JEG ELSKER KROPPEN MIN


Slik ser dere meg om dagen! Gårsdagen gikk seriøst i et, jeg jobbet hele dagen og da jeg var ferdig halv ni hadde jeg egentlig tenkt å ta en edrukveld, men så ble det brått ut. Da var det bare å helle i seg drikke i bilen på vei til vorset (jeg er blessed med den funksjonen at jeg kan bli påvirket på 5-6 minutter!), og så bar det ut på kveldens festligheter. Kjempebra kveld – til tross for at jeg var fornuftig pike og dro hjem klokka 12. Våknet i dag tidlig og kjente at øynene SVIDDE. Haha, seriøst. Du vet når du våkner av alarmen og tenker at “det har ALDRI i hele mitt liv fristet mer å sove videre enn akkurat nå”? Jepp. Den følelsen kjente jeg på da. Men jeg kom meg opp, og fullførte skoledagen. Har ikke vært noe dårlig, og pssst; jeg er blitt frisk igjen!!! WOHO! Jeg trodde jo at jeg brygget på noe stort nå, men så ble jeg frisk igjen på EN dag. Jeg elsker kroppen min og at den er så snill mot meg.

Jeg har hatt besøk helt siden skolen sluttet til nå, veldig koselig 🙂 En del av dere begynner å bli nysgjerrige nå ja… hihi.

7 kommentarer
  1. Kjempe bra at du hat blitt frisk igjen! <3 Kan bare tenke meg til hvor kjipt det måtte ha vært å blitt syk nesten rett før rt er over

  2. Halooo innlegget ditt under! jeg blir også så jæævlig deppet. Jeg er fortsatt litt småfull/happy etter gårsdagen også dagen derpå-derpå så blir jeg seriøst deprimert….. Jeg har alltid blåmandager liksom, fordi jeg drar ut lørdager. Det er sykt rart. Men ja det er jo naturlig. Tror kroppen er redusert og jobber såpass heftig at alle mekanismer for glede osv gidder den ikke bruke krefter på

  3. Hei Kristine! Eg ville bare nett spør om en liten ting 🙂 Føler du sjølv at du har blitt meir opptatt av kostholdet ditt det siste halvåret med tanke på modell karrieren osv? Føler du la litt oftare ut bilder av smågodt, boble karamell sjokoladen du var hekta på osv osv før. Er det bare tilfeldig eller spiser du mindre “usunt” no en før? Vil og bare si at alt du deler og skriver til oss lesara er heilt supert! Du viser virkelig at du gjør alt for oss når du klarer å balansera vennskap, skule (med gode resultater), familie samtidig som du driver på med blogging på øverste nivå i Norge. Det er imponerande! Ønsker deg masse lykke til vidare 🙂 STÅPÅ!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg