ser jeg prostituert ut nå eller

inneholder annonselenke

Red boots from Nelly HERE

Jeg er helt i sommermodus om dagen. I dag tidlig skulle jeg finne antrekk til skolen, og hva gjør jeg? Jo, jeg står på rommet mitt og digger til høy musikk mens jeg prøver SOMMERANTREKK. Haha, der har dere meg. Her er en look jeg ikke kan vente med å gå med!! Snøen må bare smelte først 🙂 Jeg vet at mange synes disse skoene får deg til å se prostituert ut, og ja, jeg vet at slike sko gjerne kan gi assosiasjoner til det, men jeg synes de er helt RÅ jeg! Altså, jeg elsker rødfargen! Og vet du hva? Folk får mene hva de vil. Om man skal gå rundt og bry seg om hva andre mener kommer man ingen vei i livet.

Nå må jeg gjøre ferdig et par oppgaver i matte! Jeg har ikke gjort matte hjemme på månedsvis, men det er fordi vi har hatt ganske greie kapitler, så jeg har fått unnagjort alt i timene. Nå har vi om derivasjon av ekspoentiallikninger og logaritmelikninger, og det er egentlig ikke vanskelig, men man må likevel gjøre en del oppgaver for at det skal sitte. Så, vi prates etterpå! En dag igjen til helg, WOOOHO!

22 kommentarer
  1. Syns du var helt rå jeg:). Kjempeknall og råtøff, du kledde dette:):). Litt utenom det vanlige for å si det slik:). Ønsker deg en knall fin torsdag videre:):)

  2. Alle har jo selvfølgelig delte meninger om alt, det vil vi alltid ha 🙂 Selv synes jeg ikke de skoene er veldig fine, og aldri noe jeg ville gått med selv. Men, å dømme andre for det de går med er jo i utgangspunktet helt idiotisk! Kle deg i hva du vil, wear it with pride!

  3. Wow so sexy!!
   Take advantange you are young and pretty to look incredible!
   Continue with this attitude, we are waiting best weather to see your new hot looks!!!

  4. Hei! Digger bloggen din! Hvilke matte har du? Kunne du skrevet et innlegg om hvilke programfag du har, og hvordan du liker/likt dem? Hilsen fast leser <3

  5. Syns ikke de så prostituerte ut, iallfall når du matcher de med dette antrekket. Da gir det en fin balanse! Veldig kult!<3

  6. All creds til deg for at du tør å skille deg ut og gå med antrekk du liker, men som kanskje er litt anderledes! 😉 Målet mitt for dette skoleåret har vært å ikke bry meg så himla mye om hva andre synes, og heller gjøre ting jeg liker, ha på meg det jeg vil osv.. og det er SÅ befriende!
   Jeg liker for eksempel å strikke, men har ikke ville gjort det offentlig fordi jeg var redd folk skulle se rart på meg, men for litt siden tenkte jeg bare “Fuck it! Om folk synes jeg er rar som strikker, spiller virkelig ikke det noen rolle for meg”. Nå strikker jeg hver dag på bussen på vei til skolen.
   Omtrent alle på skolen har skoleveske, og det er på en måte “det man må ha”, men jeg får så vondt i ryggen av å gå med tung bag/veske, og synes det er mer behagelig med sekk. Etter å ha slitt meg 1,5 år gjennom videregående med den fæle veska så kom jeg endelig til fornuften, slang den inn i skapet, og har begynt å gå stolt rundt med den søte sekken min fra nå av 🙂
   Er så glad jeg bestemte meg for å bli litt tøffere, og ta mer kontroll over eget liv! Det var litt skummelt i starten, men det føles SÅ riktig! Og det er ingen som ser rart på meg en gang! Folk liker personer som har egene meninger, ikke bryr seg så mye om hva andre sier og viser seg frem som seg selv, ikke bare en dårlig kopi av alle andre.

  7. Hei! Lurer på hvilken matte du har som en over her også lurte på! Og om du kan skrive et innlegg om programfagene du har/har hatt og om hvordan du liker/likte dem? Må velge hvilken retning jeg vil gå til neste år og trenger litt hjelp og inspirasjon!

  8. Hvis du hadde hatt en litt lengere kjole, shorts, skjørt (beklager ser ikke helt hva du har på) så hadde dette sett litt mer passende ut.
   Skoene ser ikke prosteriert ut, men dette antrekket sammen ble litt drøyt…

  9. Det er vel ikke skoene det er noe feil med, heller det at du ikke kan ta på deg ei bukse som andre folk når det er minusgrader ute

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg