“du ser ikke frisk ut” – lisa tønne

Hvis dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere Instagram-diskusjonen i går.

Jeg hadde nettopp kommet inn etter å ha pantet flasker med Guro (veldig effektivt dugnadsarbeid som jeg anbefaler til dere som er russ!), og som vanlig oppdatererte jeg meg på siste nytt og varsler på mobilen. I det jeg bladde gjennom kommentarene på Instagram får jeg øye på et litt kjent navn. Lisa Tønne, en av mine favoritt-komikere som jeg faktisk var på show med nå i sommer. Lisa skrev at jeg ikke så helt frisk ut og at jeg måtte sørge for å fremstå som et godt forbilde ved å vise at fett på kroppen er viktig. Kommentaren var egentlig ikke formulert slemt på noen måte, men det var likevel litt sugent å få høre noe sånt fra en person jeg ser opp til. Jeg lurer på hvilket grunnlag hun kan kritisere meg for det hun gjorde. For det første kjenner hun meg ikke, og for det andre har hun ikke faglig kompetanse på området.

Det irriterer meg bare hvordan fett på kroppen blir satt i sammenheng med hvorvidt man er forbilde eller ikke. Er vi virkelig ikke kommet lenger enn det? Jeg er fullt klar over at jeg er veldig tynn. Det vet jeg, og det vet dere. Men spiller det ingen rolle at jeg har en god helse og er en glad pike som har lært seg å akseptere seg selv? Jeg mener selv at det er nettopp det som er det viktigste. Og av den grunn tillater jeg meg selv å ta bilder av meg selv på akkurat den måten jeg vil. Jeg vil ikke skjule meg selv, pakke meg inn i svære klær og aldri vise hud fordi jeg ikke passer inn i den “perfekte rammen” for hvordan kvinnekroppen skal se ut. Jeg er stolt over meg selv, og det synes jeg enhver jente fortjener å være.

Nå vet jeg jo at Lisa Tønne er en ganske lite høytidelig person, og det at hun kommenterer noe slikt er nok ikke så revolusjonerende for henne, så jeg og Håkon svarte like gjerne på kommentaren hennes på en litt humoristisk måte. Sjekk ut instagrammen hans om dere vil se 🙂

41 kommentarer
  1. Det har dessverre blitt til at, dersom du er en offentlig person. Har alle rett til å kommentere hvordan du ser ut, hvordan en kler seg og hvordan man formulerer seg. Dumt at Lisa valgte å gjøre det på denne måten, med tanke på at hun både er en offentlig person, som du selv sier at du ser opp til!

  2. Er så lei av personer som rakker ned på andre fordi de er tynn. Jeg er tynn selv og får høre at jeg må spise mer, få mer muskler på kroppen og “du er jo så heldig, kan jo spise alt du vil”. Ja, jeg er tynn, men det er bare sånn jeg er! Synes vi burde akseptere hverandre slik vi er. Alle blir jo hysterisk når noen “fat-shamer” andre, så hvorfor reagerer ikke de på samme måte når noen blir kalt for tynn? Irriterer meg så mye, så måtte bare få det ut her.

  3. Er så jævlig enig med deg. Jeg er også veldig tynn og får hele tiden høre “du ser ikke frisk ut, du er for tynn. Spis mer”. Er jo det samme som jeg skal gå til en litt tykkere person og si “Du ser virkelig ikke frisk ut, du er virkelig for feit. Du må slutte å spise så mye” – Begge tingene sårer dypt!
   Drit i hva folk sier Kristine, jeg syntes du er nydelig 🙂

  4. Avogtil skulle jeg ønske at jeg hadde en stemme. En stemme som ble hørt, en stemme som ble latt merke til. Jeg er ikke verdens tynneste. Kanskje normal, er det lov å si? Eller kommenterer folk det også? Uansett. Jeg synes det er merkelig hvordan folk kan si at det er usunt å være tynn. Hvorfor skal det være lov å kommentere at en jente er alt for tynn, hvorfor skal vi synes at det å rakke ned på utseende til tynne mennesker greit. Helt SYKT at du ikke skal få starte en blogg, legge ut bilder av deg selv eller drive en instagramkonto bare fordi kroppen din er tynn. Altså det er ikke din feil at folk klikker seg inn, liker og kommenterer bloggen og bildene dine. Du kan ikke bli feit eller forandre på kroppen din bare fordi du er blitt et kjent ansikt for mange. Det er ikke sånn det fungerer. Om folk vil ha litt mere fyldige personer å se på når dem blar nedover instagram eller leser en blogg, FØLG andre personer. Følg personer med mye fett på kroppen, det er fult lov, OG like fint som å være tynn. Tro meg, det finst mange bloggere og “instagramere” med fett på kroppen.

