black

Leather jacket Chiquelle, fake fur vest Shein, shoes H&M, sunglasses Ray-Ban

Jeg merker at jeg har begynt å kle meg mye i svart den siste tiden. Det.. skremmer meg?! Jeg vil ikke være den jenta som alltid går i svarte emoklær liksom, men når jeg står og velger dagens antrekk er det liksom de svarte plaggene som skriker til meg. Haha.

15 kommentarer
  1. Kan jeg spørre hva i guds navn du hadde på deg i går?? Trodde det var en russekro med russeklær, det du hadde på deg så jo ut som tidenes horeantrekk! Kjolen dekte helt seriøst ikke rumpa de engang, wow hahaha

  2. Mene ikke å være slem, for Æ e veldig glad i bloggen din og Æ syns du virke som en fantastisk person, men bare ikke kategoriser svart som emo. Svart e en helt vanlig farge! Og å være emo e ikke å gå i svart 24/7. Æ f.eks. E ikke emo, men Æ går aller helst i svart hele tia, fordi svart e en utrulig fin farge!
   Som sagt, så e du en veldig stor inspirasjon for mæ, så d e ikke ment som kritikk. Men jah

  3. Fatter ikke at du setter folk i bås ved å se på det som en negativ ting å gå i svarte klær. Jeg har naturlig mørkt hår å går så og si 24/7 i helsvart, der både ytterjakker, sko og tilbehør er svart, men jeg er da langt i fra ”emo” av den grunn. Svart er en utrolig classy farge som både former kroppen på en bra måte og som hjelper til med å forminske former man kanskje ikke er så glad i. Vet ikke hvorfor jeg ble så sykt provosert over at du skrev dette, men kanskje det er fordi du alltid prøver å fremstå som lille frøken goodie two shoes som ikke dømmer noen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg