yesterday’s outfit

Jacket from NA-KD. Her er gårsdagens antrekk. Elsker, elsker denne jakken! Vet med meg selv at denne blir en favoritt fremover, jeg er så svak for store fuskepels-jakker.

Gårsdagen var kjempemorro! Jeg og Synnøve fikset oss sammen hos meg, før vi dro på vors, og deretter ut. Det er jo sååå mange ute nå i jula, så mange at det er umulig å ikke ha det gøy! Jeg har alltid trodd at det er kjedelig å dra ut på byen, men de få gangene jeg har erfart bylivet har det vært sykt bra. Det kommer jo selvfølgelig veldig an på folkene og ikke minst musikken, da… Om musikken er dårlig kan det faktisk ødelegge hele kvelden min. Jeg vil synge og danse til sanger jeg kan teksten til, halloo!!

I dag har jeg sovet leeeenge, og så har jeg sett på tv stort sett hele dagen. SINNSYKT deilig med ferie! Når jeg slapper av for mye får jeg av og til den der “oi, er det noe jeg burde ha gjort i dag?”-følelsen, og jeg tipper det er den ekstremt hektiske perioden før jul som fortsatt henger litt igjen i meg, haha. Ellers har jeg lagt litt planer for resten av uka! Skal blant annet på intervju, en dagstur til Bergen og ut to ganger til før helga ringer inn, så dette blir ingen rolig uke, ass. Men jeg har slappet såpass mye av nå, at jeg tror batteriene er ladet og vel så det.

Hva synes dere om antrekket, da? ♥

11 kommentarer
  1. Hei Kristine Send meg en venneforespørsel på bloggen
   legg meg til som venn
   svar meg?
   Jeg vil følge deg på bloggen da
   Så fine bilder av deg
   du er en pen jente
   Så fint antrekk du har på deg
   det kledde du da
   Hvor lenge har du blogget?
   så fin blogg du har
   God jul

  2. Vi har SKJØNT at du eeelsker fuskepels, at det er SINNSYKT deilig med ferie og at å gå på byen er sykt bra!!!
   Okei? Så kanskje du burde komme med litt annet materiale å blogge om snart?

  3. The outfit is very glam and chic!! Love it <33 cute fur! And relax during the Holidays is a must have <3

  4. Hei Kristine! Jeg har bestilt time til hudlege for å få resept på isotretinoin og vet du har endel erfaring:-) Du har kanske skrevet dette på bloggen, men hva koster det? Timen til hudlegen var ganske dyr og regner med medisinen blir dyrere så fint å vite.

  5. Anonym: Hei! Hver gang jeg er på apoteket og henter ut Isotretinoin betaler jeg rundt 600 kr 🙂 Men om du søker om blå resept får du dekket 70% (det gjør jeg), så da sender du bare kvittering i en konvolutt til HELFO og så refunderer de pengene. Så kuren er egentlig sykt billig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg