burj khalifa

De siste timene av turen vår tilbragte vi her! Burj Khalifa er det høyeste byggverket i verden med sine 828 meter. Altså, jeg synes jeg selv ser veldig høy ut på bildene, jeg… Det er vidvinkelen, just so you know. Veldig gøy å ha opplevd, da! Hele bygningen glitret, det var utrolig vakkert å se på. Burj Khalifa består av 160 etasjer og inneholder både hotell, leiligheter, kinoer og kontorer som kostet hele 8 milliarder kroner å bygge. Det er sykt. Kanskje det er her jeg skal kjøpe leilighet neste år? He-he 😛

Siste innspurt til mattetentamen gjenstår, og så kan jeg endelig senke skuldrene og slappe av. Det skal bli godt, gitt. Vi har hatt forberedelsesdag på skolen i dag da, så jeg har fått jobbet mye. Jeg elsker at vi får en hel skoledag kun til øving i forkant av tentamen på videregående!

15 kommentarer
  1. Hei Kristine❤
   Har eit spørsmål om du slit med strekkmerker? Eg e 178cm høg og slank og slit aller mest på lår områda. Så eg lurte på om du kanskje har noken erfaringa med da??
   Kleeem❤❤

  2. Du er døds flink til å jobbe Kristine!
   Både med bloggen og med skolen – det er faen ikke enkelt å skal prestere så godt som du gjør. Stå på 🙂

  3. Vi får ikke forberedelsesdager :-S Har tentamen i både R2, Kjemi 2, og Biologi 2, så sykt mye å øve på samtidig med mange andre prøver og framføringer..

  4. Wow, uvant å se deg med hestehale, men det var utrolig fint!
   Masse lykke til på tentamen i morgen, du er dødsflink! Vi har hatt tentamensperiode, og vi har siste prøve i morgen. Gleder meg til å bli ferdig.
   Ha en fin kveld!

  5. Hvordan var det å kle så “utfordrende” som du vanligvis gjør i Dubai? Ser du har kort kjole her, men er ikke Dubai et konservativt område hvor mange dekker seg til? Det er hvertfall min oppfatning haha, mulig jeg tar feil. Og mener ikke dette som hate- syns personlig det ikke er noe galt i kort shorts eller mage topp når været er fint 🙂

  6. Berre eg som blir stolt av Førde når dei viser så stort engasjement til å få VG-lista til Førde? Folk lot seg frivillig bli dynka i gjødsel liksom… Hadde kanskje vert kult om du hadde nemt det på bloggen?:))

  7. Beklager, men jeg klarer ikke la være å henge meg opp i at du kan få så gode karakterer når språket ditt er så lite utviklet. Det heter “Just as you know” ikke “Just so you know.” Ja, jeg vet – jeg kan umulig ha det godt med meg selv når jeg kommer på din blogg og pirker på småfeil. Jeg klarer bare ikke dy meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg