rabattkode på nelly!

adlinks

 

Woho! Slik jeg har forstått er jeg ikke den eneste som handler mye klær på Nelly? Det er i løpt av den siste tiden blitt til min favoritt-butikk, rett og slett fordi de har akkurat de type klærne jeg liker. Så, ladies; koden KRISTINE15 gir dere 15% rabatt på alle NLY brands!

Jeg skal selv benytte meg av koden og bestille hjem noen godbiter nå, wiiie! Jeg er head over heels på den beige suede-kjolen. Herregud, så fin?!

Happy shopping! Xx

9 kommentarer
  1. Heia! Æ lurte på om du har fått særemne ditt tilbake, og kordan karakter du fikk? Om du har lyst å fortelle om det så klart 😄

  2. Jeg må bare si at jeg virkelig beundrer deg, Kristine! Jeg leser skjeldent blogger, men når jeg først gjør, er din blogg den første jeg trykker meg inn på. Du er så positiv og engasjert, og ikke minst FLINK!! Du ser ut til å ha en arbeidsmoral vi alle trenger å lære av. Du er en sånn person vi alle jenter trenger å ha i squaden, haha.
   Stå på, jeg heier på deg 🙂 🙂
   J19, Bergen

  3. Finnes det link til den svarte kjolen med snøring (den vide)? Kjolen nederst, nr 2. fra venstre

  4. Ohh the shoes😻✨👍🏼and the color scheme is also very nice :)) I loove the 1st dress in the last line!! Something similiar had Kylie on

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg