a bunch of outfitsHei og god kveld! Jeg sitter med siste episode av Making a Murderer nå, og plutselig ser jeg på klokka og finner ut at jeg har glemt å slenge ut dagens andre innlegg. Haha, sånn går det når serien er altfor spennende! Jeg tok med meg Mac’en i senga og klarte ikke legge den fra meg før klokka ble 1, noe som resulterte i at jeg forsov meg i dag tidlig. Når skal jeg lære?! I dag, forhåpentligvis. Tenkte faktisk å legge meg etter at dette innlegget er postet 🙂 Jeg har viktige fag i morgen (haha ja, jeg deler inn i viktige og mindre-viktige fag… Håper ikke noen lærere leser dette), så jeg KAN ikke være trøtt.

Her er i hvert fall en hel haug av looks fra de siste månedene! Jeg pleide å kjøre oppsummering hver eneste måned før, men nå som det har vært vintertid og mørkt allerede i siste time på skolen har ikke disse antrekks-postene vært like hyppige som det pleier å være om sommeren. Nå er det heldigvis blitt en del lysere ute, så dere kan tro det gjør hverdagen min HUNDRE hakk bedre! Åååh, nå kommer den beste tiden. Vår <3

Klarer dere å peke ut en favoritt, kanskje? Om dere har, så klart!

23 kommentarer
  1. Nummer 1 og 3 på første rad er helt klart mine favoritter! 🙂 Synes den snekkerbuksa er så fin at jeg måtte vise bilde til mamma når jeg så antrekket på bloggen din i høst 😉

  2. Jeg synes antrekket med oppsatt hår og bomberjakken var UTEN TVIL det kuleste!! Du kledde både frisyren og antrekket sinnsykt godt. Det skilte seg ut fra resten og var spennende. Du burde gå mer med håret sånn! du ble mye mer typete og babe med det. Virkelig fint på deg! <3
   Synes forresten at bloggen din har tatt deg skikkelig opp i høst. Du har blitt kjempeflink og jeg har blitt en fast leser av bloggen din. Før tittet jeg bare innom noen ganger mens nå leser jeg hver dag:) fortsett sånn!!

  3. Jeg likte alle bildene og outfitene dine jeg. Du er litt som meg, liker og gå i alt =) Digger det!
   Har lest litt på bloggen din i det siste, liker den!! 🙂 tumbs up!

  4. Jeg har seriøst ikke ord på hvor mye jeg elsker beina dine! Helt sykt hvor fine de er!!
   Vanskelig å velge ut et favoritt antrekk når alle ser så bra ut, men jeg er in love med nr. 1, 10 og 13 <3

  5. Du har såå mange fine antrekk, Kristine! Jeg har lyst til å kjøpe en pelsjakke, som jeg ser du har mange av, men har ikke funnet en jeg liker ordentlig godt enda! Hvor har du kjøpt dine? Kanskje du kan lage et innlegg med noen faux fur og noen ekte, i forskjellige prisklasser? :):):)

  6. Digger outfiten med håret i dott! Det gir et helt annet uttrykk med oppsatt hår og lange bukser, enn langt hår og korte bukser/ skjørt liksom. Du må gå med håret opp oftere, du kler det kjempegodt!

  7. Pretty monochrome and plain is my thing so favourites are (left to the right) 1, 6 , 8, 10 and 13. I’ve read your blog like 3-4 years but never left a comment. You seem smart, hard-working and I think you can go far. I also appreciate how you dare to be yourself, dress like you want etc. it really encourage me 🙂 Greetings from Finland!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg