long legs struggles

“Finn en lenger bukse a” er en kommentar som har gjentatt seg flere ganger her på bloggen. Vel, det er enklere sagt enn gjort 🙁 Jeg har selvfølgelig noen bukser i garderoben som er lange nok i beina, men når det kommer til “spesielle” bukser som for eksempel denne (skinnbukse) så er sjansen for at den passer meg minimal. Det.er.så.irriterende! Mange jeg kjenner sliter også med det motsatte problemet; buksene er for lange og de må styre med å brette den opp for at de ikke skal subbe. Da lurer jeg på: hva med å lage flere bukser i ulike lengder?! Jeg er veldig fan av de størrelsene som tar for seg både bredde og lengde, skulle virkelig ønske det var mer utbredt. Hallo, vi er i 2016!

Nå sitter jeg og jobber med pappa. Vi betaler regninger, sender fakturaer og gjør litt sånne kjedelige, administrative greier. Glad jeg har foreldre som gidder å ta seg tiden til å hjelpe meg, hadde aldri klart meg uten.

30 kommentarer
  1. Det er nettopp derfor jeg ikke skjønner hvorfor Dr.Denim nå har kommet med en “ny og bedre” versjon av plentymodellen som også er kortere i lengden.
   Det er mye lettere å legge opp en bukse enn å gjøre den lenger…

  2. Haha, enig. Og så er det bare å glemme å bestille bukser fra nettet! Jeg bestilte XXL en gang for å være sikker på at den passet i lengden, men bruker jo egt M, så det ble jo plass til to av meg oppi den, haha

  3. Hei. Jeg er 181cm, og har to venninner på 184cm og en venninne på 181cm som meg. Vi sverger til Topshop og Primark. Buksene der har ikke den beste kvaliteten, men jeg vil heller ha en dårlig bukse enn en god bukse som det ser ut som jeg har vokst i fra for 10 år siden. Når det kommer til treningstights er mitt favorittmerke Craft. Jeg synes ofte de er lengre i bena enn andre merker. Jeg bruker 36tommer i benlengde, noe som er noe dritt siden standardlengden på bukser i Norge er 30-32.

  4. Hvis du kjøper buker i typiske denim merker (om jeg kan si det slik?) lee, levis etc velger du både størrelse og lengde!

  5. Jeg er 182, så jeg vet hvor fælt det er…;)
   Har èi bukse fra bikbok (faktisk!!) som er lang nok, ellers er de andre buksene mine hamstret inn på Tophop sin TALL-avdeling <3 haha!

  6. Hehe, jeg kjenner meg igjen 🙂 Er lang, og liker ikke å kjøpe bukser, for er alltid et strev å finne noen bukser som er “perfekte” og som ikke blir for korte. Burde bli flere valgmuligheter der ja

  7. Årh, er så enig! er irriterende altså. Har noen bukser som er lange nok jeg også, men mange bukser og tights´er er ikke det. Hadde vært greit om de lagde litt lengre lengde på dem ja ;o

  8. Du er sikkert klar over dette allerede, men TopShop har klær og bukser i forskjellige størrelser. De har feks en serie som heter petite for de som er kort, og en serie som heter tall for de som er høy. Der finner du veldig mange fine bukser, og sist jeg var innom en TopShop-butikk i desember var det blant annet skinnbukser, svarte “slitte” bukser osv i tall-seksjonen.

  9. Merker du klager veldig på hvor langt bak i tiden vi i samfunnet tydeligvis er. Altså. Du skriver “vi er i 2016” i nesten hvert innlegg, og poenget ditt er alltid vi henger litt bak.
   Istedenfor å klage, gjør noe selv.

  10. har det motsatte problemet, haha.. må ha lengde 28 i bukser, men det fins så å si INGEN plasser. Hadde superflex-buksene fått inn flere størrelser tror eg de hadde fått solgt utrolig mye.. Ubrukelig dårlig når vi er komt så langt i verden

  11. Hei Kristine!
   Godt å se at noen “sliter” med det samme som meg. Er nesten 190 cm og ingen av buksene i vanlige butikker passer.
   Fant faktisk en weightless-bukse som passet nesten perfekt, men det er cirka fem centimeter igjen.
   Ha en fiiin dag, klem!

  12. Stilig bukse, da 🙂 Men er jo alltid greit at man kan få både lengde og bredde som man ønsker 🙂

  13. Hei. Vet ikke om dere har Vero Moda eller Only der du bor, men de har hvertfall bukser i ulike lengder. Jeg har selv ganske lange ben så vet hva du mener. De har også forskjellige bukser så du slipper å gå i det plaine og normale hele tiden. Håper du finner noe som passer! (De har forresten en drit kul skinn-biker bukse inne nå, med laange ben!!!!)

  14. Jeg har ei skinnbukse fra Vero Moda. Jeg er 172 og har lengde 30 og den e fortsatt litt lang. Mye mulig at xxs, lengde 34 hadde passet deg 🙂 Utrolig gode bukser!!

  15. Grunnen til at kleskjeder ikke har alle mulige varianter av størrelser er ikke fordi det ikke er mulig, det er rett og slett ikke lønnsomt. Det krever et mye større varelager (økt kostnad for kjeden), noe som gjør at kun de største kjedene som Topshop, Primark osv kan gjøre dette uten at det påvirker avkastningen noe særlig 🙂 Finnes alltid unntak, men generelt er det fordi det ikke lønner seg.

  16. Preach🙌
   Fysøren, gikk senest idag med en bukse som viste mine fine turkise Kari traa sokker som stakk opp mellom skoene og buksa.
   #tallgirlproblems

  17. Hei,
   Hvis du hadde droppet Bikbok bukser, og bukser fra de fleste andre kjedebutikker så hadde du sett at bukser kommer i ulike lengder. Nudie jeans, diesel, replay og levis for å nevne noen. MiH har en lengde og de i sleng er hvertfall lange.
   Ikke noe kritikk, men syntes det blir dumt å si hvorfor lager man ikke flere lengder i 2016, når alle jeans merker gjør det

  18. Det ser litt ut som du har tatt i bruk ei bukse fra mini-krisssy sin garderobe jaa. Men det var kult uansett! Digger stilen der, med bomber og Stan Smith sko (Y) rått!
   Bukseshopping er ikke bare bare nei, selv for meg som er 1.68. De er som regel litt for lange i beina, men det største problemet er at de er for vide nederst!! Det er skikkelig stygt med bukser som ikke er helt tighte nederst, og spesielt hvis man må brette den opp i tillegg! Har ei bukse fra urban som passer meg perfekt. Har du sjekket om de har lange bukser der, da?
   Ha en fin dag supermodell’n :*

  19. Problemet ditt er jo ikke at du har lange bein, men at du har lår og legger i en diameter som kan sammenlignes med en 12-åring. Du har jo normal lengde på beina, men du må jo sikkert ha størrelse xxs i bukser for at de skal passe rundt rompe/lår.. 🙂

  20. ikke for å virke snerpete (noe jeg gjør haha), men du har sagt “hallo er vi ikke i 2016?” sånn ca 15000 ganger i det siste i situasjoner hvor det egentlig ikke gir så mye mening. Det er ikke sånn at folk med lange bein ble diskriminert før i tida og at vi derfor må likestille de ved å gi de passende bukser siden vi lever i 2016. Og jo, det er mange som har bukser som passer for lange bein men etterspørselen er sikkert ikke stor nok til at absolutt alle velger å gjøre det.

  21. DU kjøper jo alltid bukser som er en størrelse for små da.. de er jo så stramme at det ser ikke ut som om du kan bøye deg. Hvordan kan du da forvente at de skal passe deg i lengden når du er 175???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg