get it now or regret later

annonselenker

God morgen! Jeg stod opp tidlig i dag fordi jeg tenkte å jobbe et par timer før jeg skal på revyøving klokka 12. Jeg er ikke fan av slappe søndager uten noe innhold (ja, kall meg sær), så det passer meg veldig fint, egentlig. Jeg elsker å være produktiv og føle meg “sliten” når jeg setter meg ned i sofaen på slutten av dagen. Slik er jeg bare bygd 🙂 Men ja, det jeg skulle snakke om! Nelly har salg på en haug av fine klær akkurat nå, her snakker vi faktisk helt opp til 80% rabatt. Salget slutter i kveld klokka 00:00, så jeg tenkte å tipse dere om å gripe sjansen mens den fortsatt er her! Buy it now or regret later, er det ikke det man sier? Her har jeg satt sammen 9 kjoler og gensere som jeg er hodestups forelsket i – et par av dem er faktisk på vei hjem i posten til meg as we speak. Pelsjakken er forresten helt nydelig, da! Jeg vet ikke om pels er it nå, eller om det bare er jeg som er helt obsessed med det. Råflott er det, i alle fall. Går med pelsjakke sikkert 4 dager i uka, haha. Sånn seriøst.

Nå, øving! Snakkes senere i dag. Xx

8 kommentarer
  1. Hei! Må bare si at jeg digger deg, innleggene dine er varierte og gode, med et godt språk!!!!! Hadde vært morsomt om du skrev et ” første gang innlegg”, foreksempel første gang du var forelsket, ble full, fikk mensen eller første kyss. Syntes sånne innlegg er så morsomme, og jeg føler man kan bli bedre kjent med deg!!! Bare ett lite tips.
   Ellers stå på med jobbingen din, du er ett utrolig godt forbildet for mange<3

  2. Hei, jeg bare lurte på hvor lenge du har gått på iso og hvor lenge du skal fortsette? Har selv gått på det i 4 dager og merker ingen bivirkninger ennå, tok det lang tid før du merket no? Og når begynte du å se forbedringer på huden din? Virker som deg fungerer på deg hvertfall! Setter veldig pris på svar

  3. Hahaha!! Jeg er heller ikke fan av slappe søndager.. takler det bare ikke. Må finne på et eller annet for å slappe av skikkelig etterpå. Rart d der..

  4. I think you have changed your style a lot recently, which I see as a good thing :)) it’s becoming this luxury Kriss style that I really like <3

  5. Hei! Dette er kanskje et litt random spørsmål men jeg bare lurte på om du kanskje visste hvor man kan gå kjøpt noen fine bikinier, kanskje skrive ett innlegg om det? Jeg er en jente med ikke så store pupper og syntes det er så vanskelig å finne noen fine bikinier man kan føle seg vell i når man skal til syden. Har du noen ideer? Isåfall hadde det vært til stor hjelp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg