kristine 3

Jeg elsker det indiske/bohemiske mønsteret på innsiden av jakken!

Jeg henger alltid de nyeste jakkene mine på disse knaggene på rommet mitt, hihi 🙂

Mange av dere spør hvor dere får kjøpt Kristine 3, og jeg har faktisk ikke fått oversikt over det enda, men jeg har nettopp mailet Jofama og jeg skal sørge for å informere dere så fort de har svart meg. I mellomtiden fant jeg ut at Nelly tatt inn 3 av fargene (dere finner dem HER!), og det er de dere ser over her. Det er skikkelig gøy å se at de har kledd opp en modell i jakken jeg har laget… Lykkerus! Mine favoritter for øyeblikket er den navy og whiskey, som dere ser over her. Whiskey er den brune helt til høyre 🙂 Dere blir nok å se en del outfits fremover iført denne jakken, altså :)

Og TUSEN takk for all den fine responsen på jakkene!! Jeg blir SÅÅÅÅ glad, dere skulle bare visst!

31 kommentarer
  1. hei kristine!! jeg synes kristine 3 i navy er skikkelig fin, og lurer på om du kan vise flere bilder med den (og de andre fargene) på, feks ute! er nemlig spent på fargen, om den er mørk nok osv.
   sykt kult hva du oppnår, det er virkelig inspirerende:) håper på svar

  2. Synes jakkene er ekstremt dyre? Skjønner jo selvfølgelig at du må ha en ganske høy pris, men er jo få av leserne dine på 14-18 som har råd til denne jakken

  3. Utrolig fin jakke, jeg elsker alle du har designet! Du er utrolig flink!
   Jeg elsker bloggen din forresten! Har vært fast leser hver dag så lenge jeg kan huske. Jeg bare digger måten du skriver på! Det får meg til å føle at jeg kjenner deg, og jeg er sikkert ikke den eneste! Det er veldig positivt for da får folk lyst til å stikke innom bloggen din igjen 🙂 Fortsett å være deg selv, jeg digger deg!

  4. Så utrooolig fine jakker!! Har tenkt meg den i enten brun eller navy! Gleder meg til å se de i butikk også:)

  5. Heyaa!
   Lurer på ein ting. Du e jo høg og tynn. Og eg er 178/179cm og tynn. Og i jakker/gensere osv, bruka eg alltid M. I jakker er det ofte at eg bruka L. Fordi jakkene blir så korte på armane på meg. Liksom i armelengden. Opplverer du ikkje sånnt? Sia eg skulle ønska eg kunne ha brukt strl 36 liksom. Føler alle tynne/høge kan bruke 36 i jakker f.eks også kjem eg med M.
   Håper på svar:DDD
   Klem
   Katrine 15, Leikanger:D

  6. “Dere blir nok å se..” Er ikke den ordbruken knytt til nordnorske dialekter? Typ “Jeg blir å dra dit” Brukes det i det hele tatt i din dialekt? Eller er det noe du kun skriver og ikke sier? Spørr av nysgjerrighet, kjenner kun nordlendinger som benytter det.

  7. Katrine: Hey! Jeg har ikke så veeeldig lange armer, så for meg funker ofte 34/36 i lengden på armene egentlig. Men det hender så klart at noen jakker/gensere blir for korte, så da må jeg ty til større størrelser 🙂

   Klem!

  8. Celine: Prisen kan ikke jeg styre :/ Hadde jeg designet en kolleksjon for Bik Bok hadde nok klærne vært billigere, men Jofama er et veldig bra og ekslusivt merke – da er prisen deretter.

  9. mari: Hei Mari! Jeg kommer garanter til å vise mange bilder i navy-jakken (og de andre!) fremover, så bare følg med 😀 Men den er ganske mørk, ja! Nesten svart/mørkegrå, vil jeg tørre å påstå.

   Tusen takk!

  10. Har så lyst på jakken i navy fargen! Håper du finner t hvor de selger denne fort! Hihi, Den skal bli min <3

  11. Du er så fantastisk flink, Kristine! Har fulgt deg lenge, og du har oppnådd så utrolig mye. Håper du ser hvor sterk, fantastisk og vakker du er. Er veldig syk (ME) og å titte innom bloggen din er et høydepunkt, din personlighet og væremåte gir meg litt energi. Du er et forbilde på mange andre måter enn kun det overfladiske. Mamma sier at jeg får jakken når jeg kommer hjem fra sykehuset (Selv om jeg vet den allerede er bestilt, wæ, klarer ikke vente!!). Tusen takk for at du er den du er, stå på! Stor klem <3

  12. Herregud dette er definitivt den fineste av alle jakkene dine! hvordan er lengden? er det av den korte typen eller mer “oversized”?
   Må også si jeg elsker bloggen din og er innpå flere ganger om dagen! Utrolig inspirerende hva du har oppnådd i en såpass ung alder, skulle ønske jeg også var like heldig og fikk de samme mulighetene haha. Ha en fin helg<3

  13. REKLAME ALTSÅ!
   Hvorfor, HVORFOR, merker du ikke innlegget som reklame?
   Får vi noengang et svar på hvorfor du gir blaffen i det? Det er jo ulovlig å drive med skjult reklame, og det VET du. Blir meldt inn til forbrukerombudet for ulovlighetene dine nå, altså!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg