i love sunspa

annonse

La oss snakke om selvbruning! …. for å følge opp moralen i forrige innlegg om at sol er skadelig for huden 🙂 Selvbruning er noe jeg virkelig digger! Du slipper å sitte med den dårlige samvittigheten etter å ha tatt solarium, og dessuten går det mye kjappere. Om jeg skal noe spesielt er det bare å smøre seg inn kvelden før og voilà – dagen etter er jeg sydenbrun!

Jeg har en helt spesiell kjærlighet for SunSpa. Har brukt produkter fra det merket i årevis, så jeg vil si at jeg kan en del om de ulike typene. I dag tenkte jeg å fortelle om disse, for jeg forstår at det kan være vanskelig å vite hva man skal velge!

Tan-In-A-Can Fitness her, Tan-In-A-Can Chocolate her, Self Tan Mousse her, Gradual Tan Lotion her

Fitness: Trener eller svetter du mye? Da er dette den rette for deg. Fitness er en spray som gir deg den samme fine brunfargen, men den inneholder 33% mindre DHA enn den originale og vil holde seg lengre på huden for deg som er aktiv.

Chocolate: MIN FAVORITT! Jeg har sikkert skrevet om dette produktet 30 ganger på bloggen før, men ja – det finnes ikke en bedre selvbruner enn denne. Dette er også en spray, men jeg bruker den kun i ansiktet da jeg foretrekker å bruke mousse/lotion på kroppen. Chocolate gir deg en nydelig, dyp brunfarge som ser brun ut, og ikke oransje. Det ser rett ut og slett ut som om man har vært en liten tur i syden etter en runde med denne!

Mousse: Denne liker jeg å bruke på kroppen! Mousse er veldig enkelt å jobbe med og fordeler seg kjapt og fint utover huden. Denne inneholder olje som tilfører huden fuktighet, og det hjelper brunfargen til å sitte lengre.

Gradual lotion: Denne bruker jeg ofte sammen med mousse, men du ser ikke resultat før det har gått et par timer – så jeg bruker å påføre denne på kvelden. Dagen etter våkner jeg brun og fin. PS! Den lukter kokos!!! 

Vanlig hanske her og hanske med tommelfinger her

Jeg sverger til selvbruningshansker! Man overlever bare ikke uten. Ikke bare slipper man unna skjoldete håndflater, men resultatet blir MYE jevnere. Jeg har alltid brukt den vanlige hansken, men jeg prøvde den til høyre på bildet med tommelfinger på nå nettopp, og den var kanskje hakket enklere å jobbe med. Begge to er gode, vil jeg si! 🙂

Mini-hanske for ansiktet her

Dette er jo heeelt genialt. Å bruke den store hansken i ansiktet kan være litt vanskelig, så denne sørger for et jevnere resultat når du tar selvbruning i ansiktet 🙂

Om jeg skulle valgt kun et produkt hadde det uten tvil blitt Tan-In-A-Can Chocolate! Det er virkelig et produkt sendt fra himmelen, hihi… Men alle produktene er helt fantastiske, og jeg bruker alle sammen – bare på forskjellige områder 🙂

Koden “kris20” gir dere 20% på selvbruner.no til 15. april. De har også fri frakt, så det slipper dere å tenke på. PS! De 25 første som får bestiller får en gratis gave med på kjøpet.

18 kommentarer
  1. Elsker også sunspa! Brukt de i årevis og er fremdeles like fornøyd 🙂
   Lurer på hvor du har kjøpt den grønne toppen din på bildet? Den var så sykt fin!

  2. Jeg har lurt på en ting ganske lenge nå. Jeg har ganske lange ben, omtrent som deg, muligens litt kortere. Hvordan finner du joggebukser som passer i beina? Jeg sliter så mye med det og finner aldri joggebukser som er lange nok. Håper du tar deg tid til å svare:)

  3. Hvor er skjørtet fra? Prøvde et lignende fra Mark&Brandy (husker ikke merket), men det var alt for stort i livet og de hadde ikke mindre størrelser, ser ut som ditt sitter veldig stramt rundt midjen din… skulle gjerne hatt det i svart, men at det faktisk satt på 🙂

  4. Heihei!
   Har et spm. knyttet til tiden du brukte iso; brukte du Obagi-padsene under hele kuren, eller når startet du å bruke padsene ila. kuren?:) Skal begynne på iso idag, og vet ikke om jeg tør begynne på padsene samtidig, da jeg har hørt huden blir så tynn og skjør.. Redd padsene er for sterke!
   Ellers kan jeg ikke få sagt hvor mye jeg elsker bloggen din, du er virkelig et friskt og ærlig pust på topplista, spør du meg:)

  5. Hvordan gikk med det prosjektet du skulle gjøre, du fikk et videokamera, og skulle fokusere veldig på videoer på youtube?

  6. Jeg har faktisk aldri prøvd selvbruning, er livredd for å feile haha! Pluss at jeg foretrekker den mere naturlige brune fargen som jeg får om sommeren, bare synd den ikke varer hele året.

  7. Anonym: Jeg fyller brynene mine med brynspudder fra Billion Dollar Brows. Bruker fargen “Taupe” og bruker også brynskost fra samme merke 😀 Taupe er ganske mørk, men jeg liker det!

  8. Anonym: 3. klasse ble mer stressende enn hva jeg så for meg, så jeg har ikke hatt så ekstremt mye tid til overs til å lage videoer :/ Men jeg prøver å skvise inn videoblogger de gangene jeg har tid!

  9. Har dere ikke snø i førde?? Det ser jo ut som du har tatt sommerferie, fatter det ikke, jeg bar enda over en meter med snø i hagen😑argh

  10. Kunne du laget en video hvor du viser hvordan den påføres?
   Og er det mulig å få kjøpt den i butikken? Og da eventuelt pris?
   Elsker bloggen din!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg