instatynne ullebø

Er det noen av dere som hører på podcastene til Tusvik og Tønne? Jeg fikk et aldri så lite hakeslep da Håkon viste meg ukens episode og jeg så at tittelen inneholdt etternavnet mitt: “instatynne Ullebø”. “Faen” tenkte jeg først, skal de slenge dritt om meg i en podcast nå også? Holdt det ikke med Instagram? Om dere følger meg på Snapchat så fikk dere kanskje med dere små utdrag som jeg la ut på mystory her om dagen. Men åååh, så glad jeg ble da det viste seg at de faktisk pratet veldig fint om meg! De hadde jo selvfølgelig morsomme utsagn her og der, men da de leste opp blogginnlegget jeg skrev høyt og sa at de fikk et annet inntrykk av meg på bloggen enn på Instagram måtte jeg trekke litt på smilebåndet ass!! Takk, damer!

CHEEEEESE

Altså, jeg har jo vært fan av disse damene, spesielt Tønne, i en stund nå, så dette var veldig morro! Og det de påpeker om at Instagram med bare bilder og muligens en liten caption under gir et helt annet inntrykk enn en blogg med både tekst og bilder.

Nå er det helg! WOHO! Og dere?! TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene angående Kristine 3 i går! Aner dere hvor glad jeg faktisk blir?! Jeg gleder meg sånn til å style dem i forskjellige antrekk fremover og vise dere. Kan vinteren og den bitende kulden forsvinne snart, eller?! Hehe.

10 kommentarer

Siste innlegg