get smooth legs with shai

annonse

Som dere vet har jeg vært partner med Shai i et par år nå. Dere husker kanskje at de kjørte et prøv-gratis-konsept? Det gjør de nå også, men denne gangen får du med mer. Prøvepakken er en toalettmappe som inneholder shaihøvelen, BodyScrub, 2 barberblader og en Essentials Wash & Shave. Dette har en verdi til 300 kr, men det eneste du betaler for er 49,- i frakt, ellers er prøvepakken helt kostnadsfri. (Bestiller du hjem denne pakken hjem blir du automatisk abonnoment av Shai, men det er ingen bindingstid så dersom du ikke skulle være fornøyd med prøvepakken kan du melde deg ut)


Shai-høvelen fikk terningskast 5 på klikk.no og ble kåret til den billigste av testvinnerne! Prøvepakken er jo så lettvint; du får den levert rett hjem og har alt det du trenger for å få glatte legger. Selv har jeg prøvd litt forskjellig på markedet, men det er til syvende og sist Shai-høvelen som henger i dusjen og er med meg i toalettmappa når jeg er ute og reiser. Prøvepakken til Shai kan du bestille HER.

Kan vi bare snakke om hvor deilig det ta en varm og lang dusj og gå ut derfra med smooooooth legger? Det er hverdagsglede, det! Det skal jeg faktisk jeg gjøre I DAG. Jeg skal barbere leggene mine glatte og fine og så skal jeg skifte sengetrekk. Jeg kommer til å sove som en prinsesse i natt.

KONKURRANSE!

Jeg trekker ut to av dere som får gratis barberblader + tilbehør i et år! Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å bestille prøvepakken gratis HER, og så kommentere dette innlegget etterpå om at du har gjort det. PS! Shai trekker også ut en heldig vinner blant de som bestiller prøvepakke, og premien er…. en tur til New York!!! Den mest energiske byen jeg noensinne har vært i. Herregud, jeg må tilbake dit innen kort tid kjenner jeg nå… Det er ingen steder i hele verden som har inspirert meg mer. Så, om dere vil være med i trekningen så må dere huske å kommentere dette innlegget etter at dere har bestilt prøvepakke 🙂

Vinneren trekkes på torsdag.

56 kommentarer

Siste innlegg