the commons by night

En av kveldene spiste vi middag på The Commons. Herregud, så fint det var der, spesielt på kveldstid. Og JA, jeg har brukt det siste døgnet på å søke på leiligheter i LA og prate med folk som bor der/tenker å bo der. Rart hvor hodestups forelsket man kan bli i et sted…. På så kort tid.

Tusen hjertelig takk for at dere er så koselige med meg om dagen, forresten. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler vi har knyttet et sterkt bånd sammen, og jeg er liksom alltid nysjerrig på hva dere har å si. Når jeg sier at jeg føler dere er venninnene mine så mener jeg det faktisk. Absurd verden dette her. Men jeg elsker dere og digger dere 🙂

Nå; møte! Jeg får gjøre matteleksene på Gardermoen i kveld. Det verste er at jeg kommer til å kose meg der jeg sitter med matteboka og et glass Pepsi Max… LOL.

14 kommentarer
  1. Hvordan klarer du å få så motivasjon til å regne matte?? Altså jeg får det ikke til://
   Jeg tenkte kanskje å dra på utveksling til USA andre året i VGs. Tror det hadde hadde blitt et minne man sent kommer til å glemme. Og altså jeg forelsket i LA selvom jeg ikke har vært der, Hahha

  2. Jeg har også det siste året hatt tanken å flytte et halvt til LA. Har tenkt å gå et semester gjennom gateway som har et samarbeid med Santa Moinca College! Hørres utrolig spennende ut, et minne for livet!

  3. Hahah jeg er akkurat som deg! Elsker matte og i allefall den følelsen man får når man klarer en vanskelig oppgave! Den er digg den:-)
   LA ser fanstastisk ut! Et av stedene jeg må besøke.

  4. Ååh kan du snälla berätta vilka hemsidor du använder för att se på lägenheter och hur får du kontakt med andra som letar?

  5. Kos deg kjære deg, og gleder meg når jeg får høre om at du har flyttet til LA. Drømmen er selv å studere der en gang i framtiden, så kjør på guurl. Lev livet og nyt det, for du lever kun en gang!

  6. Kristine. Jeg bor i Topanga, dere kjørte forbi da dere dro til Malibu og omegn, var dere innom der?
   Uansett, jeg blogger om alt mulig om livet og Santa Monica College, skolen jeg går på, og jeg svarer gjerne på spørsmål som du eller andre måtte ha om å bo her eller hvordan skolen fungerer. Link til siden min ovenfor.

  7. Hei Kristine! Leste i et tidligere innlegg at du har lyst til å flytte til L.A, og det skjønner jeg veldig godt. Det er et fantastisk sted med så mye å by på, i tillegg så drømmer man seg bort fordi det er som om ”weheartit” bildene ble til virkelighet om du skjønner!! 😀 Uansett, jeg har også tenkt til å flytte dit, ikke akkurat nå fordi jeg må spare penger, men i nærmeste fremtid! Kan du si ifra hvor du finner leiligheter, som er bra og ikke altfor dyre? Og si fra om du trenger en roommate, selv om jeg ikke kjenner deg og du ikke kjenner meg, så har vi en ting til felles og det er at vi begge digger L.A!! 😀 sorry om jeg høres creepy ut hahaha

  8. Du måå flytte til LA!!!! Er helt bombesikker på at du vil få det dritbra der! Men det er en ting jeg lurer litt på, hvis du flytter til LA, hvem har du tenkt å være med da? Har du noen du kjenner der? Skal Pål fortsette å bo der? Har du tenkt å bli kjent med andre? Gjerne finne noen norske? Uansett, så vil jeg bare si at ei på din alder i slekta mi ganske så nylig flyttet til USA uten å kjenne noen, også tror jeg hun gikk alene på en fest eller noe, og det var slikt hun fikk de vennene hun har der nå, og det ser helt syyykt kjekt ut. Dette føler jeg noe du hadde klart, hahaha. Gleder meg til å høre videre med LA tankene, håper at det blir noe av det til slutt! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg