today’s outfit

inneholder annonselink

Her er dagens outfit 🙂 Jeg hadde på meg dette i går og tok disse bildene da, men jeg gikk for samme look i dag også. Altså, hvem sier at man ikke kan bruke samme outfit flere ganger? Veska og solbrillene var ikke med meg på skolen, da.

Nike Air Force from Nelly HERE, bag from Alexander Wang, tights from Adidas, fake fur from Bik Bok

Deilig å starte uken med en komfortabel uke! Så, første skoledag? Det gikk helt fint, det. Selv om det føltes som om det var midt på natten når vekkerklokka ringte i dag tidlig, så var det gøy å komme tilbake til rutiner og se folk igjen. Det er noe med det, altså! Har jeg fri for lenge blir jeg umotivert og lite rutinert… Flaks at jeg liker hverdagen best. Nå nærmer vi jo oss terminslutt også, så jeg fikk tilbake et par karakterer i dag også. To seksere glidde inn på karakterkortet! Yey. Det er nå jeg er glad jeg jobbet ræva av meg før jul.

Jeg fikk forresten særemnet tilbake i dag også! Ut ifra kommentarfeltet å dømme er det stor interesse om at jeg deler det, og det har jeg jo for så vidt lovet også. Så, noen som vil lese? Jeg tenker isåfall å legge det ut i neste innlegg, så følg med :)

16 kommentarer
  1. Jaa, gleder meg faktisk til å lese det! Det er så inspirerende å lese hva andre på samme alder har skrevet (vi er like gamle), det får meg til å skjønne hvor bra jeg burde kunne klare å skrive 😅 hehe, så det bli spennende å lese ditt siden du er så flink! Fikk du 6?:)

  2. Er like gammel som deg og har også skrevet særemne! Hadde svært spennende om du la ut slik at jeg kan sammenligne med min egen tolkning og problemstilling. Synes det utrolig kult og motiverende å lese din blogg i forhold til skole! Du er vel en av de få toppbloggerne som virkelig bryr seg om skole og resultater, noe jeg synes er knall.
   Så bittelitt konstruktiv kritikk, som ikke er ment for å være slem men egentlig bare for at jeg virkelig mener det “ødelegger” litt for deg. Det er en filleting, men jeg legger merke til at du nesten konsekvent skriver “da” og “når” feil – noe en perfeksjonist som meg synes er skikkelig irriterende og gjør at innlegget kan dette veldig i kvalitet. F eks. i dette innlegget – det var ikke “når vekkeklokka ringte i dag tidlig”, det er “da vekkeklokka ringte i dag tidlig” – bare et lite tips fra meg å lære seg den bittelille, men superviktige regelen! 😀 Ha en strålende uke, håper du får de resultatene du ønsker på skolen de siste 6 månedene av vgs! Det fortjener du virkelig:)

  3. Hei! Jeg vil bare si at du motiverer meg utrolig mye! Du er absolutt et godt forbilde, og en jeg ser veldig opp til. Det at du skriver så åpent om skole, og tydelig er interessert i å gjøre det bra, det er noe jeg setter veldig pris på at du skriver om. Sånn innlegg er helt supre, det skal du vite. Jeg vil gjerne lese særemnet ditt!
   Gratulerer med seksere på kortet! I hvilke fag? Stå på videre, du er rå 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg