kristine ullebø med rumpe?

annonse

Jeg så meg i speilet i dag og innså at jeg endelig har fått rumpe. HALLO! 

Etter at jeg tok på meg butt lifter (fra âme pure, som er en av få (eller ingen?) norske nettsider som selger dette produktet). Hah! Om dere har en søt liten stump som meg og ikke har tålmodighet til å vente til at treningen skal gi resultater så er dette helt seriøst genialt. Rumpa mi gikk fra å være liten og flat til dette på 5 sekunder! Nå vet jeg at mange garantert kommer til å komme med den der “kristine, rumpa di er fortsatt liten;)”, og det kan dere bare gjøre, men personlig synes jeg rumpa mi ble… kjempefin?! Sa jeg nettopp det? Fuck janteloven! Dere har kanskje sett meg i denne kjolen før, og da har rumpa mi seriøst vært flatere enn flatest. Så det her var veldig, veldig morro! Nå gleder jeg meg til å bruke kjoler fremover, iiiih!

SÅ DET ER SÅNN DET FØLES Å HA RUMPE?

Dette er egentlig en ting jeg burde holdt skjult slik at folk trodde jeg faktisk hadde så stor rumpe, men samma det da vel… Nå har jeg sagt det. Klarer ikke lure gutter med dette uansett, haha.

Slik ser den ut!

39 kommentarer
  1. Haha så smart! Kan du legge ut før og etter bilde? hvor stor forskjell det er når man bruker den/ikke bruker den? Haha fikk lyst til å kjøpe en slik en! 🙂

  2. Hahah mener du det? Hva som ikke går ant idag egentlig? Jaja så lenge du føler deg komfortabel så funker det 👍👍

  3. Gratulerer med rumpe! x)
   Nå må jeg bare spørre, helt ærlig Kristine, funker den rumpegreia virkelig, eller er det litt juksing inni bildet? Jeg har nemlig verden flateste rumpe selv (noe som må være en spøk fra Guds side, ettersom jeg har lår på størrelse med en liten landsdel), og kunne godt tenke meg litt størrelse der bak. Har vært inne på tanken om å sprøyte inn fett i rumpa (siden butt implants faktisk ikke utføres i Norge..), men det er jo flere tusenlapper for noe som må gjentas hver tolvte måned. Om man kan få digg rumpe av å presse seg inn i et plagg, vil jeg jo mye heller det.
   Så… Funker det, sånn helt ærlig? Jeg vet at du ikke har ‘lov’ å omtale et sponset produkt negativt på bloggen din, men værsåsnill å send meg en e-post om det faktisk bare er tull. Gidder ikke kaste penger ut vinduet, liksom 🙂

  4. Oi har hatt lyst til å kjøpe en sånn lenge, men har ikke hatt helt troen på at det faktisk ville virke! Ser ut til at jeg må bestille en nå 🙂

  5. Hvordan er markedsføring og ledelse? Kan du si litt om hva man gjør i timene, og hvordan karakternivået er? Sliter med fagvalg til VG2. Vurderer også å ta fysikk, kjemi, og R-matte når dette er noe jeg kan klare, men vet ikke om jeg virkelig trenger eller orker å bruke to år på å pugge. Har du noen tips til kommende 2. klassinger?
   Evt. til ukens spørsmål

  6. Dette har ikke såå mye med dette innlegget å gjøre, men det er en fryyyd å lese bloggen din, Kristine! Du er alltid så positiv og glad for alt du får oppleve gjennom bloggen og jeg ønsker deg all suksess <33
   Hadde vært digg med en sånn butt lifter og btw you lookin' fine

  7. Jessica Waldorf: Bildene er ikke redigert! Jeg klarer ikke å manipulere bilder så da hadde du garantert sett det, haha 😛 Det du ser her er ekte, altså.

   Angående sponsede produkter: jeg står helt fritt til å si hva jeg selv mener, bare sånn at du vet det 🙂 Hadde aldri inngått et samarbeid med en aktør som hadde tvunget meg til å si at produktet var bra.

  8. Linnea: Jeg har ikke hatt markedsføring og ledelse 🙂 Tips til kommende 2. klassinger er å jobbe regelmessig med alle fagene, skippertak funker desverre dårlig i lengden!

  9. Lea Valencia: Ææ tusen takk Lea!! Du er god, du. Unner deg alt godt, virkelig gøy å følge med på bloggen din også ;*

   Du har nok ikke samme behovet for denne, da!! Haha, du er smooth already

  10. Nydelige Kristine! Do me a favour, fullfør øyenbryna dine! Dus ut den skarpe streken under starten på brynet, så blir det så utrolig my finer!
   No harsh feelings I hope, forma på brynan e bare knallfin 🙂

  11. Woow that is so cool!
   Hhaha not that I necessarily wanted to open up the topic Kristine’s butt but I actually never thought that YOU have a flat butt 😀 and I follow you for a longer time now 😉

  12. Kan du skrive et eget innlegg om hva du går på og har gått på vgs? Skal på vgs neste år og synest det hadde vært gøy å lese dine erfaringer!

  13. ahhhhhh skal folk gå med en underbukse med hull i nå for å få større rumpe?? Guuud, kroppshysteriet går fooor langt

  14. Hvorfor har du ikke merket på instagram?
   Du VET jo at det skal gjøres.
   Får vi svar på hvorfor du er så dårlig på å merke på blogg/insta i neste ukens spørsmål? Tar du selvkritikk?

  15. Dear Kristine!
   Please understand that it’s really fake and looks unreal.. You can see it right through.
   You’re very beautiful and I admire your style, but that is not attractive at all.
   I hope you understand what I mean, natural is the best option.
   The product is more ridiculous than clever, and I know that you just have to post about it as ad..
   If you feel better, it’s ok , but you’re really better without! 🙂

  16. Syns det er synd at du markedsfører slike ting som dette, da det skaper ett press om å ha en fin rumpe. Selvfølgelig ser det super fint ut, men jeg føler at de yngre leserne dine vil bli påvirket til å tenke at det er viktig å ha en slik rumpe, så viktig at slike innkjøp må til. Det er så trist, da alle burde akseptere at de ser ut slik de ser ut..
   Jeg tror ikke du har en hensikt med å lage det presset, da du ofte skriver at alle burde være fornøyde med seg selv. Men jeg føler kanskje du er litt dobbelmoralsk når innlegg som dette kommer opp!

  17. Hei Kristine! Må barr si bloggen din er så inspirerende!
   Tenkte å spørre deg om du kunne skrive litt om en ting mange ungdommer har til felles, men ofte ingen blogger vil si det høyt! Jeg prater om alkohol, hvordan er dine opplevelser med det og når begynte du med det! Har du selv noen tips ol hvordan foreldre ofte reagerer osv.. Har selv drikke et par ganger og syntes det er veldig interessant å lese om dette hos andre:) et tips til et annet innlegg er “min første gang” flere bloggere har gjort dette,så utrolig gøy!:)
   Klem

  18. Jeez, latterlig. Men det må til ellers får du vel vondt i ryggen av å sitte med flate baken din 😀

  19. Herregud så skuffet folk hadde blitt, dette er sykt, værre en push-up! Utrolig harry, skulle trodd du nettopp hadde joinet jersey shore. Det du burde fokusere på er at beinene under puppene dine stikker mer ut enn brystene dine, jobb heller med de!! Dette må deles, helt absurd og lavmål

  20. Hei Kristine! Superkult med den boxeren, haha, jeg måtte nesten bestille en til meg selv etter at jeg så bildene 😉 Du ser fab ut!
   Klems <3

  21. “Elsk deg selv slik du er”, sa Kristine Ullebø og..
   Tok ut resept på legemidler for å få finere hud
   fyllte leppene med restylane
   Delte tips for å få sminke kragebeina sine tydeligere
   Reklamerte for butt lifters på bloggen sin, slik at folk kan kjøpe seg til “den perfekte kroppen”

  22. kan du plis skaffe en rabattkode til de fine leserne dine på denne buttlifteren?? <3 mamma går ikke med på å kjøpe en til 300 kr men vist den hadde vært billigere kunne jeg få kjøpe en slik:(( :)) stor klem fra fast leser, stå på videre!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg