forandringer fryder

annonse

Macbook skin from marblessed.no!

Du vet når du har fått nytt deksel på mobilen, og det føles som om hele mobilen er splitter ny? Akkurat slik føler jeg det med Mac’en min nå. Jeg byttet ut marmor-skinet med dette i glitter, og jeg elsker det. Det føles såååå girly – akkurat slik jeg liker det. Haha! Til dere som har spurt hvordan man fester det og om det etterlater seg lim: det er laget av A-3M lim som verken etterlater jeg lim eller ødelegger dataen din. Jeg dro nettopp av det gamle skinet mitt i marmor og jeg Mac’en er helt lik som den var. Bare enda mer beskyttet enn den ville vært uten skin på! 🙂

Hvordan har deres lørdag vært, forresten? Jeg har jobbet, vært en tur i byen og nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Jeg finner seriøst alltid antrekk i siste liten, uansett hva jeg skal, og det skaper som oftest litt problem for meg. Jeg går nemlig ikke ut døra før jeg har på meg et antrekk jeg føler meg 100% komfortabel i, hehe. I kveld skal jeg ut, så da tror jeg at jeg går for en enkel kjole og lårhøye boots. Det er en sikker vinner!

Har enda litt tid før jeg drar, så kanskje vi oppdateres enda en gang før jeg forlater huset. Ha en fab lørdag enn så lenge da, dere!

Hva synes dere om Macbook-skinet? 

5 kommentarer

Siste innlegg