null kontroll lenger

Da har jeg spist opp den siste tablett og jeg er officially ferdig på Iso-kuren min. Det føles rart. Altså, det burde jo være en bra ting at jeg er ferdig, for nå slipper jeg jo alle bivirkningene, men faen heller, jeg føler jeg mister all kontroll. Disse tablettene har holdt huden min i sjakk i 9 hele måneder, så det å ikke ha den “kontrollen” lengre er litt skummelt. Men men, det er bare å krysse fingrene for at huden holder seg slik fremover nå, og at jeg ikke får tilbakefall. Fingers crossed!!

God dag, forresten! Hvordan har dere det i dag? Jeg hadde lørdagsfølelse i går, så det føles liksom som to lørdager på rad dette her. Jeg er på vei ut døra for å gjøre et par ærender i byen nå, etterfulgt av jobb og kanskje en tur ut i kveld. Vi snakkes litt senere i dag! Xx

  1. det heter lengre når det er snakk om tid og lenger når det er snakk om lengde (liksom jeg løpte 1km lenger enn deg og jeg har ingen kontroll lengre)

  2. Anbefaler veldig skin repair, vet om flere som har brukt etter at de har gått på en sånn kur som det du har gjort

  3. Jeg gikk på den kuren i seks måneder i 10. klasse, og jeg går i 3. klasse nå. Har ikke fått noe tilbakefall, og får kanskje 1-2 kviser i måneden nå, noe som er en stooor forskjell fra før! er så sykt fornøyd med denne kuren. satser på at det går like bra med deg 😀

  4. Altså, det er ikke slik at huden kun er fin så lenge man går på pillene! Det er vel egentlig ganske omvendt! I det du har SLUTTET på tabelettene begynner kroppen å produsere ny hud, så man ser faktisk ikke det endelige resultatet før uker etter endt kur. Jeg personlig hadde ingen bedring månedene jeg gikk på kuren, men nå, en måned etter jeg sluttet, er huden helt perfekt.

  5. Da jeg så overskriften trodde jeg du skulle komme med en innrømmelse ang leppene dine, og at du har sett deg blind på størrelsen..
   Håper vi får se før/etter bilde av kuren, altså bilder uten filter og annen ihjelredigering 🙂

  6. Synd at du ikke har mer tabletter. Kanskje urenhetene i huden kommer tilbake mer agressivt enn før? Det kan jo skje etter at kroppen har vendt seg til tabbletter. Har også hørt at man må “sepponere” altså slutte gradvis etter slike kurer, spesielt om man har gått på langvarige kurer. Bråstopp i tablettkurer kan være farlig Du har vel gjort det?

  7. Heii!
   Bare lurer på hva slags sminke du har brukt under kuren?
   Jeg går på kuren, og har egt veldig fet hud. Men nå under kuren har den blitt veldig tørr (selvfølgelig), og ingen sminke ser bra ut. Huden ser liksom konstant tørr ut, hvertfall med foundation på. Så bare lurer på om du har/hadde det samme problemet? evt noen anbefalinger?

  8. Anonym: Hei du! Jeg hadde kun ekstremt tørr hud i starten av kuren, men det kom seg fort. Smurte meg godt med fuktighetskrem morgen/kveld, og da brukte jeg bare vanlig sminke 🙂

  9. Solskaden du hadde, ble den borte pga kuren, eller fikk du annen “hjelp” til det? Lurer på om jeg kanskje har solskade selv..
   Krysser fingrene for at du blir kvitt med problemet, uansett om du ble ferdig med tabelettene! 🙂

  10. Håper det går bra videre med huden din også, jeg gikk på de tablettene i 2012 og da hadde jeg mange kviser som ble helt borte i flere år! Så det funket for meg, men dessverre var jeg vell bare 13-14 år, så nå har jeg fått kvisene tilbake, så har begynt på en ny kur til, som jeg har gått på i 3-4 uker. Har merket litt forbedring i ansiktet, men dessverre ikke så mye på ryggen enda. Håper inderlig det snart skjer, så jeg ikke får en sommer hvor jeg ikke kan gå i bikini eller med åpen rygg 🙂

  11. Først og fremst vil eg berre sei at du er ei nydelig, sunn og flott jente. Eg har ei datter på 16 år som har mye til felles med deg, kroppsfasong og hår bl.a 🙂
   Eg gikk på en kur i 2007 i 6 mnd og ble helt fin i huden, men det blussa opp igjen, og no har eg fullført ny kur på 9 mnd. Var til kontroll etter 3 veker, og då hadde det oppstått småkviser enkelte plasser, så hudlegen ville at eg skal utvide kuren i 2 mnd til 🙁
   Håper ikkje du får tilbakefall 😉
   Hilsen ei “voksen” dame på 37

  12. Gikk på det selv før, vart fint, men dessverre kom de forbanna prikkene tilbake gitt! Har hørt vitex fungerer bra, skal prøve det!

  13. Går på min andre kur nå – er snart ferdig. Tok under et år før jeg fikk tilbakefall og huden i ansiktet ble veldig fet igjen. Jeg har fått helt sinnsykt mye arr denne gangen så vær så snill hør på disse rådene. Vil anbefale deg å bruke epiduo et par ganger i uka i ettertid for å holde huden i sjakk bare sånn for sikkerhets skyld. IKKE bytt prevensjon – spesielt ikke hormonspiral(det gjorde jeg). Legen min mener dette er en av hovedårsakene at man får tilbakefall. Vær også forsiktig med solarium og selvbruning – jeg var så ivrig på å bli brun og fin i ettertid at jeg ga litt faen i hva jeg gjorde siden jeg nå hadde så fin hud – VELDIG dumt.
   Håper virkelig det holder seg bra for deg! Men ha i bakhodet at veldig mange må ta to kurer.. Jeg var ikke forberedt på det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg