jeg blir deppa av alkohol

Det er en skygge fra trærne på kinnet mitt altså, ikke en heftig fail av contour. Hehe!

Russetiden er dritgøy, men det er søren meg en del baksider også. Eller hva? Som jeg har nevnt en gang tidligere her på bloggen har jeg ofte en tendens til å bli veldig nedstemt dagen derpå. Jeg føler meg rett og slett helt i ubalanse, at jeg ser meg selv utenfra, at alt jeg gjør er meningsløst. Det jeg trøster meg med er at dette er en helt naturlig prosess som skjer i det alkoholen forsvinner fra kroppen. Jeg husker ikke helt hva som er grunnen eksakt, men det er mulig at det kan ha noe med å gjøre at de endorfinene man får når man inntar alkoholen blir tømt når alkoholen går ut igjen? I hvert fall; det er jævlig irriterende. Spesielt nå i russetiden når man heller i seg drikke omtrent hver eneste dag, og jeg bruker halve døgnet på å være i dette merkelige humøret. Det er nesten slik at jeg savner den gamle… meg? Liksom Kristine, WHERE U AT. Og det verste er… jeg føler meg HELT alene om dette. Haha. Jeg blir bare så sjukt sær av denne alkoholen. Jeg elsker liksom livet mitt, men bare når jeg drikker og når jeg ikke har drukket dagen før. Dagen derpå er altså det store problemet.

Ja ja. Russetiden er fet altså, jeg storkoser meg i den røde dressen min. Gruer meg allerede til dette er over. Altså, la oss bare ta LS… Åh LS du LS. SJUKESTE dagene i mitt liv. Jeg kommer til å huske den helga for alltid, dæven. Men uansett hvor gøy jeg har det de ulike kveldene, våkner jeg alltid opp og føler meg så fryktelig merkelig. Er jeg på vei til å bli hobbyalkoholiker? Er jeg rar? Eller er jeg bare russ?

14 kommentarer
  1. jeg får også denne følelsen etter en kveld ute, og det er sykt irriterende egentlig. Begynner å tenke store, mørke, meningsløse tanker som ikke forsvinner før enda noen dager, og det blir så slitsomt for alt føles som et eneste stort ork..

  2. Det er du ikke alene om.. hver gang før jeg går ut tenker jeg lignende og gruer meg rett og slett til å komme hjem igjen. All moroa er borte, og alt føles så dumt og trist. Man føler at timene går helt jævlig sakte, og har bare lyst til å gråte.

  3. Jeg har det også dagen derpå. Føles merkelig, alt blir så dystert og tenker veldig mye merkelig haha!
   Men jeg vet det går over da, heldigvis.
   🙂

  4. Midt oppi russetiden og å skrive om hvor flott ting er, kan ikke du skrive noe om det som ikke er så flott. En ny sesong av sweatshop har kommet, og jeg håper at du som blogger ser den og tar deg tid til å kommentere det. Bruk den makten du har igjennom bloggen, og få med flere, dere bloggere gjør et stort inntrykk.

  5. Jeg føler faktisk veldig med deg her, Kristine! Jeg kommenterer aldri på blogger, men følte faktisk at jeg måtte dele min medfølelse med deg her. Det er faktisk helt håpløst, for når jeg er hangover begynner jeg liksom å tenke på meningen med livet, og at det egentlig ikke er noe poeng i å leve, haha! Er ofte også sånn at jeg liksom MÅ gjøre noe, for at jeg ikke skal føle at livet bare er dritt. Uansett fint å høre at man ikke er alene om dette da… Denne “ulykkelighetsfølelsen”.

  6. Derfor er det greit med en religion som sier at det er forbudt å drikke alkohol. Alle i klassa mi er mye ute for å feste, mandag morgen er de tilbake igjen i klasserommet, og starter med: “jeg skjønner ikke hvorfor vi gjør dette, hva er greia? altså, jeg husker jo ingenting? alt er jo glemt uansett, noe så meningsløst”. også er de tilbake igjen neste mandag, med akk samme sitat.
   wallah, jeg skjønner ikke logikken bak dette. Finn noe meningsfullt med livet og søk kunnskap om ulike ting (religion kanskje??). har lest at du ikke tror på noenting Kriss, men bare forsøk å finne ut noe, er sikker på at du vil finne noe du kan lene deg tilbake til 😉 hahahah, følte meg som en skikkelig Preacher jo. GL

  7. Føler med deg Kristine! Er russ selv og kjenner på samme følelsen selv om jeg ikke er ute like ofte som mange andre. Grunnen er så enkel at om du ser for deg en rett linje som er humøret når du er edru, men når du drikker kommer du høyt opp over streken og får lykkefølelse! Ulempen er at når det går ut av kroppen igjen går du nemlig ikke tilbake til streken, men LANGT under før det gradvis stiger igjen. Lærte dette på helselinjen jeg går. husker ikke hvilke stoffer som spiller inn her, men du kan nok ha rett med endorfiner ja. Kos deg videre de siste dagene av RT! Var på LL selv denne helgen og det tok virkelig på! Haha

  8. Ta deg nå en pause fra alkoholen, og ta med deg et par redbull neste gang du skal ut! Herrefred, du med så mye energi og glede klarer vel å ha det gøy EN kveld uten alkohol? Og du kommer til å ELSKE livet dagen derpå, og prise deg lykkelig for at ikke drakk 🙂

  9. Har det på akkurat samme måte! Takk for at du skrev et innlegg om det, føler meg ikke like alene om det nå

  10. Exakt samma här, allting känns verkligen meningslöst dagen efter. Allt för att ha såå kul under de få kvällstimmarna;)

  11. Vet du hva? Jeg føler litt med deg her altså. Selv bor jeg i New York atm, men skal hjem om 3 uker og takk gud for det! Jeg er først og fremst lei all den festingen, fordi jeg også blir litt sånn små deprimert dagen derpå. Jeg føler jeg mister en dag og alt jeg gjør den dagen er å føle meg totalt elendig, haha! Fest annenhver helg er mer min stil. Kjenner at det tar på å være ute 4 ganger i uken altså, hahah 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg