det beste med å reise…

… å smake ny mat. Jeg elsker nye mat-opplevelser! Vi dro på Larsen’s Steakhouse The Village i dag – en superkoselig restaurant med veldig god mat. Jeg gikk for sushi, ikke så overraskende kanskje, haha. Men hva søren, vi fikk servert et brød som starters som vi begge ble helt sinnsykt mette av?? Trodde det bare var meg, men Pål følte akkurat det samme. Haha, whaaaat. Hva putter amerikanerne i brødene sine a?

Sushi slår seriøst aldri feil. Nam!!

Baby

Ser ikke mobilenskjermen min bare… sønderknust ut her? Jeg fikk litt panikk da jeg satt og redigerte bildet, og måtte kjappe meg å finne mobilen min for å se om den fakrisk var knust. Det var den ikke heldigvis, men… what? Så rart.

Jeg ble sjekket opp av en kjekk amerikaner, forresten! God start på ferien, hehe.

  1. Det kommer nok av gjenspeiling fra den pynten på veggen!
   Ha en super ferie sammen! Jeg er dødsmisunnelig😍

  2. Rart at en forrett mettet SÅ mye da.
   Og sushi ser altså så lekkert og godt ut! kjempe kjedelig at jeg ikke liker det 😛
   Uff, hadde blitt veldig bekymret for mobilen min jeg også. Så jo virkelig helt smashed ut på bildet ;o
   Kos dere videre 😀

  3. Fyfaen kos deg!!!!!! Har så sykt lyst til å flytte og bare prøve ut et annet liv for en stund aahh. Men bor ikke Pål hos en vertsfamilie? Er det lov å få besøk da? Og ja som hun over her sa – er nok gjenspeiling, haha hadde nok vært litt redd jeg også da ;);)

  4. Så hyggelig 🙂 Hvilken organisasjon reiser han med? Vanligvis får ikke utvekslingselever lov til å få besøk, fordi det kan føre til kulturkrasj og hjemlengsel.

  5. Mange restauranter har et eller annet i det brødene de serverer som forrett sånn at kundene skal bli mettere! Vet ikke helt hva det er, men fikk fortalt det en gang at det var sånn at restaurantene slapp å kaste bort så mye mat og kunne lage mindre porsjoner? Bare en teori da, haha 🙂

  6. åååh digg😍men du, kan du pls endre 18 yo til 19 i bioen på instaen din hahah!! jeg klikker litt smålig men ilu

  7. Hej! Jag har följt dig ett bra tag och jag måste bara säga att du är en av mina största inspirationskällor när det kommer till mode. Jag total-älskar din stil och kvalitén på de bilder du lägger ut, bra jobbat! Det är så roligt att du har börjat en karriär som modell, för lets be real: du har verkligen kroppen för att bli en high couture modell. Jag svär på att du kommer få erbjudande om att gå victoria secret fashion show om några år 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg