5 minutter

Her er dagens antrekk. Jeg blir så sykt glad av dette været!! I dag har det vært skikkelig mildt ute, i tillegg til at det har vært skimt av sol hele dagen. Kunne virkelig ikke la sjangsen gå fra meg da jeg så hvor fin sola var før den gikk ned, så jeg klarte å overtale mamma til å ta noen bilder av meg. Tror jeg brukte et kvarter på å bestikke både henne og Ingeborg. “Hva vil du ha, Ingeborg?! Penger? Godteri?? Shopping i byen på mitt kort?” Haha. INGENTING funket. Til slutt gikk mamma med på det, men da måtte vi ha stoppeklokke på 5 minutter. På tide å skaffe seg fotograf sier jeg bare – og det har jeg faktisk planer om når jeg flytter til Oslo!

Nå har jeg nettopp gjort matte i nøyaktig en og en halv time. Fy faen, diggeste følelsen etterpå. Noen synes kanskje det er superlame å gjøre matte på en fredagskveld, men jeg har virkelig ingenting imot det. Bedre å bli ferdig med det og kunne nyte resten av helgen 🙂

Likte dere antrekket? Disse solbrillene har blitt ny favoritt her i gården som dere sikkert skjønner. Spørs om jeg ikke må skaffe de i enda en farge? Modellen heter “Hey Macarena” og er fra LeSpecs, om noen lurer.

Siste innlegg