kjære lillesøster

Kjære lillesøster,

Jenta som kalte deg feit på juleballet har problemer med seg selv. Det er ikke deg det er noe problem med, for du er perfekt, du. Faktisk så perfekt i mine øyne at jeg kan stå og bare beundre deg. Hvor denne jenta fikk “feit” ifra vet jeg dessuten virkelig ikke, for du er jo langt ifra det. Du har arvet pappa sin kropp slik som jeg, lang og slank med milelange bein. Du har jo nesten tatt meg igjen i høyden! Har jeg modell-potensiale har i alle fall du det, pleier jeg å si til deg. Men det er egentlig ikke det som er viktig. Det som betyr noe er at du er fornøyd med deg selv, for du er unik. Og jeg håper, jeg håper så inderlig at du selv har det i bakhodet når du vokser opp. Hjertet mitt blør litt av tanken på alle årene du har i vente, for ja, å bli ungdom er en fantastisk ting, men det er ikke til å stikke under en stol at det er mye dritt man må gjennom. Man skal finne seg selv, ikke sant? Det er lettere sagt enn gjort. Men jeg skal gjøre mitt beste, jeg skal gjøre mitt aller beste for å være den storesøsteren enhver jente burde ha. Jeg vet at du ikke leser bloggen min, men kanskje når du om et par år sitter på jenterommet ditt og gråter på grunn av en gutt, eller en venninne, så fisker du frem bloggen min og finner dette innlegget om deg i arkivet. Da håper jeg du drar et smil opp i alle tårene, og at du vet hvor fantastisk vakker og god du er. Du skal ikke la noen ødelegge det. Aldri, noensinne.

Så drit i jenta på juleballet. Faktisk, så burde du tenke at det er litt synd i henne. Kanskje hun mangler en storesøster som kan fortelle henne hvor vakker og god hun er?

  1. Som storesøster selv så kjenner jeg meg godt igjen i dette. Vi vil jo bare at lillesøstrene våre skal ha det bra – det er jo alt som betyr noe. Og da gjør det vondt å tenke på at de, akkurat som oss, skal gjennom denne perioden med uunngåelige nedturer. Jeg kan tenke meg at hun ser opp til deg, det har hun jo grunn til, og jeg tror du kan bidra med mye godt for henne. Bare fortsett med det!
   Varmt og fint skrevet, Kristine. <3

  2. Så vackert skrivet, din syster är verkligen så otroligt fin och söt, hoppas hon förstår det själv!

  3. Fikk seriøst tårer i augene!! Kjempefint skrevet, herregud. Ingen fortjener å få noe sånt slengt i fjeset.. Håpa ho blir ei sterk jente som klarer å ignorere sånne ting i framtida, virkelig! At jenter må rakke ned på hverandre for å føle seg bedre har eg aldri forstått….

  4. Hvordan kan noen si noe sånn til en så fantastisk nydelig og smilene jente som Ingeborg? Hun her helt fantastisk!! Håper du lar henne lese disse kommentarene slik at hun inser det! ❤️❤️

  5. Så vakkert skrevet<3 Ingen fortjener å høre noe slikt 🙁 Både du og søstra di er såå flotte!!

  6. For et fantastisk innlegg! Dette gjorde meg varm langt inni hjerterota. Hun er heldig som har en storesøster som deg, men du er også heldig som har en lillesøster som henne <3

  7. så utrolig fint! du er en fantastisk storesøster, som har en nydelig lillesøster! skulle ønske jeg hadde en slik storesøster, men hun fortalte meg alltid at jeg fortjente å dø. fra jeg bare var et par år gammel. hun satte meg igjen på matbutikker og slikt for at noen andre skulle ta meg. men hun betyr fortsatt alt for meg, og jeg er utrolig stolt av henne.

  8. Kjenner meg igjen i hvordan du føler det. Har en lillesøster på samme alder som Ingeborg, og det er sykt hvor kjipe de er med hverandre i den alderen. Vi må bare backe dem opp så mye vi kan 🙂

  9. Har hun godtatt at du legger ut dette innlegget? Jeg vet ikke med deg, men jeg ville følt på det som ubehagelig å gå på skolen dagen etter at alle har lest dette innlegget. Veldig fine ord og alt det, men det er ikke alle som vil bli vist offentlig på denne måten.
   Søsteren din er nydelig, og det hun har fått slengt mot seg er fryktelig ekkelt og unødvendig.

  10. https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=ljiFcIsxrXg
   Legger ved denne lenken da jeg føler den passer inn her! Du virker som en utrolig snill storesøster som vil Ingeborg alt godt, men tenk litt på dobbeltmoralen ved at du sier hun må elske seg selv for den hun er, når du selv fikser mye på utseende. Du er en av bloggerne jeg virkelig liker, men du må være litt forsiktig med å skrive og reklamere for produkter som skal “fikse” ting ved unge jenter og gutter som egentlig ikke trenger å fikses. Det skaper et behov som i utgangspunktet ikke er der.. Ta en titt på videoen til styleconnection og tenk litt på det hun sier :)) mener ikke denne kommentaren vondt, bare et lite innspill

  11. Flott du står på for lillesøster 🙂 Hva med å lage et innlegg om henne (med godkjennelse selvsagt) og vise bilder slik at leserne dine kan gi henne komplimenter (slik at hun kan stole på at det du sier er sant) ? Er ofte lettere å ta til seg ros dra vilt fremmede…. Det vet jeg alt om!

  12. hvorfor gjør du sånn at denne saken handler om deg? er du så selvopptatt? drar inn at du tror du har modellpotensiale og at du er den snille storesøsteren som tar vare på henne

  13. Denne teksten hadde vært mye koseligere å lese for lillesøsteren din om den var vinklet mot henne, og ikke mot deg selv?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg