slik soler jeg meg etter solskaden!

i samarbeid med Good For Me

Påsken er over og vi nærmer oss sommer med storskritt. Mange har kanskje allerede begynt å sole seg så smått? Jeg var jo nettopp i California, så jeg har allerede fått litt sol på kroppen! “Hvordan blir du brun?” er et spørsmål som ofte gjentar seg i kommentarfeltet her på bloggen. Vel, som dere vet er jeg blitt veldig opptatt av å beskytte huden etter solskaden jeg hadde i ansiktet, så her går det i høy faktor – spesielt i ansiktet. Jeg brukte SPF30 i ansiktet hver dag i Cali, og jeg kommer ikke til å gå lavere enn 20 nå i sommer.

Men for å dra mest nytte av den solen jeg får, bruker jeg betakaroten. Det er noe jeg har brukt i mange år, og for en stund siden startet jeg på Good For Me sine betakaroten-tabletter. Mange av dere er kanskje kjent med disse tablettene fra før av, men for dere som ikke helt vet hvilken nytte det har: Betakaroten stimulerer huden som bidrar til en raskere brunfarge, samtidig som den er pleiende for eksem og beskytter huden mot å bli brent. Pigmentdannelsen blir altså stimulert, og dette setter fart på brunfargen og gjør huden mer mottagelig for lys. Sliter du for eksempel med soleksem, er betakaroten en veldig fin beskyttelse! Jeg er jo selv veldig redd for å få solskade igjen (det er en grunn til at jeg smurte meg med sunblock i hele 2015!), så derfor er høy faktor og betakaroten et absolutt must for meg.

Jeg ELSKER å være brun, men det er så utrolig viktig at man soler seg på riktig måte. Å grille seg på solsenga i syden i 30 grader uten faktor vil bare skade huden din og gi deg en overfladisk brunfarge som forsvinner med en gang, mens bruk av riktig faktor og betakaroten vil gi deg en sunn, dyp og fin brunfarge.

Boksen fra Good For Me Betakaroten varer i 2 måneder. Abonnementet koster 149 kr, mens enkeltkjøp koster 169 kr. Her får du med andre ord veldig mye for pengene!

Dette er absolutt et av mine favoritt-produkter, for meg var disse tablettene en av de tingene jeg måtte dobbel-sjekke at jeg hadde med meg i kofferten til California. Haha! Anbefaler dere virkelig å teste ut Good For Me sin betakaroten for å få en dypere og viktigst av alt sunnere brunfarge. Klikk HER for å komme til nettsiden til Good For Me :)

17 kommentarer
  1. Du er så fin, du! Et lite spm; hvilken solkrem bruker du i ansiktet? Jeg sliter med uren hud med en gang etter å ha brukt solkrem, har prøvd flere forskjellige, men det samme skjer igjen og igjen! :(( Tenkte at du kanskje kunne ha noen gode tips, med tanke på det du har vært igjennom med huden din! <3

  2. Heisann! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, bare et spørsmål. Har du vært på sesjon del 2? Er militæret utelukket alternativ for deg? Har fått inntrykk av at du er veldig glad i å trene, spesielt ute, så tror du hadde naila militæret 🙂 Lykke til med valget om fremtiden uansett!

  3. Hei, kunne du bruke betakaroten mens du gikk på isotretionin? Begynte akkurat på kuren, men vil forsikre meg om at det går fint å det.

  4. Aina: Hos Good For Me er det full fleksibilitet, du får nøyaktig det du vil, ta deg en titt da vel:)

  5. Jeg vet ikke hvor sunn brunfarge det går an å få jeg. Ja, du får D vitamin. Men brunfarge er jo et tegn på skade på huden. Bruker selv betakaroten, men det er for å tåle solen og ikke få soleksem. Blir relativt brun, men har en del føflekker å passe på.

  6. Det e jo åpenlyst selvbruning og ikje minst sikkert betalt reklame for Good For Me produkter. Kossen kan noen være så trangsynt? Dette e jo latterlig. Spesielt når du linke til nettsiden, og firmaet selv har tilfeldigvis snublet inn på en av sine kunders blogg for å skrive et svar i kommentarfeltet 😂

  7. Selvsagt er det reklame, det er jo slik bloggerne tjener penger. Men tviler sterkt på at hun skriver noe som ikke er sant, bare for pengene sin del😉 Bruker selv bare betakaroten, og er brun året rundt👌🏽

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg