matching outfits på byen

Out on a stroll with my girl! Matching outifts :*

Haha, HVOR mange vors har vel ikke vi hatt på hybelen til Guro? Jeg vet at fest og fyll sikkert er kjedelig å lese om her på bloggen, så jeg skal sørge for at det ikke blir mye av det fremover. Men det er så gøy å bare være young, wild and free i perioder, og nå som vi går siste året på videregående med russetid i vente blir det gjerne litt slik. Vi kom ikke hjem før 07.00 i dag tidlig, så jeg tror det kan være en god idè å legge seg tidlig i dag om jeg noensinne skal ha sjanse å komme meg gjennom uka vi har i vente. Hehe!

Nå har jeg satt av tid til skolearbeid 🙂 Rommet er strøkent, jeg er nydusjet og jeg har funnet frem en iskald Pepsi Max, så jeg er klar med andre ord. Klarer virkelig ikke sette meg ned med skole, eller blogg for den del, om ting rundt meg ikke er på stell. Haha!

17 kommentarer
  1. Jeg er helt sjokkert over hvor mye drikkepress du faktisk bidrar med gjennom bloggen din. Det er ikke sikkert du tenker over det selv, men jeg synest virkelig du bør ta dette til deg og begynne å ta mer hensyn til de unge leserene dine. Bloggere har mer innflytelse på unge jenter enn hva man kanskje skulle trodd, så at et mulig forbildet nærmest formidler alkohol gjennom bloggen sin på denne måten skaper bare enda mer usikkerhet og press for drikking blant jenter og gutter i ung alder. Dette synes jeg er kvalmende Kristine.

  2. Ca. annen hvert innlegg nevner du at du ikke skal skrive så mye om drikking, but it keeps coming.
   Gjør meg ikke noe, men bedre å bare la være å si at du ikke skal skrive om det, enn å lyve om det..

  3. Synes det er HELT greit at du skriver om det du vil på din egen blogg og legger ut det du vil på din egen snap, men kan du være så snill å tenke det om to ganger før du legger ut ting som at du røyker? Jeg skjønner at du vil legge det ut når det er ditt eget og du har kontroll over det, men tenk på at søsteren min som går i 6. klasse også følger deg på snap og hun ser at du røyker, selv om det bare er en “fest-røyk”. Men som sagt: det er 100% ditt eget valg, det respekterer jeg fullt og helt! Dere ser forresten SMASHING ut, jeg beklager at denne kommentaren ble veldig negativ <3

  4. Du e nydelig jente <3 negativt folk e bare sjalu -,- never mind them girl! btw kor har du kjøpt de fine strømper/ din? : ))

  5. Hvorfor legger du ut slike lettkledde bilder? Det påvirker andre unge jenter med lavt selvbilde negativt. Tenk deg godt om før du legger ut neste lettkledde bilde, Kristine. Tenk på hva det fører til for de unge leserne som ser opp til deg og som så gjerne vil se ut som deg. Det er farlig å prøve å slanke seg med mål om å se ut som deg, for din kropp er sykelig tynn. Vær så snill, kjære deg, tenk deg om neste gang, hvilke tanker og lengsler det kan gi alle de unge leserne dine. Hva er poenget?

  6. Hei!Jeg bare lurer på hvordan dere lager mojitoen deres, som du har snakket så mye om på snapchat! Får det liksom aldri helt til. Hhahahha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg