“jeg klarer ikke finne noe seksuelt ved deg”

“Uansett hvor drøye bilder du legger ut, klarer jeg ikke å finne noe seksuelt med det.” – Charlotte

Skal alt seksualiseres, da? Det må da gå an å la kropp være kropp, uten at det til enhver tid skal puttes i en seksuell setting.

Når det kommer til omtale av det å være lettkledd i offentlighet, blir det alltid brukt negativt mot kvinner, og veldig ofte positivt om menn. Sommeren nærmer seg, VÆR SÅ SNILL og bruk energien på noe positivt.

  1. Fantastisk sagt, Kristine! Gutter kan gå i bar overkropp og alt, mens hvis jenter har på magetopp så blir vi sett på som horer :/ Stå på mot alle kommentarene om at du er for tynn også! Ja, du er kanskje litt undervektig men du er fortsatt et menneske! Du sier at du spiser normalt og det ser vi jo via bloggen! Verre er det ikke, alle kropper er jo forskjellige. Loveu

  2. Bra innlegg! Men Kristine, jeg skjønner ikke hvorfor du holder på med det der selvbruningsgreiene. På dette nærbildet ser det blotchy og litt skittent ut.
   Du er en nydelig jente, og med den vakre hårfargen din så kler du å være blek. Det er trendy å være blek, det er fashion. Dette vil du få høre uansett når du blir booket til modelloppdrag. Jeg skjønner at det er fint med litt farge på sommeren, men nå ser det bare unaturlig og trashy ut.

  3. Supert at du gjør dette! Viser at vi kvinner kan gjøre akkurat som vi vil! Kjempe bra tiltak og stå imot nett trollene, stå på du er kjempe dyktig i det du gjør!

  4. AMEN GURL. Endeliig noen som får sagt det og slenger tilbake!!!! Takk for at du er modig og står for deg selv, og alle andre jenter. Kunne ønske jeg var like modig. Viktig sak å stå opp for. Respekt sendes i bøtter og spann

  5. Omg Kristine!!! LAT som om du IKKE prøver å selge den “digge” kroppen din ofte? Fyfaen nå blir jeg kvalm, sorry jeg er helt stum etter at du skal dra dette kortet… Uff, ja men helt enig, du har kroppen til en 10-åring og JA du prøver å selge deg som digg og babe, så ikke kom hit å lat som noe annet!

  6. Det forundrer meg hver gang jeg leser stygge kommentarer. Det forundrer meg fordi jeg klarer bare ikke forestille meg hvordan noen har behov og energi til å sette seg ned foran skjermen og bruke tid og energi på å skrive negative og stygge ting om andre mennesker.
   Stå på videre. Du viser at du er sterk ved å ikke la dem si hva de vil.

  7. Velvel, da kan jeg bare fortelle deg at jeg synes det er veldig classy at du er naturlig og stolt av den kroppen du har. Og classy er dritsexy. Så du burde ikke føle deg lite seksuell selv om en person ikke synes det. Neivel, synd for den personen som bare ser etter det seksuelle i folk. Og helt enig – hvorfor skal alt seksualiseres uansett? Man er jo så mye mer enn bare et objekt. Synes du er tøff, du svarer så bra for deg! Keep it up

  8. Aiai du ser ut som en crackhore som prøver å tjene gatepenger ass.
   Selvbruningen får deg til å se skitten ut og, nå vet jeg iallefall hvilket merke jeg burde holde meg unna :’)

  9. Jeg blir så forbanna på de som skriver stygge kommentarer til deg nå. Herregud, de må da se at det er filter på dette bilde? og uansett om selvbruningen ikke hadde vert jevn, så har da vi alle gått på den smellen 2-3 gang selv. Åhh, jeg blir så forbanna altså. Husk Kristine at de bare sier slike ting fordi dem ikke er fornøyd med seg selv og livet. Det er ikke jeg heller, men det er da ingen grunn til å gå å rakke ned på andre for det. Jeg unner da ikke andre å føle det sånn. Du er nydelig som du er, stå på 🙂

  10. Grunnen til at jeg skrev at jeg sliter med å finne noe seksuelt ved bildene dine, er fordi det er tydelig at du spiller på sex. Det har du sagt før. Du formidler rett og slett sex gjennom bildene, men det budskapet kommer ikke helt frem, rett og slett fordi det ikke er noe seksuelt ved bildene i mine øyne.
   Det var sikkert en meningsløs kommentar, men veldig relevant. Når det er sagt så har du en fin kropp, som vi ser uten at du kler av deg. Ha en fin dag i sola 🙂

  11. HerriGUD så slemme folk er, jeg blir flau. Uansett hva du gjør Kristine, IKKE ta det til deg! Du er dritbra, og mye bedre enn det drittsekkene i kommentarfeltet noen gang kommer til å bli. Kjør på med selvbruning og lettkledde bilder hvis det er det du digger, ikke la noen andre fortelle deg hvordan du skal være deg, og hva du skal legge ut på _din_ blogg! Fy søren, folk er FUCKA ass.

  12. Du har selv innrømt at du spiller på sex for å rette oppmerksomhet mot bloggen og ditt eget utseende (Kilde: Oljebarna, 5:40). Så tror du skal spare deg for innlegg av denne typen.

  13. Om du spiller på sex eller ikke spiller da ingen rolle? Du har jææævlig bra selvtillit til forhold til din egen kropp og det er kjempe bra! I mine øyner er du litt for tynn, men hva har det å si? Sikkert mange som synes jeg er for stor, for tynn, for lav, for høy osv. Det viktigste er at du ikke gjør det med vilje, noe som det ikke virker som du gjør heller så hva så?. Uansett så har alle sine meninger om alt mulig rart! Det har jeg også liksom og det har sikkert du også selv. Men uansett så virker du som en kjempe søt jente og når du har en sånn kropp og du gjør deg selv sexy foran kameraet og alt som finnes so be it? Er det virkelig så farlig? Vi lever i 2016 hvor vi kan gjøre hva enn vi føler for. Ditt liv og dine valg. vær deg selv og drit i hva alle andre sier og mener!

  14. Charlotte: EEEhh DU skriver at det er helt tydelig at hun spiller på sex, men du kan ikke finne noe seksuelt ved bildene? Jaha? Du sier i mot deg selv! Om du mener bildene er fine eller ikke er jo en annen sak, men du sier jo selv at du synes det virker som hun spiller på sex? Da er det jo noe seksuelt med bildene i dine øyne som får deg til å tenke det. Spar deg for sånne kommentarer når du ikke en gang klarer å få fram DITT BUDSKAP :))

  15. Hanna: Prøver å spille på sex, da. Må du ha det med teskje?
   Jeg sier ikke imot meg selv. Kristine gjør det. Hun har uttalt at hun spiller på sex (oljebarna) fordi det er det som gir klikk. Jeg ser at hun prøver veldig hardt. Og i dette innlegget, hvor hun attpåtil “slår tilbake” med et nakenbilde sier hun at ikke alt trenger å seksualiseres? Unnskyld meg, men en lettkledd kropp vil alltid bli forbundet med nettopp det. Det er faktisk det folk dømmer ut ifra. Uansett. Fordi naturen er sånn.
   Jeg skjønner at det er et stort behov for bekreftelse ute og går, men kanskje Kriss hadde følt seg bedre og fått mer respekt for den kvinnen hun er, dersom hun ikke hadde utgitt seg selv på denne desperate måten? Jeg syns hun virker bra, bare litt desperat, og håper hun vet at hun ikke trenger å blottlegge alt i søken etter bekreftelse.
   Det var bare en setning som slo meg, greit? Peace out

  16. Heh, Trodde det var en ny jakke du skulle vise fram, en med veldig tykt brunt lær, men så er det bilde av deg..

  17. Jeg ville kanskje omformulert det litt…
   “uansett hvor lettkledde bilder du legger ut av deg selv, så klarer jeg ikke å finne noe femenint ved deg”
   Du er syltynn uten former, så det eneste som er virkelig femenint ved deg er det lange håret ditt..?
   Men det betyr ikke at du ikke fin som du er!

  18. Til deg over. Mennesker kommer i alle former, høyde og fasonger.
   Hva er formålet ditt med å hate på en annen vakker jente sin kropp?
   Alle kropper er vakre, alle er unike mennesker med styrker og svakheter som gjør oss interresante og skjønne fra naturens side.
   At Kristine fremstiller kroppen sin på en sexy og leken måte foran kamera må hun få lov til! Det kalles å feire kvinnekroppen som den er. Det er bare en kropp, og en kropp er ingenting å skamme seg over og skjule uansett hvordan den ser ut.
   Så alle jenter! Jeg synes vi skal stå sammen og feire mangfoldet av kropper der ute, og vise frem kroppene våre slik de er- former, slank, høy, lav, lys, mørk- fra den vakre og naturlige siden slik at samfunnet kan se at alle kropper er vakre på hver sin måte <3

  19. Oversexualiizing the women body is totally wrong and has been here for too long! But I still think there is a thin line between showing too much to get attention and showing body parts against prejudice. That of course depends on the situation

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg