kat von d

Jeg har hørt så sinnsykt mye bra om dette contour kitet, så da jeg fant det på Sephora i Los Angeles kunne jeg ikke dy meg. Det kostet rundt 600 kr om jeg ikke tok feil, men jeg håper og tror at det er verdt det. Har faktisk ikke fått prøvd det ut enda, men jeg skal teste det for første gang i kveld. Jeg skal sørge for å oppdatere dere på hva jeg synes – dette kitet har jo blitt skrytt opp til skyene så jeg har ganske høye forventninger egentlig. Har hørt at det er enda bedre enn Anastasia Beverly Hills, og jeg bruker det nå og er sinnsykt fornøyd, så dette blir spennende!

God lørdag til dere! I dag våknet jeg klokka 11, selv om jeg hadde alarm på flere timer tidligere. Tror virkelig jeg hadde godt av det, for denne uken har jeg hatt ekstremt underskudd på søvn. Dessuten er det jo lørdag, så det er lov, hihi. I går hadde jeg tidenes mest produktive fredag – jeg skrev ferdig en innlevering (som jeg vanligvis bruker en uke på å skrive), jeg fikk unnagjort masse bloggjobb, sendt avgårde fakturaer, ryddet rommet, farget brynene OG tatt selvbruning. Gjett om det var digg å legge seg ned i senga og avslutte skoleuka med en episode Skam, da!

I dag er det derimot lørdag og jeg skal bare kose meg. Første stopp er lunsj med Vemund og Vibeke, og så er det bursdag i kveld. Ååh, jeg elsker slike dager 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg