doubt kills more dreams than failure ever will

En av de siste bildene fra Los Angeles! Hehehe. Jeg gikk forresten ikke med samme klær hele tiden, tok bare mange bilder i løpet av samme dag!

Jeg digger når onsdagen er ferdig, for da føler jeg at vi begynner å nærme oss helg på ekte. Vi har som sagt ekstremt mye skolearbeid disse to ukene, så jeg skal bruke helgen utelukkende på skole og bloggen. Det trengs etter å ha festet og fartet rundt så mange helger på rad. Dagene mine er med andre ord ikke så innholdsrike – eller når jeg tenker meg om så er de jo egentlig det, jeg lærer jo SINNSYKT mye nytt etter all denne puggingen! Vel, livet er kanskje ikke like spennende som det var for to uker siden når jeg vandret langs Santa Monica og Venice. Men altså, bare tanken på at det kan være hverdagen min om et par måneder…. det gir meg en helt sykt livsgnist. Jeg må bare si tusen takk for alle de motiverende kommentarene dere kommer med!! Det betyr mye at dere har troen på meg.

I går kom jeg forresten over en quote som traff meg midt i hjertet: “doubt kills more dreams than failure ever will”. Cheezy, men SÅ sant? Bare tenk over det, liksom.

15 kommentarer
  1. åhh jeg elskerelskerelsker at du blogger og skriver så mye om LA, altså jeg kan bare se for meg hvor gøy det hadde vært å lest bloggen din dersom du greip denne sjansen og bare reiste og følgte drømmene dine, hadde vært utrolig rått og kult dersom du hadde gjort det.Jeg har så lyst å gjøre det selv, så å se deg hoppe ut i drømmene dine gir meg den “gnisten” til å faktisk følge drømmene mine og se hva verden har å by på!! jeg har ikke lyst til å være stuck i lille Norge for resten av livet mitt og bli fortalt hva jeg kan og ikke kan gjøre, jeg vil leve, jeg vil finne meg selv og leve det livet jeg selv vil og tror på. Det er jo bare du som bestemmer hvordan og hva du vil gjøre med livet ditt, GRIP MULIGHETEN KRISTINE!!! tror du hadde stor trivst i fine LA. klem

  2. hei! skal flytte til Sydney til sommeren og gleder meg sinnsykt mye! er 97 jeg og, og tenker det samme som du. Hvorfor ikke? Har kjæreste hjemme så kommer til å savne han noe sinnsykt, men han støtter meg ekstremt!! håper virkelig du gjennomfører det! Heier på deg
   – klem <3

  3. Kan ikke fatte og begripe at du legger ut bilder med dette objektivet?? Du sier selv at du er naturlig tynn og ikke ønsker å bidra til kroppspress. Da er det rett og slett selvmotsigende å legge ut bilder hvor det ser ut som du har 13-14 i BMI (når du i det minste sikkert når 18). Om du vil ha image som tynn men ikke syk må du slutte med dette ASAP. Om du ikke klarer å se dette selv, så er jeg i alle fall svært bekymret for din psykiske helse.
   Ps. det er også lite heldig for føttene dine, som ser ut som om de er i størrelse 47 i dette objektivet..

  4. Bare go for it Kristine. Det er nå du har en fantastisk mulighet rett foran deg og du kommer til å angre ekstremt om du lar det gå. Det kommer alltid til å finnes grunner til å ikke gjøre noe, men til syvende og sist vil dette definitivt være vært det.

  5. Synes bildene dine er kule, ikke hør på kommentaren lenger opp. Takler man ikke bilder tatt med vidvinkel så er man på utrygg grunn her på store Internett 😉
   Virker helt dødsrått å bo i LA da, herregud! Hvordan har du tenkt det, skal du studere der? Isåfall, hva? Vil gjerne høre mer detaljert. Er skikkelig gira på å gjøre noe nytt, jeg og!

  6. “Hahah I didn’t wear the same clothes all the time” :,DDD
   The photos are sickin cool! <3 your 5km long legs

  7. Jeg er helt enig med kommentaren lenger opp skrevet av Stine. Jeg fatter ikke hva du tenker med noen ganger. Ser du ikke selv at du ser sykelig tynn ut her? Hva er det du vil oppnå med disse bildene? Jeg håper du tar deg tid til å svare både meg og Stine.

  8. Iselin;
   Hvorfor skal Kristine svare på din mening? Liksom, hva faen.. Hun er tynn ja, men det er ikke vits i å påpeke det her i kommentarfeltet. Send henne heller en privat melding, om du absolutt må si det til henne.

  9. Kommentar fra en dansker her:
   I havde forhåbentlig aldrig skrevet til en overvægtig person med en blog, at vedkommende skulle lade være med at være så fed og at hun var en dårlig rollemodel?
   – så derfor forstår jeg ikke, hvorfor i thin-shamer Kristine? Man kan ikke gøre for, hvordan man er født! Hun er ikke en dårlig rollemodel, fordi hun poster billeder af sig selv (hvor I synes, hun ser tynd ud). Det er jo sådan her hendes krop ser ud, så hvordan kan hun nogensinde være en dårlig rollemodel, fordi hun viser, at man skal være glad for sin krop uanset, hvordan man er født?
   Håber, I forstod det hele, selvom det er skrevet på dansk. Kristine, din blog er den bedste!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg