1. syyyykt kul!! gleder meg og til russetiden, men vi har bare konsept, ikkje buss eller van.. uvanlig å ha buss/van her, bur i Sogn, haha:p Håper det blir gøy uansett!!

  2. Veldig orginalt navn altså… Vet om 4 busser her jeg bor som heter det samme! Lol, kom igjen😂 Kleeeint

  3. Haha dere lever i fortiden belair 2015, det er helt forskjellig konsept fra deres, dere spillte på serien disse spiller på bydelen. å ta de helt med ro dere var ikkje en av bergens største russebuss 😉

  4. Haha særiøst? DET var det som du har ventet på og kommer med? Dette var jo topp buss i Bergen, jesus så kleint.
   Utrolig morsomt at dette skulle være en big thing, aldri hørt om noen som kopierer buss før, ialelfall ikke skryter av navnet!!

  5. Det som er kleint er at dere faktisk gidder å bry dere om hva en jentebill fra Førde heter? So what om de heter det samme som en av de “største” bussene i Bergen? Hva har det å si for dere? Påvirker det dere på noen som helst måte? Trukke det ass.. Nå er det jo nesten umulig å finne et bra bil/bussnavn som ikke allerede er brukt. Get over it and move on

  6. Dersom det er plagiat å bruke gamle russekonsept, så er det virkelig mange som bør bli tatt i plagiatkontrollen.

  7. Wooi, her var det god kok! Bergen og Belair 2015 har temperament 😉 Who gives a shit, liksom.
   Gratulerer så masse med slippet, Kristine! Du har en FAB tid i vente!

  8. Haha det er jo mer at det er sykt tåpelig at hun har ventet og gjort oss spente, så ærlig talt? Dette er jo det mest uoriginale jeg har hørt om.

  9. hahahha blir flau av å lese (de fleste) kommentarene over! RT er livet vet dere, viktig viktig xDDD gratulerer så mye med slipp, dere må virkelig nyte tiden fremover!!

  10. Kjipt å være stuck i fortiden, Bergen, får håpe dere ikke sitter fast for lenge, ingenting kleinere enn kramperuss :-/

  11. Har rullet med Bel Air ifjor, takk gud for at jeg ikke er senil og vil forville meg inn i plagiatrønnen deres👄

  12. Lol. Var russ 15 og merket selv at det er nesten umulig og komme med et navn til bilen som ikke er brukt før alle disse årene russen har eksistert. KOS DERE MASSE, russetiden er helt CRAZY!

  13. Ser ikke vitsen i å kommentere ”trodde ikke det var lov med mobilbruk i kassa på Rimi? move on😘 klems fra ÅRETS russ” hva har du i mot folk som jobber der, trodde du var et tolerant og fritt menneske, hvem ser ned på folk som jobber i matbutikker?
   Dette er bare teit av deg, Kristine

  14. Litt kleint slipp dette her. Trodde dere hadde sinnsykt kult navn og konsept i og med at du har pratet om dette så lenge. Så kommer dere med det mest oppbrukte navnet som finnes??! Virker som dere bare har googlet “forslag til russenavn”, også tatt det første dere fant. Jeg var russ i fjor, og jeg så sinnsyky mange fjortis jenter med Bel Air hoodie med ultra klein logo og pannebånd. Hahah jaja, dere får holde på😂😂😂 Tror lillebroren min på 5 hadde kommet på bedre navn tbh

  15. altså hvem bryr seg om de heter det samme som en buss i Bergen ifjor? hvis dere har sett logoen til Bel air 2015 kan dere jo se at konseptet uansett er heeelt ulikt?

  16. Anonym: Nei, hun er ikke med i bilen fordi hun kommer ikke til å være ute like mye i RT, og da blir det litt bortkastet å bruke så mye penger på bil og alt som hører til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg