6 things about this day

♥ Jeg tok selvbruning over hele kroppen i går og fy søren, jeg føler meg som et nytt menneske. Brunfarge gjør meg pen, punktum. Jeg ser bare ikke bra ut når jeg er bleik, og jeg føler meg heller ikke som meg selv da. Men fy søren, så deilig å ha “glowen” tilbake!

♥ Jeg våknet opp med tidenes kvise på kinnet. Altså, jeg har slitt med kviser i hele trynet i flere år, så det at det popper frem en kvise i ny og ne er egentlig bare ren luksus for meg i forhold til før. Men denne var ekstraordinær. På bildet ser den liten ut (jeg brukte en halvtime på å sminke den bort), men fy søren, så mye trykk det var i den! Det var vondt å gjøre mimikker i ansiktet fordi det var så mye syre i den. Så jeg har gått rundt og klaget til alle rundt meg i dag og lurt på hvordan i huleste dette skal gå, for jeg fikk IKKE til å skvise den uansett hvor mange q-tipser jeg brukte. Men gjett hva: JEG KLARTE NETTOPP OG SKVISE HELE GREIA OG DET FØLES SOM EN SEIER! Herregud, er jeg den eneste som synes det er gøy å se den hvite guggen komme ut av huden?! Det er et eller annet sykt tilfredsstillende med det…

♥ Jeg tror jeg endelig har lært å legge en fin, i alle fall OK, eyeliner-vinge. I alle fall finere enn før. Jeg tror jeg har “hooded eyes” (var faktisk en av dere lesere som påpekte det), noe som gjør det vanskeligere å legge eyeliner og øyesminke generelt. (Søk på YouTube om du er nysgjerrig på hva det er) Men jeg har jo lagt eyelineren ALTFOR tykk i alle år. Herregud, så fælt å se tilbake på bilder?! Hvorfor har ingen sagt noe til meg??

♥ Vi har en bod med et ekstra-kjøleskap hvor vi oppbevarer enkelte matvarer, og brus, og det kjøleskapet er nå fylt med 12 Pepsi Max, altså 18 liter brus. Det gir meg en helt sykt deilig følelse. Føler jeg bor på hotell og at jeg bare kan gå å forsyne meg når jeg vil. LOL.

♥ Jeg har jobbet som en Gud i dag. Det føles så BRA. Nå sitter jeg med kalenderen fremfor meg og avtaler møter med samarbeidspartnere i Oslo i tiden fremover.

♥ Lillesøsteren min brukte nettopp mascara for første gang, og jeg ble seriøst emosjonell av det. Hun skulle i bursdag forrige helg og spurte mamma pent om hun kunne ta på seg litt, og når jeg var innom rommet hennes for å ta disse bildene i dag (siden hun har så fint lys der) fant jeg en sånn billig KK-mascara fra KK-bladet. Haha, aw. Jeg smiler, samtidig som jeg gråter litt innvendig. Nå står hun på badet med venninna si og prøver kjoler til et ball de skal på om noen uker. Altså: hun er komt i den alderen at hun begynner å tenke på klær og utseende selv. Jeg vet ikke om jeg er glad eller bare sykt lei meg for det. For meg vil hun alltid være den lille lillesøsteren min. Og helt ærlig har jeg ikke lyst at hun skal bli ungdom enda, for jeg vet at det er i denne alderen at presset begynner å snike seg inn fra alle kanter. Om du leser dette og har en lillesøster selv så tror jeg du kan kjenne deg igjen i det at du vil at lillesøsteren din aldri skal oppleve noe vondt? Jeg har jo selv vært gjennom denne tiden, hvor man går fra å leke i sandkassa til å plutselig komme i puberteten. Jeg var lei meg fordi jeg var nest-sist i klassen som fikk mensen, husker jeg synes det var dritkjipt å være den eneste jenta i garderoben som ikke hadde bind med meg. Liksom, hadde jeg bare visst! Alt dette får meg til å ville være en god storesøster for henne, og jeg vil at hun skal kunne komme til meg dersom hun trenger hjelp til noe, omså hun bare trenger noen å prate med.

19 kommentarer
  1. Haha, trodde jeg var den eneste som likte den guggen.. Det er sinnsykt ekkelt men også litt kult. Lol

  2. Så fint at du har omsorg for lillesøsteren din ❤️ Sikkert ikke lett for henne å vokse opp med en storesøster som er en kjent blogger. Flott at du bryr deg om henne 😘

  3. Jeg er 15 og søstra mi er 5, og jeg kjenner meg så sykt igjen med det her! Ja, aldersforskjellen er stor men altså, jeg vil aldri at noe galt skal skje henne! Hvor gammel er søstra di?😊

  4. Må bare si at du ikke har hooded eyes. Hooded eyes er sånn som Blake Lively og Michelle Rodriguez. Så ikke tenk på det.

  5. Anbefaler deg å bruke hydrocolloid pads (altså gnagsår plaster som inneholder hydrocolloid) for å få frem sånne kviser som ligger under huden eller bare ta på kviser du har poppet for å være sikker på at alt kommer ut. Du klipper bare plasteret til den størrelsen du trenger og har på så lenge som mulig, gjerne over natta også vil du se at alt “gugget” former seg som en hvit boble på plasteret. Seriøst genialt for å bli kvitt kviser. Har brukt det i et år og kan ikke leve uten.
   Personlig bruker jeg disse https://www.vitusapotek.no/compeed-gnagsarplaster-medium-extrem-5-stk/p/839812

  6. Btw amazing photos <33
   And it is amazing and real that you don't want aour sister to get hurt and seeing her growing up must be a totally new experience!!
   I do not have hooded eyes but like an asian eye type altough I am not asian 😀 and doing make up and eyeliner, especially is a challenge as well

  7. Ja, jeg syns hvertfall synd på henne som har deg som søster, du må jo være en de mest kropps- og utseende fokuserte menneskene ever! Nei, uff..

  8. Man ser jo at du veldig hardt prøver å oppnå de øyebryna du snakka så om at du ikke brydde deg noe om. Ikke skjønte poenget med. Du prøver på den harde linjen, fading i begynnelsen osv, osv. Flaut.
   Men, men. Øvelse gjør jo mester, lykke til videre

  9. Du er et forbilde for SÅ mange unge jenter der ute. Jeg blir uvel av å tenke på at mest sannsynlig prøver disse unge jentene å bli like tynn som deg. Du ser syk ut. Fader ass, hadde jeg hatt ei datter på 12-13 år hadde jeg faktisk nektet henne å lese blogger som dette.

  10. Synes at det at flere bloggere nå for tiden prøver å ta fokuset bort fra kropp og utseende er utrolig bra. Dette er kun konstruktivt, men du burde tenke på hva slags signaler du sender ut til alle leserne dine. Det å få en kvise på kinnet er ikke noe du burde behøve å skrive om bare for å ”advare” slik at ingen kommenterer det. Du utrolig vakker kristine, men tenk på de som ikke er det, og vær heller takknemelig for hvordan du ser ut enn å sette fokus på hver gang du føler det mindre pen eller får en kvise.

  11. Den som påpekte at du hadde hooded eyes vet tydligvis ikke hva h*n snakker om, haha. Du har heldigvis ikke hooded eyes, så just practise ur eyeliner and it will be perf en dag :*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg