1. I am so glad you dared to wear red lipstick again Kriss! It suits you well. You’re a great inspiration for me! To wear what I want and not care and fight your fears!
   Enjoy Dubai! ❤

  2. Hei kristine, du virker så lite stressa om karakaterer men alikevell får du veldig goe karakterer, jeg stresser alftfor mye over karakterer “åå men da får jeg ikke 5er eller 6er i standpunkt” heheh typisk. Kan du lage et innlegg om hvordan du håndterer dette?

  3. Jeg bare lurte på om det er innlegg i den overdelen som du bestilte med den bikini trusen?:) Vurderer å bestille den, så setter stor pris på svar <3

  4. heisann Kristine, elsket bikinien!
   jeg lurer på en ting, har lest at du har tenkt litt på om du skal flytte til LA. Jeg har selv sykt lyst å flytte til LA og dette er noe jeg har hatt lyst til en stund nå, men jeg har ingen kontakter som kan skaffe meg jobb eller visum der nede, jeg bare lurte på om du hadde noen forslag om hvordan man kan flytte dit eller få visum der?

  5. Kristine, nå må du skjønne at du er for tynn. Når man er undervektig fungerer ikke kroppen slik den skal. Og når man har en spiseforstyrrelse er det lett å late som man er frisk og nekte at man er syk når man egentlig er det. Det er en del av sykdommen. Har selv slitt med spiseforstyrrelser en god stund og vært alvorlig undervektig. Jeg har fått hjelp og kroppen min har det mye bedre. Du må stoppe det før det går for langt, og det finnes god hjelp der ute. Håper inderlig du skjønner det selv, skriver ikke den her kommentaren på noen måter for å rakke ned på deg, men heller for og hjelpe deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg