, var at hele familien ble samlet og at vi hygger oss sammen. Alt i alt er jeg veldig fornøyd og motivert til et nytt år!

  4. Så koselig!! En gave jet ble veeldig fornøyd med i år var en Helly Hansen treningsbag med ryggsekk funksjon<33, i og med at jeg ikke kan fordra bager som man bærer over den ene skulderen. Får så fryktelig vondt i både skulder og rygg. Ellers fikk jeg en slags arkitekt-tegnebok av søsteren min, ettersom jeg skal søke inn på arkitektskole etter videregående 🙂

  5. Hvorfor må du spørre om akkurat det? Det kan hende ikke alle fikk så mye eller særlig dyre ting, og nå skaper du nesten en “konkurranse” i kommentarfeltet.. Hvorfor ikke heller spørre hvem vi feiret med, eller hvordan julemat vi spiste? Du er blitt så innmari materialistisk Kristine…

  6. Den fineste gaven jeg fikk tror jeg var hodelykta av pappa. Når man bor på landet, og er masse ut i mørketiden er det et must med ei ordentlig god hodelykt for å se noe!

  7. Ahh the dress is beutiful!! Cute family 🙂
   A really nice gift were gift cards for Mango and H&M but also a anti-stress coloring book :’D

  8. Åå jeg fikk så masse fint!! Er skikkelig glad for alt i år. Ble utrolig stoked når jeg fant en lush pose med badebomber til meg, eller heldress-pysjen. Den har jeg hatt på i sånn ca. 24 timer nå, beste gaven ever (overrasket over hvor excited jeg er over pysjamas i en alder av 17 år). Også fikk jeg oppvarmbar madrass, perfekt til en frysepinne som meg om vinteren.

  9. Ærlig talt, dere som sier at Kristine bør spør om noe annet en gaver må ta dere sammen. Den fineste gaven trenger ikke nødvendigvis å være den dyreste. Gaver er også en stor del av jula, så dette er en naturlig ting å spørre om. Ganske utrolig at dere skal klare å krangle og rakke ned, selv i jula.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg