intervju og innkjøp

inneholder annonselinker

Heisann! Denne dagen har vært fin. Jeg og Vemund ble intervjuet i akkurat en time, og vi pratet stort sett bare om hvor det hele startet, hvordan det er å være blogger/gründer i en så “liten” by, og hva planene våres for fremtiden er. Spennende, spennende! Artikkelen blir fremstilt på en litt morsom/hverdagslig måte, så jeg gleder meg faktisk til å lese den selv. Skal sørge for å gi beskjed til dere når den er live!

Lite fotovær i dag, altså. Her blåser det som bare det!! Men jeg er fortsatt like blid, da 🙂 Jeg driver forresten og kikker på kamerautstyr på nett nå! Kjøpte meg jo nytt kamerahus nå i høst, men den har ikke innebygd blits, så jeg vurderer å kjøpe en ekstern en. Eller, jeg skal kjøpe det. De eksterne blitsene gir mye mer lys enn de vanlige, så da tror jeg at jeg skal få til noen stilige bilder. Iiiih, fotografering er så gøy!

Jeg fikk tilbake jakken og lommeboken min i dag, forresten! Det første jeg gjorde var så klart å dra på butikken og kjøpe 6-pakning med Pepsi Max. I samme sleng hentet jeg en pakke med klær jeg har bestilt fra Nelly. Tenkte jeg kunne vise innkjøpene slik jeg gjorde i gamledager! Det vil si… for tre-fire år siden. Haha. Blir selvfølgelig å ta bilder av klærne på etterhvert også, da blir det litt enklere for dere å se hvordan plaggene faktisk er.

Skoene er utsolgt allerede, men du finner helt lik modell i svart herDisse her er bare så deilige å se på. I mean, look at theeeem.

Marineblå kjole her, hvit her, korallfarget her

Dårlig bilde av den hvite og korallfargede, men dere får se de på ganske snart. Men den blå, dere?! HVOR FIN ER IKKE DEN? Jeg falt fullstendig for den. Fatter ikke at en kjole kan være så gjennomført engang. Den ser veldig classy ut på også, spesielt med gullhælene til. Tror jeg skal gå med den enten i morgen i bursdag, eller på nyttårsaften 🙂

Her i huset er det som sagt duket for tapaskveld, så jeg venter på at gjestene skal komme slik at jeg kan snike med meg litt mat, hehe. Det blir full fest for de voksne her i kveld, så jeg og Ingeborg skal sette oss i loftstuen og se en film mens vi spiser middag sammen. Kjempekoselig!

11 kommentarer
  1. kan ikke du melde deg på Miss universe norge :DD? Det hadde vært så kult å følge deg og jeg er sikker på at du både hadde vunnet den og den internasjonale konkurransen :DDD

  2. Fant nettopp ut av at vi har samme JB konsertbilletter. Både dato, plass og inngang! Haha, gleder meg til å møte deg!

  3. hvilken dato skal du på jb konserten? Torsdag eller fredag? Og har du diamond, golden, sitteplass eller ståplass? Har lest bloggen din lenge og hadde vært sykt gøy om jeg kunne møte deg der, jeg skal på torsdag❤️❤️

  4. Amalie: i følge snappen hennes så har hun golden circle på fredag 23. Det er konsert fredag 23. og lørdag 24., ikke på torsdag 🙂

  5. amalie: Oja Hahaha, glemte meg bort. Takk for svar❤️ håper virkelig på å få sett deg kristine , hadde vært en drøm, virkelig!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg