mine favoritt-kontoer på Instagram

Mange av dere lurer på hvor jeg henter inspirasjonen min, og svaret er veldig enkelt: Instagram. Dette er jeg nok ikke alene om! Her kan man jo velge og vrake i alle mulige kategorier, så står jeg fast med dagens antrekk eller trenger jeg inspirasjon til middag hender det ofte at jeg fisker frem mobilen min og scroller gjennom feeden min. Som blogger er jeg helt avhengig av inspirasjon til enhver tid, så jeg bruker Instagram utrolig mye. Kanskje enda mer enn jeg faktisk er klar over selv, haha…!

I dag skal jeg vise dere mine favoritt-kontoer! Nå har jeg ikke tatt med sånn type Alexis Ren og Jay Alvarrez… Altså, alle har hørt om de. Tror ikke de har behov for noe shoutout av meg, heh.

@ladiesthing – Alle jenter trenger litt Chanel-vesker og inspirerende antrekk i feeden. Jeg følger veldig få inspo-brukere fordi jeg synes de poster så mye kjedelig (haha), men denne kontoen digger jeg – alle bildene som popper opp i feeden gir meg massevis av inspirasjon!

@kristinesundberg – Inspriasjon, inspirasjon, inspirasjoooon! For noen fanatstiske bilder denne jenta tar! Digger at de er så clean… Får meg til å ville kjøpe et hvitt hus med marmor-kjøkken og ta bilde av oppkuttet vannmelon jeg også. Kristine poster alt fra mat til mote til interiør, så dere har nok neppe noe problem med å finne noe dere liker her.

@chico_lachowski – Altsåå… Jeg har crushet på han her siden han var tenåring. Han er en brasiliansk modell, nå har han faktisk blitt sammen med en annen modell og de har fått den skjønneste sønnen sammen. Ååh, jeg smelter! Men seriøst, går det an å bli kjekkere enn det her? Får vann i munnen bare av å se på han! Tror jeg har sett omtrent alle videoene av han på YouTube, alt fra intervju til behind the scenes fra shootene hans. Hah! Stalker much.

@maddiemar – Denne jenta fant jeg fordi hun har vært modell for Runwaydreamz! Bildene hennes gir meg skikkelig amerikansk high school-vibes. Får litt sånn “the american dream”-følelse, haha.

@emily_hunt – Her henter jeg supermye inspirasjon og idèer når det kommer til mat. Hun er vegener, så om dere er enten vegetarianer/veganer så tror jeg dere vil like disse bildene. Massevis av deilige smoothie bowls og frukt!!! Shit as, nå har jeg lyst på sommer.

@sophia – lillesøsteren til Natasha Oakley, eieren av Monday Swimwear. Om det sier dere noe? Haha. Om jeg ikke tar feil er hun bare sånn 15-16 år? Helt s.y.k.t. Hun poster stort sett bare strandbilder, og det passer perfekt for meg som liker å drømme meg bort her jeg sitter i kalde Norge.

@frida_aasen – Frida er en norsk jente som nå gjør modellkarriere i utlandet. Sykt gøy å følge med på! Hun har jo et utseende som er til å dø før, så det at hun allerede har gjort så stor suksess er ikke rart. Ser ikke bort ifra at hun ender opp på catwalken til Victoria’s Secret, liksom!

11 kommentarer
  1. Jeg synes faktisk at instagram er kjedelig. Hvorfor skal jeg liksom se på inspobilder? Virkeligheten blir ikke noe annerledes av den grunn. Men om du får noe ut av det så er jo det fint..!
   Enig i at Frida har et fint utseende, men jeg ville ikke dødd for det. Vi burde seriøst være opptatt av viktigere ting enn utseende uansett.. (jeg er ikke sjalu. er veldig fornøyd faktisk. men greia er at man blir ALDRI helt fornøyd, UANSETT hvor fin man er).

  2. Fint innlegg. Jeg er har ikke insta, faktisk. Vurderer å lage nå!
   Du skal være med på russerevy, sant? Stakk bare innom for å si GLED DEG!! Vi spiller siste forestilling i dag, og herregud så moro vi har hatt det. Samholdet man får er helt magisk! Og til kvelden skal vi feire det … igjen 🙂

  3. Begynte å følge Emily Hunt i dag, takket være deg! Elsker virkelig feeden hennes, og blir skikkelig fristet av maten. I vegetarianer perioden din hjelper det nok å følge mange veganer/vegetarianer brukere på insta, for de poster så mye deilig mat og inspirasjon! Finnes faktisk mange unge jenter på instagram som er veganere og reiser rundt i verden samtidig som de poster bilder av mat og oppskrifter. Hver gang jeg følger en får jeg bare opp forslag om nye, og de har som regel veldig fristende bilder alle sammen. Anbefales å følge mange av de!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg