jeg kommer til å savne lekser

I dag har jeg vært i sykt godt humør uten noen spesiell grunn. Jeg våknet og følte meg bare så sykt full i energi…?! Dette har slått positivt ut på gjøremålene mine, jeg har nemlig fått gjort supermasse matte i dag!! Åååh, det gjør meg så glad. Om du er matte-nerd som meg så kjenner du sikkert til den deilige følelsen når du får til en vanskelig oppgave? Faen ass, det er så fantastisk! Selv om jeg begynner å bli skolelei etter en snart 13 års skolegang tok jeg meg faktisk i å tenke på at jeg i friåret mitt kommer til å savne den mestringsfølelsen man får etter å ha jobbet hardt. Jeg hater tanken på lekser og skolearbeid, og det er heller ikke så altfor gøy når man liksom sitter i det, men man kan vel ikke nekte at det er sykt digg når man har fått det unnagjort? Heldigvis(?) har jeg 3-5 år med studier fremfor meg. Lol.

Nå skal jeg pakke sammen matteboka med god samvittighet og så skal jeg øve til fagdag i norsk som vi har i morgen. Skulle gjerne satt meg ned og satt serier de siste timene av helgen, men jeg har desverre utsatt alt av gjøremål til i kveld, haha. Typisk meg! Får se og komme i gang, mistenker at jeg kommer til å vimse rundt helt til midnatt.

SÅÅÅÅ blid hun der, da!!

Jeg håper dere har hatt en like energisk søndag som meg! :)

17 kommentarer
  1. Ååååh, Kristine! Håper du vet det selv, men om ikke, så må jeg bare få sagt at du er dritflott når du smiler. Du stråler bare loves it!!

  2. Blir så motivert av deg! Jeg har vært i skibakken i dag, og nå skal jeg begynne på litt lekser, jeg også. Ha en fin kveld videre da, til tross for mye å gjøre 🙂

  3. elsker når du blogger om skole, får meg utrolig motivert! så setter veldig pris på disse innleggene

  4. Åhh så fint smiiil!! Husker da du fortalte om din “brow story” at du en gang hadde fått for deg at du skulle tegne en strek under øyenbrynet ditt, ikke vet jeg om det er meningen at du ville ha det slik igjen, men nå har du det jo igjen 😀 Hehe, skal ikke si noe stygt om det, fordi jeg liker øyenbrynene dine, formen er sykt pen!

  5. For det første må jeg si at du har et magisk flott smil og fine rette tenner😊 også må jeg få si at gud jeg misunner deg for at du er så god i matte og at du liker det. Jeg sliter veldig med matte og hater det, skulle gjort sååååå mye for å få det til, for jeg prøver men gir fort opp. Går vg2 yrkesfag og skal ta båbygg til neste år, grurer meg veldig til matten😭

  6. Er så deilig at uken starter med en effektiv mandag! 🙂 Er så med på tankegangen når det kommer til spesielt matte, det å få til en matteoppgave som tar tid, og du får rett svar med en gang.. To streker under svare er så undervurdert 🙂 Hva er planene dine etter friåret?? 🙂

  7. Setter stor pris på skole-innlegg. Det motiverer! 😀
   Så har jeg et spørsmål: Har du s-matte? Og i såfall, synes du S2 er veldig vanskelig? Har jobbet en del med matten i år (S1), og lurer på om det blir mer eller mindre jobb til neste år?

  8. Line: Så bra! Jeg har s-matte 🙂 S2 er ikke vanskelig, men det er en del nytt, så du må jobbe mer enn i S1 🙂 Jeg hadde T1 og da var S1 stort sett bare repetisjon, så S1 er sånn sett veldig mye enklere enn S2 hvis du hadde t-matte i førsteklasse.

  9. er dette virkelig matten dere gjør i matte i 3.klasse?… er ikke rart at Norsk barn gjør det dårlig på PISA-tester etc når man ikke har kommet lenger enn dette i 3.gym! Jeg tror vi gjorde dette i det som tilsvarer norsk 10.klasse 😛

  10. Jeg vil få like fine øyebryn som deg!! Og lære meg å sminke meg like fint!! Har enda mange års øving foran meg da.. Men jeg vil kunne det nåå ææ.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg