green and suede

inneholder annonselenker

dress from nelly HERE, sam smith adidas shoes from nelly HERE, kristine 3 in green from Jofama by Kristine Ullebø (you can buy it HERE!)

Dere, altså! Det var veldig hyggelig å lese kommentarfeltet i går. Jeg tok på meg bikinien, stod i speilet og tenkte damn it, nå er jeg klar. Det er vi alle! Bikinien var forresten sinnsykt fin på. Tror det må være min favoritt av alle jeg eier nå 🙂 Spørs om jeg ikke må bestille samme i flere farger!

Denne helga har jeg satt av til kun skole og jobb. Det trengst – jeg kan ikke huske sist jeg hadde en slik helg… Så i dag skal jeg ut i finværet og ta bilder, og jeg lurer på om jeg kanskje skal prøve å få til en oppskrift som jeg kan dele med dere også. Jeg må nemlig lage og spise middag selv i dag. På en lørdag! Haha, noe så deprimerende. Eller, jeg har vært så mye med folk de siste ukene at jeg egentlig ikke har noe imot det for å være ærlig… Jeg er egentlig veldig glad i å henge med meg selv, men det tror jeg har sammenheng med det at jeg alltid har noe å gjøre. Jeg hadde ikke synes det hadde vært så jævlig fett å sitte å se på tv alene to dager i strekk, men når dagen består av å fotografere, svare mails, blogge for dere og så videre – da er det egentlig best å ikke ha folk rundt meg. Jeg klarer for eksempel ikke å blogge mens andre sitter og ser på.

Nå er det endelig varmt nok til å kunne bruke Kristine 3! Jeg er helt obsessed med semsket skinn om dagen… Når jeg shopper er det omtrent det eneste jeg ser etter. Og dere? Da jeg var i Oslo forrige uke tok jeg en tur innom Kouture, fordi jeg synes det alltid er så koselig å hilse på jentene som jobber der. Vel, de fortalte meg at Kristine 3 er HELT utsolgt hos dem. Kan noen KLYPE MEG I ARMEN!!! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer

Siste innlegg