  5. Hei Kristine! Har følgt bloggen din siden 2012 og synes du er dritkul.
   Vil bare si at jeg mener hun tar helt fel i det hun sier. Du oppmuntrer ikke spise forstyrrelser, tvert imot! Du oppmuntrer en sunn livsstil og det har du gjort så lenge jeg har følgt bloggen din.

  6. Flesteparten av de som ser deg på instagram osv kjenner deg ikke. Hun så vell bildet og tenkte at du ikke var frisk, det er trist at det er slik, men samtidig så er det jo vanskelig for unge jenter som ser bildene dine å “kjenne deg”, og å lese alt du skriver. Om man ikke har fulgt med på bloggen din så kan man lett tro at du kanskje har hatt fks spiseforstyrrelser, eller at du streber etter den tynne kropp. Jeg vet ikke hvordan jeg skal formmulere meg helt her, men jeg tror du forstår. Det er veldig dumt at det er slik, og litt reaserch er alltid nyttig før man kommenter slikt.

  7. Hahah, må bare si at responsen deres var genial! Også må du vite at det ikke er deg personlig det er noe galt med, men forestillingen om din type figur. Jeg vet at du aldri har oppmuntret til å spise mindre. Det eneste jeg noen gang har tenkt på som et litt rart innlegg i forhold til dine verdier og holdninger var den gangen du la ut et (slettet) innlegg om hvordan man framhevet kinnbeina. Men det er historie nå, og så lenge du og dine nærmeste vet at du ikke er slik det stereotypiske bildet er, så gjør det liksom ikke så mye hva andre sier. “If nobody hates you, you’re doing something wrong” Bare stå på du, Kristine! Du er god som gull <3

  8. Jeg skal ikke si noe på kroppen din, for alle skal få ha kroppen sin – akkurat som den er. Men samtidig, som du selv sier så er du en slank person, og dermed provoserer du med å publisere bilder som fremhever det. MEN jeg sier ikke at du skal forandre deg, for du må ha kroppen du har uansett, og det gjelder alle!

  9. Du ser jo ganske syk ut. Man ser jo ikke akkurat fresh og frisk ut når man er så mager og smal i ansiktet.

  10. Men man skal jo ikke kødde med folk som har anoreksi, greit at hun er komiker men et sted går grensen. Men Kris, det finnes masse hjelp der ute ❤️❤️ Det går an å bli frisk

  11. Jeg forstår ikke hvordan noen mener de har rett til å rakke ned på andres utseende, om det så er en person som er tjukk eller tynn. Jeg blir så sinnssykt provosert, og mest provosert fordi Lisa er ei komiker jeg har hatt sansen for lenge som har frontet dette ” vær glad i den du er”, men når jeg leste kommentaren hennes ble jeg direkte flau og kvalm. Hun skriver på en tone som skal føles “hyggelig” , men når innholdet er så frekt så blir det at kommentaren skal virke hyggelig i tillegg, bare enda frekkere. Og når jeg leser folk i kommentarfeltet på insta og noen her, som jeg veit har lest bloggen din og fått med seg det samme som meg, at du IKKE fronter spiseforstyrrelser osv osv eller oppfordrer noen til å spise lite, men alikevell så kan de påstå at du er syk og at du burde gjemme deg. Unnskyld meg , men du er et menneske akkurat som meg, akkurat som lisa tønne, akkurat som nabo jenta. Du må også få lov til å leve, ta bilder, være ung. Hadde du vært av den kraftige typen hadde du jo fått ros og blitt løfta opp i skyene. Har folk noen gang tenkt på hvor jævlig det kan å faktisk være tynn med et mulig ønske om å legge på seg ? tviler. Jeg har også slitet med å legge på meg, gikk på ulike spise dietter (hvor man bare spise masse i løpet av en dag osv osv) og medisiner (ikke for at jeg er syk,for ikke alle som er tynne er syke, og ikke alle som går på medisiner er syke heller) og mye mer. Har folk noen gang tenkt på at de fleste med bulimi feks er de med litt ekstra fett på kroppen? eller de som overspiser, også er de med ekstra fett på kroppen? jeg ser aldri de få slengt i trynet ” du ser sjuk ut”. Makan as, blir så jævlig provosert av folk, trudde vi hadde kommet lenger i 2016.
   Men kjære Kristine, håper du aldri, ALDRI tar deg nær av slike kommentarer som lisa tønna sin. Du og jeg, moren din, familien din, vennene dine, mange av leserne dine VET du ikke er syk. Vi VET du er frisk og vi VET du er sunn og vi VET du er et godt forbilde. Aldri tvil på deg selv uansett motgang. Jeg håper at når mine barn er unge, at de slipper sånne jævla bedrevitere som skal kommentere utseende til andre og påstå ting om dem. Håper virkelig verden har kommet lenger enn som så. Jeg skal hvertfall lære barna mine at man aldri skal påstå ting man ikke veit noe om.
   klem <3

  12. Herregud så bra skrevet! Har selv blitt kallt sykelig tynn OG JEG SPISER SOM EN HEST SELV OM NOEN IKKE VIL TRO PÅ DET og synes det er like slemt som å kalle noen sykelig feit.

  13. Off, har 0 respekt for den dama. Du er nydelig som du er Kristine. Hun skulle sikkert gjort alt for å se ut som deg. “komiker” my ass.

  14. Wow, liker egentlig Lisa Tønne kjempegodt, men dette får meg virkelig til å revurdere henne som person.. Hva vet vel hun, tenker jeg? Det viktigste er at du selv vet at du er sunn og frisk, og ikke skammes over din egen kropp! Det er dette selvbilde som burde være fokuset i dagens samfunn, ikke om man er tynn eller tykk.
   Du er nydelig som du er Kristine, stå på videre!!

  15. Digger deg og syntes det var unødvendig av hun å kommentere noe så teit, men samtidig er det litt teit å blåse det opp til en større greie enn det er. Helt fair at dere svarer med noe humoristisk sånn for å vise at du er komfortabel eller whatever, men det er nesten selvmotsigende når du lager et innlegg senere hvor du på en måte henger hun ut for å prøve å få leserne dine til å hate på hun (ikke at jeg vet om det var intensjonen, men det er sånn det fremstår). Og som jeg sa, ja jeg syntes kommentaren hennes var superteit men samtidig var det i et kommentarfelt hvor du hadde mulighet til å svare henne, du henger hun ut på en blogg hvor hun ikke har får sjanse til å forklare/forsvare seg selv idk. Det blir litt sånn “det er dritt at hun skal rakke ned på utseendet mitt fordi jeg er en offentlig person, men det er 250% greit for meg å henge hun ut med navn på min blogg foran 10 000 folk siden hun er en offentlig person”. Personlig (ikke at det er min blogg haha) så syntes jeg du hadde fremstått mer voksen ved å heller lage et innlegg om nettopp kroppspress for å vise ovenfor sånne som Lisa Tønne at du har et sunt forhold til kropp og mat og alt det der.
   Og oppsummert: ja jeg digger deg, ja jeg skjønner at man blir såra/forbanna etc, ja kommentaren hennes var ultraunødvendig

  16. jeg vet du har lært å akseptere kroppen din og det synes jeg er bra! jeg synes det er viktig at alle mennesker vet at kommentarer som sier du er for tynn kan såre like mye som kommentarer som sier at du er for tykk!

  17. Hei Kristine! Jeg pleier ikke legge igjen kommentar så ofte, men kjenner jeg må gjøre det nå. Jeg tror ikke det Lisa mener er slemt, men du er veldig tynn ja, og har så mange unge jenter som ser opp til deg. Nå er det jo slikt at dagens samfunn HYLLER de “tynne kroppene”, og ettersom du er så tynn blir det jo fort slik…
   Stå på videre, du er nydelig uansett!

  18. Hei.
   Du legger jo ut selv slike bilder som har kroppsfokus all the way!
   Bilder der kun magen vises (der du attpåtil drar inn magen for at ribbeina skal syntes mest mulig). Og tro meg du må ikke undervurdere de som leser bloggen din, selv om folk har sluttet å kommentere dette på bloggen din, så ser man tydelig at du holder/drar inn magen (man får en helt annen positur når man gjør det). Bilder der buksa/shortsen er dratt langt opp, med hæler, for at bena skal virke lengst mulig. Og du har i tillegg selv sagt at du bevisst legger ut slike bilder for å få mest mulig likes.
   Alle bildene og det du viser frem på bloggen viser at du er ekstremt kroppsfokusert og ja du har sikkert høy forbrenning, men jeg ser også at du i løpet av disse årene du har blogget og ihvertfall de siste 2 årene har blitt tynnere enn før.
   Det er ekstremt dårlig at folk rakker ned på hverandre og det er ikke din skyld at noen velger å sulte seg selv.
   Men til slutt vil jeg si at mange inkludert meg selv har det inntrykket at du ser ut som du vil se ut (kroppsmessig) og jeg kjøper ikke det du sier om at du kan ikke noe for at du ikke legger på deg.
   Vi har sett deg fyldigere.

  19. Blir så ekstremt provosert av sånne kommentarer, siden Lisa Tønne her er ekstremt dobbelt-moralsk! Når hun slenger “dritt” til deg og skriver at du må være et godt forbilde, så mangler hun en stor dose selvinnsikt. Anser hun seg selv som et godt forbilde når hun som 38 åring skriver en forholdsvis sårende kommentar til en halvparten så gammel tenåringsjente? Er bedre å være tynn enn å være frekk mener jeg da 🙂 Selvom du er en offentlig person og selvfølgelig får kritikk, så er det grenser…
   Stå på Kristine, du virker som en tøff jente! Klem

  20. Jeg lurer egentlig på om dette er et stunt fra hennes side..? Håper hun snakker ut om uttalelsen jeg. Måten hun skrev til deg var ikke direkte frekk, men det å si at du ikke ser frisk ut får meg til å tenke. Jeg synes ikke denne kommentaren var noe grei. Er hvertfall bra at det ser ut som du ikke bryr deg. Du er herlig.

  21. Kunne ikke vært mer enig med deg Kristine! Du er fin på din måte, akkurat som alle andre. All respekt til deg for at du har så høy selvtillit (har jeg en oppfatning av hvertfall) selvom folk stadig rakker ned på deg. Stå på!! ❤️

  22. tror ho mener måten du viser fram kroppen din på. De pene bildene av en rygg med mye ben, og lekre ben osv osv. Det er lagt så mye i det, det er hele tiden kroppen din i fokus på bildene. Føler selv du aldrig går i klær som gjør at du ikke kan se former. Jeg synest du er en fin jente, og har ingenting imot deg som person. Men er litt enig med tjønne der. Måten du framstiller deg på, er ikke så sunn som virkeligheten.

  23. Haha dette er noe av det tragiske jeg har lest. Du omformulerer kommentaren som om hun har skrevet tidenes negative kommentar, men når man går inn på insta for å finne den ser man at det er en bekymringsfull kommentar av kjærlighet. Hun er bekymret for deg. Den kommentaren er på ingen måte negativ. Ikke i den retningen du prøver å føre den hvertfall. Jeg liker deg jeg. Men hvis den kommentaren satt påsyn på deg, så burde du begynne å ta opp de som virkelige er negative kommentarer isteden.

  24. Kommentaren til Lisa var da ikke slem i det hele tatt? Tror nok du har overtenkt det en smule.
   Også må jeg nesten spørre deg, hva synes du om denne kommentaren som jeg fant på det samme bildet?:
   “Kristine er pen og jeg misunner henne for at hun er så tynn. Men jeg er faktisk enig med @lisingsbarnet. Har en del med venner som ser opp til Kristine fordi hun er så tynn og utviklet spiseforstyrrelse, inkludert meg selv. Kristine må nesten tåle å høre det Tønne skrev når hun selv legger ut bilder der ribbeina vises. Det blir jo et press på å være tynn når én legger ut et sånt bildet, det er jo det samfunnet består av “å være tynnest mulig”.
   Ei som her innrømmer at du har påvirket til spiseforstyrrelse, burde det ikke ringe en alarm i hodet ditt nå??

  25. Heihei, fin blogg du har! Interessant å lese. Sjekk ut min hvis du vil – den er litt mørk og dyster, men handler om mennesker generelt.
   Ha en fin dag! 😀

  26. Nåke av det som irritera meg mest med alt ditta, e at om du hadde hatt nåken kilo for mykje på kroppen, då hadde det vore heeeilt sjukt frekt om nåken hadde kommentert det. Men fordi du kanskje har nåken kilo for lite på kroppen, så e det heilt greit å fortelle deg det, gjerne kvar einaste dag. Om nåken voksne hadde kommentert til en med nåken ekstra kilo at han/ho måtte slanke seg, så hadde dei blitt nedrent med jævlige kommentara tilbake. I folk sine auge hadde den personen vore eit grusomt ekkelt forferdelig menneske. Men å fortelle ei jente at ho må legge på seg fordi ho e alt for tynn, det skal selfølgelig vere heilt greit. Kor e logikken i det?! Voksne (og unge, for den del) burde forstå at det kan rett og slett vere like frekt.
   Stå på Kristine! Det e fint å lese at du sette litt lys på det her og, ikkje berre overser alt og lar det gå. Folk trenge å få høyre at det ikkje å greit å kommentere sanne ting, til folk dei ikkje engong kjenne. Tommel ned for alle som sitte bak skjermane sine og rakka ned på andre folk. Håpe dokke råtna innvendig av all negativiteten.

  27. Kjære “Kari”.
   Jeg skjønner dette er et spørsmål som du har spurt Kristine, men jeg velger å svare for meg hvertfall, siden dette er internettet og tydeligvis så har alle noe å si.
   Hva disse unge jentene som ser opp til Kristine tenker, vet jeg ikke og det driter jeg i. Det kan ikke bevises heller, men mindre de selv står fram, hvis ikke kan det bare være ting den som skrev kommentaren har diktet opp, akkurat som at alle andre har diktet opp at Kristine har anorexia, at “høy forbrennelse” er en mye osv.
   Saken til Kristine skal jeg heller ikke kommentere. Jeg har ingenting med det å gjøre, og det har ikke du, eller noen andre, heller 🙂 Noe annet du skal få, derimot, er min sak, en sak jeg ser på som lik Kristine sin, hvertfall ut i fra bloggen og instaen hennes.
   Jeg er helt ok høy, jeg er 1.72 ca. Gjett hvor mye jeg veier. 50 kilo ?!?!? Å gud, hvordan er det mulig. Det er under den normale “bmi” kalkulatoren. Er jeg syk? Nei. Er jeg tynn? Ja, det vil jeg si. Hos meg kan du se ribbeina, selv uten at jeg trekker inn magen. Man kan se at knærne mine “stikker ut” i forhold til bredden av leggene, OG lårene mine. Samme med albuene. Samme med knoklene på fingrene mine. Jeg er tynn, og det har egentlig aldri plaget meg. Det har aldri plaget meg FORDI jeg alltid har vært tynn, helt siden jeg var lita. Jeg har alltid hørt av familie, lærere på barneskolen, venner også videre, “Å, så tynn du er”. Dette har jeg aldri før brydd meg om. Hva så om jeg er tynn? Jeg har fortsatt en klæsstrls. som passer meg, jeg finner armbånd, smykker og ringer som passer, fordi det er forskjellige innstillinger slik at det også passer de som har smalere vrister, mindre hals, tynnere fingre. Jeg har egentlig aldri brydd meg spesielt mye, før i det siste.
   Jeg ser på meg selv som lik Kristine. Jeg mangler derimot litt på høyden, litt av det vakre håret og ikke minst det vakre ansiktet hennes. Kroppsmessig vil jeg si jeg er lik, og den VET jeg det er flere som er. Noe som virkelig sårer meg og får meg til tårene, er kommentarene på Kristines kropp, “MIN kropp”. Hvis Kristine er for tynn, er jeg for tynn? Selv om jeg spiser bra, selv om jeg overraskende nok er personen som spiser en EKSTRA porsjon med mat under julemiddager osv. Selv om jeg elsker å gå mange runder med fulle fat, til og fra buffeen? Jeg er ikke syk. Det har jeg aldri vært. Jeg trener ofte, danser er jeg, noe jeg elsker. Ja, mange dansere opplever faktisk spiseforstyrrelser, det kan jeg trygt si. Jeg har sett mange meddansere komme tynnere og tynnere, og flere av de har faktisk blitt ( :O ) like tynn som meg. De må jo være syke!!
   Forskjellen er, at det er de. De er syke. Det kan en se på kinnbeina, hvor ansiktet sakte men sikkert trekkes sammen. Man kan se det ved tinningen, men får en markert hodeform som ligner et dødningshode. Man ser det på energien. Plutselig ene treningsøkten må de sitte, fordi de er svimmel, holder på å besvime eller rett og slett er utslitte. Slik vet jeg jeg ikke har det, men hvorfor er det nå slik at jeg tror det? Altså, jeg er helt frisk, men hvorfor er nå min STØRSTE frykt at folk på gaten skal tro at jeg er anorektisk? Hvorfor går jeg nå med joggebukser oftere enn før, skjerf og store parkasjakker, i skoletiden, redd for at folk skal se min tynne kropp og slenge fra seg en smålig kommentar om at jeg er for tynn eller at jeg er syk? Kommentarene har jeg faktisk fått før, og det brøyt meg ned like mye som det dere på nettet sitter og sier.
   Legen har jeg besøkt, og det er legen sin plikt å spørre. “Hvordan går det med deg, er alt bra?”. Nei, svarte jeg en gang. Jeg kjente tårene komme. “Hvordan kan jeg bli større? Hvordan kan jeg endre kroppen min slik at jeg når dagens kroppsideal?”. Tester fikk jeg, blodprøver, vekt og høyde. “Ja, tynn er du, men du er ikke syk”, fikk jeg høre. Tell me something i don´t know.
   Hvorfor er det en myte å ha “høy forbrennelse”? Det var akkurat det jeg fikk vite av legen min. “Du er ikke syk, du er bare heldig ( not ) som har høy forbrennelse”. Hurra, tenkte jeg da. NULL måte å få fett på kroppen min. Og dere bedrevitende som sier at det ikke er mulig, så skal dere vær så god og få lov til å komme med andre triks som MANGE av oss “tynne” mennesker ikke har prøvd. Hvis det er umulig, eller en “myte” å ha høy forbrennelse, er det da riktig for oss å si at vi har “liten beinbygning”? Eller er det bare ment for større med stor beinbygning, fordi det går jo hos de, ikke sant? Ikke at man skal trakkasere de større, jeg er FULLT enig i at man kan ha problemer med å få, men også å miste vekt. Men hvorfor er det bare et fåtall som ser man man kan slite like mye med å miste vekt, som å få?
   Verdens lengste bibel, men gud hvor frustrert jeg blir!!

  28. det er ikke sunt å være så tynn, uansett kosthold/trening, organene dine blir å svikte snart, så høyt nivå som du har på blogg, skole, trening ol. blir du snart og møte veggen

  29. Vet ikke om du sikter til meg, men jeg har greid meg fint hittil og har også fått ros over overraskende god helse. Man kan være sunn, og tynn 🙂

  30. uff.. syns det er så trist å høre. Jeg også er veldig tynn, og får ofte høre at jeg er det, kan ikke tenke meg noe verre en å høre det daglig.. det er jo ikke akkurat sånn at du ikke vet det fra før. Komiker eller ei, hun får holde seg til det hun kan, også får du og alle andre slanke, sexye jentene der ute ha den kroppen de har uten at alle andre skal eller bør bry seg. De trenger ikke føle et behov for å “si ifra” om at du er tynn 🙂

  31. Ville bare fortelle deg hvor fantastisk flott du ser ut!
   Jeg har slitt selv med mange dritt kommentarer på at jeg må legge på meg, men så har det seg slik at det ikke er like enkelt for alle som er naturlig tynn med høy forbrenning. Tenk hvis det var like naturlig å komme med kommentarer til de som er overvektig at de må ta av. Er minst like sårende. Nå blir vi jo heldigvis sterkere med årene, men de som er yngre tar det gjerne ikke like bra.
   Stå på!

  32. Og mange sier jo til deg at “å, du må spise mer mat” og “du må jo ha spiseforstyrrelser”. Ofte av de personene som har spiseforstyrrelser, er ikke fornøyd med kroppen sin, men du sier jo selv at du er fornøyd med den. Så jeg skjønner ikke hvorfor alle sammen skal rakke den på din kropp. Det er din kropp, og du bestemmer over den!!
   Keep up the good work,Kristine!! Du er en kjempeflink blogger❤️

  33. Det som irriterte meg fryktelig med det du skriver er at du ikke vil kle på deg store klær bare fordi du ikke skal vise at du er tynn. Nå har det jo seg faktisk slik at du har på deg minimalt med klær på så og si alle bilder av deg. Vet ikke om en annen blogger som har så mye fokus på kropp som det du har i form av bilder. Det er bar mage, armer og ben i nesten hvert innlegg, og ja – det påvirker. Måtte ta en titt innom bloggen din da kusinen min på 11 ikke ville vokse mer, for da ville hun jo komme til å bli større enn det du er, og da føler jeg du bruker påvirkningskraften din feil. For du har en påvirkningskraft. Vær så snill og tenk over nøyere over bildene du legger ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg