los angeles-spillelisten min

check out my spotify playlist for los angeles HERE

Hver gang jeg er ute og reiser lager jeg en spilleliste med sanger som jeg har hørt på gjennom turen. Denne listen ble jeg fornøyd med! Mesteparten av sangene har Pål vist meg, så credit til han, hehe. Jeg fikk plutselig litt mer sansen for “svart musikk”, om man kan kalle det for det. Rap og slikt. Jeg digger stemningen det skaper. Nå kommer alle disse sangene til å minne meg om alle Uber-turene, åe.

Og siden jeg ser på dere som venninner, må jeg bare fortelle dere dette, haha. Når det kommer til gutter er jeg sjelden sjenert, jeg er jo veldig utadvent og synes ikke ting er kleint. Men åh, du vet når han er så kjekk at du blir nervøs og skjelver??? (Eller er det bare meg?) Jeg stod i køen til toalettet på en café i Melrose da jeg plutselig spotter den kjekke gutten rett bak meg. Høy, slank, samtidig litt muskuløs, svarte jeans med hull, hvit t-shirt og med en motorsykkel-hjelm under armen. Det var bare oss to der, så jeg stod der bare og stirret intenst i veggen i håp om at det snart skulle bli min tur til å gå på toalettet. Men, siden dette var i USA og folk faktisk prater til fremmede, endte det med at vi utvekslet nummer og han spurte om vi skulle henge. Synd at det var siste dagen min, men kanskje vi møtes neste gang jeg er i LA? Jeg tror det må være den fineste gutten jeg har sett på lenge i alle fall… Jeg mener, jeg skalv etterpå.

LOL, jeg er nok den eneste bloggeren som forteller om slike ting. Mens de andre bloggerne har vært i stabile forhold i årevis går jeg rundt med sommerfugler i magen over en liten ferieflørt. Det er nå meg, i alle fall. Men altså, vi er jo venninner, eller hva?

25 kommentarer
  1. Ååh, synes det er så koselig når du sier du ser på oss som venninner <3 Vi lesere føler jo faktisk at vi kjenner deg!? Stå på videre Kristine, digger deg og bloggen din.

  2. Aww, krisssy(!!!) duuu, neste gang MÅ du ringe eller sende han en melding <3 så gøy det så ut i LA, og liker veldig godt bloggen din.

  3. Hahah åå så kjekt! Har merket akuratt det samme selv, at jeg har fått sansen for rap osv.. også digger jeg at du forteller slike ting! Gøy å lese 🙂

  4. Du er så fuckings nydelig! Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Du er virkelig inspirerende. En favoritt uten tvil! Jeg har en ting jeg lurer på hehe-hvordan kom du deg inn på barene og fikk kjøpt drikke når det er 21 års grense i USA? Så virkelig ut som du levde livet til det fulle i cali!!

  5. Så hyggelig at du ser på oss som venninner, og forteller slike ting! Jeg synes bloggen blir bedre når den er personlig 🙂

  6. Hshaha du er så søt! Er 19 og har d akk sol deg hahahH. håper vi får høre mer om denne fyren i fremtiden….

  7. Hei! Utrolig fin blogg du har, og virker som du har kost deg i LA! Forresten, HAHA du kan ikke skrive svart musikk, det er svært rasistisk sett fra min side 😮 uff å huff :// jaja, bra musikksmak skal du ha!
   hilsen meg som leser om deg hver dag

  8. Åååå, akkurat den følesen, kjenner jeg meg skikkelig igjen i. Ble skikkelig glad av å høre at du har hatt det så bra, møtt en fin fyr og fått enda noen fine minner. Du fikk meg skikkelig til å smile når jeg leste dette! Gutter er vell de som bringer frem mest minner også. Blir helt kriblende i magen av tanken.
   Det er akkurat derfor jeg liker å lese bloggen din, at du er så ærlig mot oss og skrive fine ting om livet ditt som vi kan svare på og prate med deg om. Du er virkelig ei god blogger og det burde alle andre bloggerene lære av deg.
   Stå på fine Kristine, så håper vi alle sammen på at vi får sett et bilde av deg sammen med denne hotte fyren en gang i fremtiden 😉

  9. Fyfaen Kristine, du kan ikke kalle det for “Svart musikk”, det er sinnsykt unødvendig og du kan si “jeg er ikke rasist” så mye du vil men du kan faktisk ikke kalle det for det, hvis det var hip-hop du mente, kan du jo bare kalle det hip hop så slipper du å fornærme noen, igjen.

  10. du har blitt utrolig pen i det siste! du har vokst veldig når det kommer til hvordan du kler og sminker deg. det er gøy å se hvordan du utvikler deg, keep up the good work <3

  11. svart musikk? hva i helvete er galt med deg? så utrolig trangsynt å si. Det heter faen meg ikke svart musikk.
   – hilsen en “svart” jente som er høyst uenig.

  12. Hei!
   Pleier vanligvis ikke å kommentere på bloggen din, men måtte bare si noe når jeg leste avsnittet om “svart musikk”. Føler det er litt nedgraderende når du referer rap, R&B og slikt til “svart musikk”. Skjønner at det ikke kommer fra et “rasistisk” punkt, men måten du formulerer det på får det til å høres ut som det er noe ghetto o.l
   Hilsen en “svart” jente.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg