det er lite som skal til

Mamma er den som betyr mest for meg i hele verden, og av og til blir jeg litt sånn hva faen skal jeg gjøre for å noensinne gjøre opp for all den støtten hun har gitt meg? Så jeg kjøpte en bukett roser, fordi jeg vet at hun elsker å pynte huset med friske blomstrer. Kanskje ikke det største i verden, men hun ble veldig glad, og det tror jeg er det viktigste.

Nå har kullet mitt fått fri resten av skoledagen for å kunne jobbe med revyen. Generalprøve er det som står på planen resten av dagen – er ikke hjemme før sent i kveld. Synes det er koselig, jeg! Gleder meg til å stå på scenen de to neste dagene, men aller mest gleder jeg meg til revyfesten på torsdag. Festing i ukedagene er sååååå gøy. Ikke kall meg alkoholiker. Jeg er 19 år, det er svaret. Det er denne tiden man skal feste ifra seg, spør du meg! Det er no shame å drikke seg dritfull og ha a GOOD fucking time når man går i 3. klasse. Heh.

  1. Man skal ikke trenge å drikke seg dritings for å ha det gøy! Digger deg Kristine, men likevel sender du ut litt feil budskap til de yngre angående drikkingen. Går selv 3 året på vgs, og klarer meg fint uten festing. Kun kosekvelder med noe godt i glasset en gang i blant, men det er jo meg 🙂

  2. Hei, Kristine! Så flott gjort av deg å kjøpe roser til moren din! Blir gøy å høre om revyen også, forressten!
   Tenkte egentlig å spørre deg om noen ting når det gjelder isotretinoin. Jeg skal nemlig starte på denne kuren grunnet mye kviser i ansiktet og på ryggen, og skal gå på den i 9 måneder. Jeg lurer på om man MÅ bruke p-piller under kuren, eller om dette er valgfritt? Og jeg har hørt at man kan bli veldig sliten/trøtt og slapp av å gå på kuren. Siden jeg går vg3 og snart skal inn i en eksamensperiode, har jeg ikke akkurat tid til det, så jeg lurer på om du merket noe til det med å bli slapp og sliten? Kjenner je gruer meg veldig til å begynne…

  3. Roses for mom aww 😍💞
   Krissy, which bra did you use please? I have hard time finding a good one for sleeveles tops

  4. Jeg er 14 år og føler akkurat de samme <3 du er et stort forbilde for meg😚😚 kunne du gått mer spesifikt inn på hva du drikker som gjør deg dritfull?

  5. Ser du over her at en 14-åring er enig med deg? Og lurer på hva du drikker? Tror du bør tenke litt mer over hva signaler du sender ut til unge jenter.
   Her burde du holdt deg til rosene, for vi alle har nok noe å lære her. Sånne småting kan virkelig gjøre dagen, ja til og med uken til en snill mamma. Der er du god!

  6. Da jeg var 14 klarte jeg å stoppe meg selv fra å drikke selv om jeg daglig var innom blogger med bilder fra fester og whatnot, så på paradise hotel og greier. Det å drikke var likevel ikke noe jeg hadde lyst til der og da, selv om jeg synes festing er supergøy nå. Har man litt vett i hodet så klarer man å velge helt selv og det er ikke Kristines ansvar å passe på at Norges fjortiss befolkning ikke drikker seg drita hver helg – ærlig talt? Dessuten er hun 19. Og jeg er så enig, det er nå man skal få lov til å slippe seg løs. Stå på Kristine:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg