dette var deilig

sponset behandling

Rett etter en lang flytur for en stund siden tok jeg turen innom Signaturklinikken for å teste Green Peel-behandling de tilbyr. Snakk om bra timing! Etter å ha delt oksygen og trang luft med hundrevis av andre på et fly i 12 timer, kunne det faktisk ikke passet bedre med en real ansiktsbehandling.

Green Peel har gode effekter mot akne, store porer, ujevn og gusten hud. Urtene har samme pH-verdi som huden selv, så dette er en behandling som også kan brukes på de som sliter med sensitiv eller irritert hud. Jeg har aldri gjort noe lignende før, så det var ufattelig deilig å rense huden helt ned i dybden. Aaah! Sirkulasjonen blir satt i høygir og du vil sitte igjen med en dødsfin glød – jeg gikk ut av klinikken og følte meg freshere en noen gang. Du vil forresten merke at det prikker/gnistrer litt i huden i etterkant av behandlingen, men det gjør ikke vondt og det er bare et tegn på at det faktisk virker.

Green Peel kommer i 3 ulike styrker, i 3 ulike type behandlinger. Les mer om det her!

Jeg måtte bare knipse noen bilder på klinikken for å vise dere! Jeg elsker stilen de kjører. Herregud, så koselig. Slike ting får meg til å tenke på meg og mitt fremtidige arbeidskontor… Det være fint, haha. Jeg trives så bra i fine omgivelser. Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg om 10 år sitter i et stilfullt kontor – kanskje jeg er så heldig at jeg får skape det selv? Hehe, hvem vet. Jeg ser i alle fall for meg store vinduer, hvit pult med iMac, Espresso-kaffemaskin med kapsler i 10 forskjellige smaker og sist, men viktigst av alt; gode arbeidskollegaer!! Slik som på Signaturklinikken – det er liksom skikkelig god stemning og det virker som de virkelig gleder seg til jobb. Det er hva jeg kaller goals, altså 🙂

Nå er det endelig helg! Jeg skal på dansetrening nå, og så er det hjem og spise fredagsmiddag med familien. Yeyyy! God fredag, dere!

8 kommentarer

Siste innlegg