favoritt-været mitt

DETTE VÆRET ER SÅ FINT! Du vet når horisonten står i kontrast? Åååh, jeg blir helt emosjonell av det jeg. Så vakkert er det. Hei på dere, forresten! Har dere hatt en fin søndag? Revyøvingen gikk veldig fint, kjenner jeg gleder meg til den er ferdig og vi står på scenen. Æææ! Føler ikke det er lenge siden jeg gikk VG1 og vi så revyen til 95’erene. Følte det var sååå lenge til det var våres tur. Men som dere vet; tiden flyr 😉

Da jeg kom hjem stod middagen klar på bordet, og i dag ble det faktisk julemiddag på oss. Dampepølse, poteter og kålrotstappe, mm! Om dere ikke har smakt dampepølse så mååå dere gjøre det, de selger det i frysedisken på Rema 1000. Nå har jeg nettopp sett en episode av Making av Murderer (to episoder igjen!) og jeg ble i skrivende øyeblikk sykt fristet til å dra en tur på Spenst for å løpe… Du vet når du bare får et plutselig innfall om noe? Slik er det nå. Om jeg venter lenger tror jeg det forsvinner, så jeg må bare få på meg treningsklærne og hive meg i bilen mens motivasjonen fortsatt gnistrer. Tredemøllen er ikke min beste venninne, men akkurat nå gleder jeg meg faktisk til å løpe der til svetten renner!

Her er gårsdagens outfit, tatt i en liiiitt kald location. Worth it! Synes denne veien er så fin.

13 kommentarer
  1. Dem feels when I look at the photos!!! Hearts in eyes really *,*
   Amazing outfit but my feet would totall freeze off
   Hahahaa I’ve seen the snapchat :DD AS you are walking with the shoes in snow

  2. KAN DU SKRIVE ET PERSONLIG INNLEGG? du skriver aldriiii noe dypt eller noe under overflaten. (ja vet du har skrevet om komplekser mot huden, men mener ikke slike ting), feks om tider du har hatt det vondt eller om det er noe du har opplevd feks depresjon osv.. det må være noe du kan skrive om som et personlig innlegg? hadde betydd mye.

  3. okei hva faen driver Lisa Tønne på med!!! hahahah hun er latterlig! gleder meg til media får tak i saken, bye bye karrieren hennes

  4. Lisa tønne er så slem!! Hvordan er det å bli beskyldt for å ikke spise når du gjør det? Er det ikke frustrerende?? Føler virkelig med deg. Folk må skjønne at man kan være tynn selvom man spiser masse!!!!!

  5. hei! lurte bare på om du hadde noen gode tips for å bli en god blogger/ta fine bilder av seg selv? Har hørt at du bruker kamerastativ og fjernkontroll? I tillegg til at et Canon kamera er sikkert veldig dyrt?

  6. FY.FAEN. Lisa Tønne kan bare gi opp nå ass! Hva tenker hun med? har hun aldri hørt om høy forbrenning? blir helt seriøst sååå irritert på mennesker som ikke klarer å skjønne at selvom man er tynn kan man spise normalt. Skal love deg at innen imåren står det nok garantert om kommentaren hennes på nettaviser osv. håper hvertfall det! INGEN burde støtte den spydige kommentaren hennes. Håper det går fint med deg, alt man må gå gjennom bare pga. kropp i dagens samfunn er forferdelig å tenke på.

  7. Kan du skrive hva du synes om kommentaren til Lisa Tønne og kommentarene du får på Instagram generelt? Det blir jo et personlig innlegg som det blir spurt etter over her 😉 Vil gjerne også ha flere personlige innlegg, du har så mye interresant å si, sånn “Min første gang” hørtes morsomt ut!

  8. Hei! at jeg lurer på noe, du er jo veldig skoleflink, så jeg lurte på om du kunne gi meg noe tips til å bli flinkere på skolen? du skjønner jeg får sånn 3,7-3,9 i snitt, og jeg vil inn på idrettslinja, der er jo snittet mye høyere. det er jo dette halvåret som teller og 1 termin fikk jeg 3,8. tror du jeg har noe sjangs til å få et snitt på f.eks 4,6-4,8? fagene jeg sliter mest med er: matte, engelsk og norsk. eller jeg sliter med å skrive tekster på norsk og engelsk. men jeg vil bli myye bedre. aå lurte på hva du synes? har du noen tips?
   :)) digger bloggen din forresten<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg