dagene blir lengre

Haha, jeg ANER ikke hvorfor jeg ser tomatrød ut i ansiktet her… Det er bare på bildet, jeg lover. Hahahaha.

Jeg elsker, elsker, elsker at det er lyst til langt på kvelden for tiden. Dagene blir lengre, mye lengre. Det er bra, meeeen… samtidig litt dumt. For når jeg kommer hjem klokka 11 om kvelden får jeg ikke lyst å legge meg. Og det passer ikke helt sammen med det faktum at jeg går på skole og må være på stolen min i klasserommet 08:20 🙂 Altså, i går bestemte jeg meg plutselig for å ha Skam-maraton klokka 12 liksom, bare fordi alt er så sykt koselig om kvelden og det ikke fristet litt å legge seg engang. Så der lå jeg, med brus og fruktfat på nattbordet (og svisker, fordi dere har sagt at det hjelper mot treg mage) og snappet med folk mens jeg fulgte med på Skam. Kveldstimene er så magiske!

Nå har jeg nettop vært på butikken med bruttern og vi har kjøpt inn til taco. Bra mandag, ass! Har tentamen og forberedelses-dager resten av uka, og utrolig nok gleder jeg meg. Synes det er chill, jeg.

8 kommentarer
  1. Hei! Jeg har knust mitt too faced sjokoladepudder og har så lyst på et nytt, men coverbrands har sluttet å selge det, vet du om noen andre norske sider som selger dette pudderet? 🙂

  2. Har du prøvd å bytte ut kjøttdeigen med bønner?
   Bønner smaker minst like godt som kjøttdeig og det er bedre for miljøet og dyrene våres 🙂
   Hadde vært så kult hvis du som har så stor blogg kunne oppfordret til dette, for det er så viktig og når man kan spise taco som er vegetarisk så lik som med kjøttdeig burde flere få høre om det.

  3. Henger meg på kommentaren over. Veldig mye animalske produkter på bloggen din i det siste, noe jeg syns er veldig synd. Trodde du ville være mer miljøbevisst. Går også an å bytte ut kjøttdeigen med “kjøttfarse” fra Hälsäns Kök. Ligner på kjøttdeig, og er veldig god!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg