kamel-riding i ørkenen

Okei dere, her kommer bilder fra det beste minnet fra Dubai. Ørken-turen! Vi leide to bilder hvor vi fikk tour i ørkenen, så etter å ha hatt shoot i et par timer midt i ørkenen kjørte sjåførene oss til en camp (i sånn seriøst ødemarka) hvor vi fikk ri kamel og spise middag. Det føltes som om vi var på en annen planet, langt unna alt av befolkning. Og det var kanskje den mest befriende følelsen jeg har hatt noensinne… Shooten vi hadde i forkant av dette gikk stråååålende (jeg gleder meg så sykt til å vise dere bildene!), så det å toppe en vellykket shoot med denne kvelden her…. det var faen meg helt fantastisk. HELT FANTASTISK. Jeg tror dette er et av de beste øyeblikkene i livet mitt. Kameraet til fotografen var stappet fullt av sinnsykt bra bilder, vi var fulle av adrenalin og ja, det var så deilig å bare kunne si “it’s a wrap”, pakke sammen sakene og kose oss her resten av kvelden:

Meg og Dennis, eieren av DM Retro. Vi lo SÅ sinnsykt mye sammen! Haha, vi hadde seriøst helt prikk lik humor og gjorde noe morsomt ut av alt, hele tiden. Jeg har ledd så mye fra sjelen disse dagene.

Høye hæler i ørkenen? Altså, er man på shoot så er man på shoot. Skoene + den enorme vinden var nok det mest utfordrende med denne fotoshooten, men det gjorde bildene så ekstremt kule at det ikke var noe annet enn TOTALLY worth it.

FOR en gjeng! Vi ble så sinnsykt sammensveiset på bare to dager! Føltes som om vi var en familie på tur.

Kamel-ridingen var såååå gøy! Det var litt skummelt når kamelen skulle reise seg og sette seg igjen, men mest av alt var det bare morro. Gøy å ha gjort, liksom!

Etter ridingen gikk vi inn til campen, og da var det blitt mørkt så stemningen var helt spesiell. Åååe! Savner det skikkelig når jeg sitter og skriver dette her. Her var det lys-lykter overalt, magedans-show og servering av arabisk middag som vi spiste på disse lave bordene med pute som stol.

Det var veldig stor kontrast fra middagen dagen før hvor vi spiste på en av hotellets luksusrestauranter, men det var likevel MINST like bra. Hele settingen gjorde det så spesielt. Vi fikk forsyne oss så mye vi ville av både forrett, hovedrett, vin og brus – og dere, maten er kanskje noe av det beste jeg har smakt på lenge. Vi snakker falaffel, arabisk brød som vi dyppet hummus, arabisk brød med innbakt pesto, kjøttboller, kyllingspyd osv, osv… Gjett hvem som skal lage falaffel og hummus nå, da! Jeg skal selvfølgelig poste oppskrift til dere 🙂

Tusen millioner takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg. Dere er de beste jeg vet om, og dere skal bare vite at jeg er uendelig takknemlig for at jeg har dere.

10 kommentarer
  1. Så fine bilder!!
   Vil bare påpeke at det heter ikke ” vi LEDDE så utrolig mye sammen” det heter ” vi LO så utrolig mye sammen” , er lett å ta feil når du fortsetter med “har aldri ledd så mye ” (som er riktig), haha er ikke meningen å bli en sånn påpeker skrivefeil leser altså…..

  2. Har vært på akkurat samme turen som det du var på i ørkenen, på den samme campen! Utrolig morsomt sted, vi røyket også vannpipe når vi var der ute :))

  3. DET HETER “HAR LEDD” JO du over heer. Hater når folk som stoler på sin egen idiothjerne skal rette på noe som allerede er rett fuck uu
   ha en fin daag

  4. Du over her.. Hun sier jo det, hun første, at “har ledd” er riktig. Det hun derimot kommenterte var “vi ledde”. Det er det ikke noe som heter. Kristine har vel endret det. Så, du over her må bremse idiothjernen din og lese kommentarer litt saktere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg