jeg skal reise med EF igjen!

innlegg i samarbeid med EF

Jeg husker den dagen jeg fikk vite at jeg skulle til Florida. Det var en lang og kjedelig skoledag i slutten av 2013. Plutselig tikket det inn en mail i innboksen min hvor det stod at EF ønsket å sende meg til Florida. Jeg var i ekstase, og nedtellingen startet på sekundet. Tok sjansen på å dra alene og kom på rom med Veronika, og i 27 dager hang vi sammen så og si døgnet rundt. Den dag i dag er hun en av mine aller nærmeste venner!!

De 4 ukene i Florida er seriøst noe av det beste jeg har vært med på, så derfor er jeg glad for å kunne fortelle dere at jeg skal til Florida IGJEN! Sammen med EF  Spåkkurs reiser jeg til en av de mest populære skolene deres i Miami nå i september, og der blir jeg i to uker. Siden jeg skal ha friår ønsker jeg å reise mye og oppleve mest mulig, og derfor er jeg sååå glad for at jeg får muligheten til det sammen med EF – i tillegg til at jeg blir bedre i språk.

I Miami kommer jeg til å bo på campus som ligger like ved skolen og her er også alle måltider inkludert. Skolen og campus ligger rett på South Beach og er sentralt i forhold til både strand, restauranter og butikker. Skolen arrangerer også mange aktiviteter i ukedagene og i helgene kan man blant annet oppleve Disney World og Key West.

Helt ærlig trodde jeg at jeg aldri ville få oppleve Florida igjen, så dere kan tenke dere hjertet mitt var tungt den dagen vi forlot hotellet og kjørte mot flyplassen etter en helt sinnsykt minnerik måned i solskinnsstaten… Derfor er det SÅ gøy at jeg faktisk skal tilbake dit om bare 7 måneder!!! Florida har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det som er gøy er at jeg får oppleve en litt annen del av staten denne gangen, da Miami er ganske ulikt rolige Cocoa Beach. Gleder meg sånn til å kjenne på varmen igjen, bli bedre i engelsk, bli kjent med nye mennesker og ikke minst; blogge for dere! Æææ! Husker dere likte bloggingen i Florida i 2014, så jeg skal sørge for at det blir minst like bra denne gangen 🙂

Å dra på en slik reise alene og bare være litt selvstendig er så utrolig bra meg. Herreguuud, som jeg gleder meg! Med EF Språkkurs kan du velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk, og du kan reise i alt fra 2 til 20 uker. Skolene deres finner du sentralt i noen av de aller største byene i verden og de har kursoppstart hver mandag hele året, noe som gjør det veldig lett for deg å planlegge en reise. Om du også ønsker å reise anbefaler jeg deg å få mer informasjon om kurset og de ulike destinasjonene du kan reise til HER.

Siste innlegg