swimsuit

Denne badedrakten har ligget på loftet i flere år, og jeg kunne seriøst aldri tenkt meg å bruke den. Helt til jeg prøvde den nå nylig og jeg følte meg ganske… fin i den? Jeg synes badedrakt er kjempefint, både på stranda og som body sammen med en bukse. Tror faktisk jeg blir å bruke badedrakt på stranden i alle fall en gang denne sommeren!

Badedrakt-trenden – hot or not?

  1. Heia, den var kjempefin og du kledde den veldig bra:). Jeg er på tur til Oslo på YouTube meetup, jeg gleder meg masse :). Ha en super lørdag, kanskje vi treffes?

  2. So beautiful dress!!1 And your hair is growing so fast! How long is it now? Did you have it longer in the past?

  3. Hei , har du noe tips, du skjønner jeg bruker sunspa tan in a can chocolate, men den blir stygg nesten dagen etter. Er det noe jeg gjør feil.. Jeg skrubber alltid først. Men har ganske mye sminke over og når jeg tar av det så blir selvbruningen sykt stygg, din blir jo ikke det. Har du tips?

  4. Herreguuuud jeg blir flau over anonym nest over her, så utrolig malplassert kommentar sånn kan du tenke inni deg. Gå å bli fornøyd med din egen kropp først! Tydligvis er du ikke det siden du mener man må ha en viss kropp til å gå med badedrakt… Og tipper at du ikke snakker om din egen lol

  5. Hvorfor har du hul i overkroppen? Bruker du bh eller ikke? Man må jo bruke bh selv om at man ikke har pupper synes jeg da 🙂

  6. Jeg mener ikke å være frekk men jeg synes ikke at det du fyller i leppene dine er noe pent. Det er akkurat som om det har forandret utseende ditt og det ser unaturlig ut, fikset på.

  7. Nå har jeg nevnt det flere ganger, men du kommer til å ødelegge ryggen din helt hvis du ikke senker skuldrene dine og slapper av i holdningen din. Jeg gikk selv lenge slik fordi jeg ville at kragebeina mine skulle synes og “stikke” mer ut på en måte, men det ER IKKE VERDT DET

  8. Altså du ser ikke ut,ser du ikke det selv eller?? Fysj så sykt stygt å være så tynn som du er!
   Du har jo en spiseforstyrrelse forstår du ikke det,du går jo snart av på midten! Foreldrene dine burde virkelig ta grep her å sende inn bekymringsmelding til lege

  9. dessvere blir du bare tynnere og tynnere. du hadde blitt verdens fineste med 10-20 kg mer på kroppen kjære deg

  10. Dette er første gang jeg kommenterer denne bloggen. Ikke fordi det er første gang jeg er innom bloggen – tvert imot – men fordi nå kjenner jeg at min egen grense på vegne av Kristine er trosset. Som bare faen!
   Hull mellom puppene? Neger fitte? Stygg fyll i leppene? “Du ser ikke ut”? Du blir tynnere og tynnere?
   Hvor gamle er disse leserne egentlig? 12? 13? Er det nå disse kidsa begynner å utforske menneskekroppen? Har man nettopp hatt sin første naturfagstime om kroppen? Finner man dette spennende og trivelig?
   Dette er en kommentar til DEG som er så tøff. Du som er så råtøff, som kommenterer bak en skjerm. Du som er tøff nok i trynet til å kommentere som en drittunge. Du som har mangel på veldig mye kunnskap. Du som sliter mentalt – og føler deg bedre etter å ha tråkket ned på andre.
   Du KAN faktisk ikke sette deg bak pc’n din, innenfor fire slitte vegger, og kommentere så usaklig og barnslig som du gjør. Ikke fordi noen vil straffe deg for det: men fordi det ikke hjelper, det du prøver på. En gang i livet kommer man til et punkt hvor man lærer seg å elske kroppen sin. Man lærer seg å godta eget selvbilde: uansett hvordan det er. Man lærer seg å bli takknemlig.
   I tilfelle du er for ung til å vite dette: så finnes det mennesker der ute som er overvektige. Undervektige. Lave. Høye. Mennesker som sitter i rullestol. Mennesker som sliter mentalt. Man kan faktisk ikke slenge med leppa til alle. For da er det ikke vedkommende som har et problem: det er DU!
   Jeg foreslår for deg som ikke har fått hår under armene ennå, eller du som ikke helt tør å legge igjen navnet ditt: ta en prat med mamma. Eller pappa. Spør om litt lærdom og kunnskap. Det tror jeg dere har veldig veldig veldig godt av.
   Samfunnet byr på alle type mennesker. Og alle er vakre på sin egen måte. En ekkel kommentar … eller hundre, har ikke stoppet Kristine i å være Kristine. Så gjør hele verden denne tjenesten og hold kjeft!
   Så vil jeg gi deg noen ord, Kristine:
   Du er vakker AKKURAT som du er. Dette er min første kommentar på bloggen din! Men også en jeg så meg nødt til å legge igjen. Jeg håper du klarer å se bort ifra disse ekle og spydige kommentarene. Jeg finner inspirasjon hos deg og bloggen din. Du virker som et flott og herlig menneske.
   Stå på: dette er du for bra for 🙂

  11. Kjæreste Kristine, du ser helt fantastisk ut!
   Jeg blir skikkelig lei meg av å se hva slags mennesker som finnes der ute, og hva de våger å kommentere til en så sårbar og flott enkeltperson som deg. Det er skummelt at mange av disse skal styre Norges framtid. Jeg skjønner ikke at så mange sliter med å forstå at det er minst like ille å kommentere at en person er undervektig som overvektig, og at det er absolutt ingenting du kan gjøre med hvordan du er skapt. Og du er skapt vakker!
   Du er sterk, og du er klok, og jeg håper du ikke lar disse idiotene gå inn på deg. Hvis alle bare kunne passet på sine egne liv og kropper ville verden ha vært et bedre sted.
   Hilsen en 17-åring som stadig inspireres og motiveres av deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg