jeg ser kanskje rolig ut

Jeg fikk et par undrende kommentarer fra lesere som lurte på hvor i all verden snøen våres er, vel, den er borte! Jeg får samme spørsmål hvert eneste år på denne tiden her. Så der har dere en positiv ting med å bo i Førde; snøen forsvinner fort og det ser egentlig ut som om sommeren er her allerede i april 🙂

Chillern maks her, da! Jeg ser kanskje rolig ut, men det er det siste jeg er. Hodet mitt prøver desperat å finne ut hvordan jeg skal rekke over alt pensumet i historie i dag. (Jeg fant svaret: sitte oppe til klokka 3 i natt) Jeg måå få 6’er på denne prøven, ellers tror jeg ikke at jeg får 6 i standpunkt. Så, her er det bare å henge i! Jeg vurderer sterkt å ofre søvnen min i natt og boltre meg på rommet med kaffe og snacks til langt på natt. Det eneste som holder meg igjen er at jeg burde få skjønnhetssøvnen min til fotoshoot jeg har på fredag og lørdag… Hm. Vi får sjå!

18 kommentarer
  1. Brukte du Obagi-padsene under hele iso-kuren, eller når startet du å bruke padsene?:) Begynte på iso idag, og vil gjerne begynne på padsene samtidig, så tenkte å høre din erfaring!
   Ha en finfin dag videre, søte!

  2. føler dere har ganske enkle karakter.. du får jo toppkarakter i alle fag.. ut i fra inntrykket ditt fra bloggen ligger du ikke på 6 i norsk?

  3. The bikini has amazing colors <33 and you look amazing Krissy!' I see these photos flying arund we heart it already 😀 #summer #chill
   Good luck at school <3

  4. Hei Kristine! Kommenterer vanligvis aldri på blogger, men da jeg leste innlegget ditt der du skrev at du følte deg rotløs i Førde så følte jeg for å skrive et par ord.
   Jeg er selv oppvokst i en liten bygd med ca. 3500 innbyggere, og bodde der i 20 år, helt til jeg i fjor tok et friår etter vgs og reiste jorda rundt. Jeg har selv følt mye av det du beskriver her, at du er lei Norge, hjemstedet ditt, barndomshjemmet osv. Før jeg dro på verdensreise hadde jeg aaaldri i verden sett for meg og i det hele tatt bo i Norge, men etter å ha vært ute på reise i 4,5 mnd endret jeg meg ganske mye. Jeg innså hvor bra vi hadde det her i det kjære lille landet vårt, og at jeg aldri kunne tenkt meg å flytte permanent fra Norge. Nå studerer jeg i Bergen og trives veldig godt her, men gleder meg veldig til den dagen jeg flytter hjem igjen til den lille bygda jeg kommer fra. 🙂
   Så ikke stress med at du føler deg rotløs, tror det er helt vanlig! Hadde jeg vært deg hadde jeg helt klart flyttet til LA og levd livet der så lenge jeg kunne, men ikke glem vårt lille land, hehe!
   Klem!

  5. Haha, jeg trykker meg aldri innpå kommentarfelt, men tenkte å trykke innpå for å se hva folk skriver. Og HERREGUD, folk har sykt lite å hate på når de kommenterer måten du sitter på og norsken din på bloggen (som er veldig bra). Keep on going, Kristine! Jeg fikk meg en god latter av å se hva mennesker orker å bruke tiden sin på; I love ya!

  6. Hej! Älskar dig och din bikini! Jag kollade deras hemsida och de har så många fina bikinisar, men jag undrar vilken storlek du har och om det är någon stretch med tanke på att man ej kan knyta trosan eller överdelen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg