flinke piker gråter ikke

Eller?

Til du som skrev at bloggingen min har blitt dårligere; beklager, men i dag har jeg brukt dagen med hodet hengende over matteboka mi og grått i frustasjon fordi jeg ikke rekker over alt. Jeg vil så gjerne sette meg ned og blogge bra og vise dere alle bildene fra Dubai, men skolen tar faen meg knekken på meg 🙁 I dag fikk jeg tilbake to 6’ere, så det ER jo verdt det, men pokker i meg så mye det koster.

Nå har jeg tørket bort tårene og er klar for å gjøre matte resten av kvelden. Har tentamen på onsdag, så det skal bli deilig å bli ferdig! Altså, jeg kan sitte og synes synd på meg i en liten halvtime, men det får holde. Det eneste som hjelper er å motivere seg selv og være positiv. Snart russetid, snart sommer, snart ferdig på skole for godt.

🙂

Jeg har sååå mye på lager til dere, bare vær litt tålmodig med meg!

  1. Stå på! Du er en inspirasjon, og må huske at du ikkje kan klare å gjøre alt på en gang… Eg syns du gjør en super jobb, haha! 🙂

  2. Har mattetentamen i morgen og sitter og syndes synd på meg selv sjæl Hahah godt det er ferie snart!!

  3. Drit i den kommentaren! Jeg vet akkurat hvordan siste året er selv. Jeg sliter på og har faktisk valgt å droppe russetiden fordi jeg stresser så utrolig mye med å skaffe meg lærlingeplass, tverrfaglig tentamen, norsk og engelsk tentamen, samt prøve-muntlig i samfunnsfag!! Og før jeg vet ordet av det er tverrfaglig eksamen og trekk av både muntlig og skriftlige fag!!
   DRIT I DEM! Du er så mye bedre, ikke la deg knekke når vi har igjen 2 og en halv måned, bare 9 uker!!
   Det er faktisk ikke bare bare med tverrfaglig tentamen/eksamen i fag som sikkerhet, markedsføring og salg, og økonomi og administrasjon!!

  4. Stå på! Jeg hadde en skikkelig dårlig dag i dag også gråt mye, men jajja det viktigste er holde motivasjonen oppe❤️

  5. Gleder meg veldig til å se Dubai bildene, men jeg kan vente, bloggen kan vente. Vi vil ikke at du skal ta knekken på deg selv ved å gjøre alt på en gang <3

  6. Ikke bry deg om hva de sier. Jeg tror også mange glemmer hvor myye lenger tid du bruker på å skrive, og publisere ett innlegg. Vi som lesere bruker kanskje bare to-tre minutter på å lese gjennom innlegget, som du kanskje har brukt flere timer på. Så ikke føl deg dårlig fordi noen er utålmodige! Når det er sagt, vil jeg anbefale friår etter vgs, folkehøyskole er jo helt fantastisk og det kommer du aldri til å angre på. Også, beklager å si dette, men høyskole og universitet det tar kaken altså. Ikke stress med å begynne der, for i det du begynner der, da må du virkelig gå all in, eksamensperioden som er nå. Den er tøff.

  7. Jeg kjønner ikke hvordan noen kan si at bloggingen din har blitt dårligere? Jeg synes at bloggen din har blitt gøyere å lese for hvert år jeg hehe, og du er virkelig en inspirasjon! Stå på Kristine!!

  8. jeg venter med glede!! skole er viktig, og du er råflink. tenk så bra blogginga blir når skolen er over og sommeren kommer. motiver deg med det, fine<3

  9. Flinke piker gråter masse 🙂
   Du er herlig, aldri hørt om ungdommer som drar til Dubai en helg, så får 2 seksere tilbake. AMBISIØST!!! Herlig!! Du er motivasjon for oss andre.
   Sliter masse med t matte nå, får 3’er…. Lurer på hva du fikk og hva oppskriften var?
   Lykke til videre!

  10. jeg føler så ekstremt med deg og har det akkurat slik selv, bare at du er mye flinkere enn meg. du er en inspirasjon, og at du klarer å hanke inn 6er på 6er er jo fantastisk når du har så mye annet på planen! jeg heier på deg <3

  11. Er selv russ nå, ååå som jeg skulle ønske at russetiden var etter eksamen. Hvem søren fant på det? Vil inn på medisin, og jobber så hardt jeg kan. Har holdt på sånn i tre år men dessverre vipper jeg i noen fag, så nå på slutten må jeg gjøre det bra i alt på en gang. Vi er snart i mål, dette klarer vi!

  12. Har dere ikke startet på russetiden enda? Her i Stavanger har de gått med russebukse i en uke allerede 😛

  13. Du minner deg sånn om meg selv (flink pike), og derfor ser jeg også hvor hardt du har det. Slik var jeg nemlig under særemnetiden. Jeg jobbet og jobbet, og tok aldri fri. Jeg skjønner at Dubai var litt sånn ”1 gang i livet”-sak, men samtidig så ser jeg det som en liten feilprioritering hvis du faktisk føler du ikke rekker skole og må døgne for å komme deg gjennom. Hva vil du satse på? Gode karakterer og utdanning utfra det, eller en modellkarriere? Snart vil du nok møte et veiskille, dessverre…
   Søvn er kanskje en bagatellsak som du sier, men det er ikke en bagatellsak i lengden. Lite søvn kan føre mye dritt med seg, og utmattelse er det siste man trenger nå man har så mye å sette fingrene i som du har.
   Jeg mener dette ikke vondt på noen måte, men jeg vil bare snakke utfra erfaringer slik at du forhåpentligvis tar rådene før det går for langt.
   Lykke til! Håper du klarer å ta vare på deg selv litt oppi det hele også 🙂

  14. Jeg pleier ikke å kommentere, men kjenner at jeg vil nå. Jeg forstår SÅ godt hvordan du føler deg! Er selv russ, og det er så sinnsykt masse som skal ordnes og fullføres og alt må gjøres så bra. Har stresset konstant siden vi begynte i tredje nesten, selv om jeg prøver å slappe av. I tillegg til dette skal flytting et annet land ordnes go jeg vil jo selvfølgelig være med venner og kose meg i russetiden, og bruke de festene (selv om jeg ikke drikker så mye selv) til å slappe av litt og ikke tenke så mye. Du, som er så hardtarbeidende og har så mye annet i tillegg, er så utrolig flink til å balansere. Og for å si det sånn – det er INGENTING i veien med bloggingen din! Leser nesten ingen blogger lenger, men deg kikker jeg innom flere ganger til dagen. Og som oftest er det enda et nytt innlegg, som er imponerende i seg selv, men det er også kvalitetsinnlegg og ikke overfladisk. Jeg er så imponert og jeg VET at du bryr deg om både oss og bloggen, men selvfølgelig ditt eget liv også. Jeg kan se det på innleggene dine og merker det så godt på hvordan du skriver til oss. Det er alltid godt å få ut følelsene i blant, og noen ganger er det kanskje fordi du er overveldet eller stresset så alt har hopet seg opp, men vil virkelig at du skal vite at du gjør en så god jobb!!! Du prioriterer riktig, det er jo livet ditt, men det er virkelig ikke sant at du blogger dårligere eller noen ting!! Stå på <3

  15. I really have to write a comment now – I usually never do, but I seriously can’t stand you crying over som idiot pushing you over the limit. (Sorry for writing in english, I’m from Denmark and i can’t write in your language haha..)
   Kristine, this anonymous person is hopefully not one of your followers. I am – and I can tell you ONE thing for sure – your blogging is so NOT boring or bad, the exact opposite actually.
   I love your blogging so much, and to see you cry like this really broke my heart. I don’t care if it is school, a boy or a stupid followers comment that made you cry, but you definitely do not deserve that. I’ve been through a hard time at school myself, and I can only imagine how hard it must be with the things you are dealing with besides your school. School is a full-time job itself, but besides that, you manage to have another full-time job, and that is alone something I’m really looking up to. So you anonymous who wrote that Kristine’s blogging had become bad? I have to ask you, how the **** you would have managed to deal with your school (which is so time-taking), one of the biggest blogs in Norway (which is a full-time JOB), and besides that, being a model who have to travel to Dubai for a weekend to shoot all day/all night, and then go back the to school the following monday. And then you expect for her to update YOU about HER life? I can tell you one thing; it is for sure pretty amazing, and I understand why you are jealous, I am myself too – but seriously… But you have to accept that she is doing her best, and that school is 1st priority – just be happy that Kristine is running such an incredible blog besides everything she does. Sorry for my breakout, but I just had to…
   – Back to you, Kristine. Your blog is amazing, and I’m pretty sure it is reflected by you. You are the most honest and loyal blogger I follow (and I promise you, I follow a lot), and I really think you deserve everything you are about to achieve. So stay strong, girl – soon school will be over, and you will thank yourself for the effort you’re giving. In just a few months life will be unwritten, and you can do whatever you want. And I really think you deserve the best of luck with that. So good luck, remember to keep us updated, but never let your blog become a pressure, we will always be here and wait for you. <3
   BTW - WHAT is up for some crazy photos of you from Dubai? Jesus, girl. You're so crazy pretty - your model carrier is becoming huge. You deserve it!

  16. Jeg skjønner godt at du er i en vanskelig og stressende periode for tiden. Tentamen, russetid, jobb, venner og ikke minst familie. Du har mye å tenke på og det er vanskelig å gi alt og alle like mye oppmerksomhet. Akkurat nå må du tenke på hva som er viktigst og prioritere rett. Jeg vet at det er lett for førsteprioritere det som er gøy, men skole er også veldig viktig. Om du har en liten dårlig bloggperiode nå så går det fint! Du er en kjempegod blogger som er ekte og optimistisk, og selvom noen få sier at bloggen er blitt dårligere, må du virkelig ikke ta det til deg. Tenk på hvor mange tusener av jenter, gutter og for den slags skyld, som leser bloggen din og ser opp til deg.
   Du har mange lesere fordi du er ekte og et bra menneske, folk leser bloggen din fordi de er interessert i det du skriver. Det er så mange toppbloggere for tiden som hovedsakelig er mest kjent for operasjoner og “fake” utseende, mens du er helt motsatt. Stå på Kristine, og tenk positivt!

  17. herreguud hvordan kan noen klage på bloggingen din? Helt ærlig så er du min absolutte favoritt blogger. Du oppdaterer ofte, har mange bilder, og livet ditt er utrolig interessant. Du motiverer meg til så utrolig mye. I hele dag har jeg jobbet med matte og drukket pmax, nettop fordi det høres så deilig ut når du gjør det. Kristine, du får meg til å jobbe med matte, akkurat DET skal mye til. Stå på Kristine, du gjør en utrolig jobb og jeg unner deg alt godt.

  18. Skjønner ikke hvorfor du sliter deg ut for å få 6 istedenfor 5 når du skal satse på blogging likevel?

  19. Helt enig med en over her; flinke piker gråter masse!! Jeg lider også av flink pike syndrom og har ikke styring på hvor mange ganger jeg har revet meg i håret og grått av frustrasjon gjennom studietiden de siste fire årene. Men you can do it!! Og tro meg, det er verdt det til slutt, selvom det kanskje ikke føles sånn nå 🙂

  20. Ikke utsett det å ha det bra til “etter tentamen” eller “når det blir sommer”. For når den tiden kommer så finner du bare noe nytt å stresse over og da blir det en gjengående ond sirkel “bare denne uka er over”, “bare jeg tjener litt penger”, “bare jeg for ordna ditten og datten”. NEI, ta kontroll over din egen lykke og bestem deg for at du skal ha det bra nå. Ikke slit deg så til helvete ut som du holder på med nå. Som du sier selv så tar skolen knekken på deg, i dag fikk du sammenbrudd og begynte å grine – er ikke det tegn nok på at su trenger en pause? Det er greit å ikke være på toppnivå hele tiden og det er VELDIG greit å ta vare på seg selv. Hvorfor driver du med dette karakterjaget på deg selv? Er det fordi du vil inn på skole så du senere kan få deg jobb, så du senere kan tjene masse penger, så du senere kan få deg huset du har så lyst på så du endelig kan bli lykkelig? Bare slapp av, pust ut og kos deg nå. Klisje, men du vet faktisk aldri hva som kommer neste dag, derfor burde du virkelig ta vare på deg selv og nyte den tiden du har nå.

  21. Hvor i all verden er bloggen din blitt dårlig.. Syns du gjør en god jobb jeg. Ikke ofte jeg kommenterer, men leser den hver dag. Du gjør en god jobb;)

  22. Du må kunne ta det litt med ro også. Tenk at du faktisk har fått til de to sekserne, i stedet for å fokusere på alle de andre du vil ha. Du er superflink! 🙂

  23. Jeg synes du er flink jeg, Kristine! Du er en av mine favorittbloggere, og jeg synes bloggingen din bare blir bedre og bedre!
   Og du, ikke stress. Du er snart ferdig med VGS, og trenger absolutt IKKE å begynne å studere til høsten av. Jeg studerer barnevern, og er ferdig nå i mai. Jeg kommer altså til å være ferdig utdannet i en alder av 22, noe jeg synes er veldig ungt. Så, ikke stress. Jeg kunne godt ha ventet noen år liksom! 🙂
   Keep up the good work!

  24. Dom som säger så är bara avundsjuka på dig! Du är så stark Kristine, jag ser verkligen upp till dig! Ibland när jag är deppig så brukar jag faktiskt gå in på din blogg och läsa gamla inlägg, enbart för att du ger mig så mycket inspiration till livet, och jag blir så glad när jag ser dina fina bilder och läser dina positiva inlägg! Finner ALLTID ny lust till livet när jag läser det du skriver. Har läst din blogg i ca 2 år nu, och jag tycker bara att den blir bättre och bättre! Jag verkligen ÄLSKAR dig & din blogg! Låt inte avundsjuka idioter trycka ner dig, du är en underbar människa som är fin både på insidan och utsidan, stå på dig för du klarar ALLT!!💪🏻

  25. Åh takk for at du viser denne siden og. Du har helt klart den beste bloggen, jeg har fulgt bloggen din i mange år, og det er så gøy å være med på reisa di. Det siste året har jeg ikke lest noen blogger bortsett fra din, din er den eneste jeg liker å lese.

  26. Må du slutte å sutre som en liten unge. Videregående er ingen lek, det skal koste å få gode karakterer. Alt er en prioriteringssak, om du drar til Dubai på fotoshoot, eller er hjemme å jobber med skole er ditt valg. Alle må ta konsekvensen av de valgene vi tar, også du. Om du ikke takler skolen på videregående kan du bare glemme å studere noen gang -videregående blir barnemat i forhold til de kravene som stilles til dagens studenter.

  27. Du er den mest inspirerende bloggeren jeg vet om! Hold ut med skolen, så får du tatt deg en velfortjent ferie <3

  28. Som jeg har grått og revet meg i håret av frustrasjon over R1 og fysikk dette året, ass. Drittlei er en undedrivelse

  29. Jeg går vg1, er såå stresset. Vg1 er et helvette, uansett hva folk sier, jeg har 5 avgangsfag som jeg mååå få 5 i. Og for meg er det et helvette, jeg sliter sikkelig, og uansett hvor bra jeg jobber er det liksom ikke bra nok! Men stå på fineste Kristine, jeg heier på deg <3

  30. Skjønner at det er mye å sjonglere med både skole, blogg, familie, venner osv,
   men man MÅ jo faktisk ikke få 6 i alle fag:) Selvfølgelig er det gøy med gode karakterer,
   men viktig å huske å leve litt også:)

  31. Herregud, bloggen din har IKKE blitt dårligere! skole er viktigere enn å blogg bra et par ganger om dagen. Blogge kan du gjøre senere, øve til tentamen haster mer. Uansett, stå på Kristine du er RÅ 😀

  32. Altså, det var jo egentlig ikke noe frekt med kommentaren. Og jeg tror nok ikke h*n ville såre. Man må da tåle å høre sånt i blant

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg