ProWhitening Tannblekning

annonse

Hvordan holder du tennene dine hvite når du drikker så mye brus? er et spørsmål jeg har fått en del opp gjennom årene, og ja, jeg forstår hvorfor dere lurer! All den Pepsi Max’en ville satt sine spor for å si det slik, hadde det ikke vært for et av mine favoritt-produkt på badet, nemlig tannblekings-strips. Det er faktisk et must have for meg! Jeg har brukt strips i flere år nå, og for litt siden testet jeg ut et nytt merke som jeg er så fornøyd med at jeg vil introdusere dere for det. ProWhitening!

Dette er verdens enkleste sak, og det er nettopp derfor jeg er så hekta. Du fester stripsene på tannradene dine og lar det virke i 30 minutter. På bildet over har jeg stripsene på meg, og de synes så vidt. Ikke kjenner man spesielt til dem når de er på! Dette er med andre ord en veldig enkel behandling som du kan gjøre mens du for eksempel sminker deg om morgenen.

En pakke inneholder 14 pakker med strips, en til hver tannrad. Pakken jeg har holder til en 4-ukers behandling. Du kan kjøre den fullt ut og ta på strips hver dag i 4 uker, men jeg personlig kjører aldri en så lang behandling. Jeg kjører en 2-ukers behandling og så bruker jeg den andre pakken til å for eksempel ta på strips to dager på rad før jeg skal noe spesielt. Da er tennene skinnende hvite og klare for anything! 

ProWhitening er helt uten hydrogenperoksid som unngår at du skader tannkjøttet eller emaljen din. Så sensitivitetsproblemer er ikke noe du trenger å stresse med. Pro Whitening har 100% fornøydsgaranti som gir deg pengene tilbake om du ikke skulle se resultat på tennene dine. Og psss! Leveringstiden er 1-2 dager. Dette er en hyllest til nettsider som har kjapp leveringstid. Det er digg!

Dette produktet er absolutt et must for meg! Jeg ELSKER å ha hvite tenner, og hvis dere ser på bildet her så gir en 2-dagers sykt bra resultat. Det er seriøst sååå deilig å ta av stripsene etter de 30 minuttene og se at smilet bare lyser opp, haha. Om du også vil ha hvitere tenner anbefaler jeg å prøve ProWhitening. Jeg har skaffet en rabattkode til dere! KRISTINE50 gir dere 50 kr rabatt, og den varer i syv dager fra i dag av. Du kan velge mellom 2, 4 og 6 ukers behandling, og pris per pakke blir forresten langt billigere om du velger en 4-ukers eller 6-ukers behandling, så kjøp gjerne sammen med noen for å spare penger!

Klikk HER for å gå direkte til ProWhitening.no for å lese mer om produktet.

Smil fra meg!

12 kommentarer
  1. Kult! Jeg ble nettopp ferdig med min 4 ukers behandling med disse stripsene og er også veldig fornøyd. Morro at du også bruker de 😀

  2. Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men jeg vil bare si at dette er den eneste bloggen jeg leser og at jeg liker bloggen din. Du virker så jordnær og forståelsesfull, og innleggene dine om framtiden treffer meg ettersom jeg selv går siste året på videregående. Hadde bare lyst til å kommentere bloggen din for å gjøre noe snilt mot andre fordi jeg vet at koselige tilbakemeldinger har mye å si😊

  3. Hei Kristine!
   Jeg har tenkt til å søke på folkehøyskole i Førde, men lurte på om dette er en fin by og om det er noe spesielt som skjer her?
   Kommer opprinnelig fra Oslo, og er desperat etter litt shopping og ha noe å gjøre.. Bra uteliv osv..
   Håper du kunne hjulpet meg! 🙂

  4. Carina: Hei Carina! Spennende 🙂 Førde er en koselig by, men det er ikke veldig mye å gjøre her… Kommer veldig an på hva du gjør ut av det selv. Jeg synes utelivet er bra når det skjer noe, for eksempel at det er en merkedag eller høyrid, men en helt vanlig helg er ganske kjedelig her. Om du kommer fra Oslo og er vant til drøssevis av butikker, bra uteliv osv tror jeg Førde vil bli en ganske stor kontrast for deg… 🙂 Nå er jeg bare ærlig!

   Kan være at det bare er meg, jeg har jo bodd her i 19 år nå så begynner å bli en smule lei. Men et år her er sikkert noe annet – det er jo mange som søker på folkehøyskole her!

  5. Okei tusen hjertlig takk for svar!!
   Jeg kom inn på folkehøyskole i Stavanger, men tusen takk for hjelp.
   Jeg har slitt nå med å finne ut hva jeg skal gjøre med livet mitt, og jeg tror dette året vil hjelpe meg sterkt.
   Men nå, litt ord til deg Kristine: Please, gjør det du har lyst til. Jeg har lest bloggen din i noen år nå, og jeg vet at din drøm er å flytte til USA og bli modell.. Du har sjansen til det nå. Oslo kan du ta senere, LOS ANGELES VENTER PÅ DEG! Please ta sjansen Kristine, jeg ber deg. Jeg unner deg det. Det er drømmen din, og du har mulighet til å oppfylle den, og det fortjener du.
   Jeg har hatt en periode hvor jeg har mislikt deg skikkelig, men nå skammer jeg meg. For fy faen for en jente du er Kristine. Du kan klare alt du vil, se på deg selv. Så jævlig nydelig du er! 🙂
   Ønsker deg lykke til med valgene dine, håper du velger Los Angeles for både din egen del, og for leserne. For det unner vi deg <3

  6. Hvorfor har du rynker rundt øynene? Er det fra isotretonoin(?) du tok for ikke så lenge sida? Også rundt munnen din? Håper at det går bort for deg, du er jo så ung så…jeg hadde det når jeg var kjempe tynn, men når jeg lagt på meg litt gikk det bort, men ikke for en jeg kjenner…hun tok det ikke på alvor!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg