det er dette jeg kommer til å savne

Små øyeblikk. Selv bare en liten kjøretur med venner med musikk. Det er det jeg kommer til å savne når jeg er ferdig på videregående og alle går hver sin vei. Jeg har blitt veldig flink til det i det siste – nyte de små øyeblikkene og de hverdagslige tingene. Jeg har mast fælt på dere om hvor klar jeg er til å fullføre skolen, flytte bort fra Førde og endelig starte på et nytt kapittel i livet, men dæven, gjett om jeg kommer til å savne denne tiden.

Til dere som er i samme båt som meg; husk å sett pris på den siste tiden her!

7 kommentarer
  1. Fyy søren så jeg digger bloggen din! Du sier alt slik det er, og du virker bare som ei veldig kul og sprudlende jente! Også har du et ekstremt herlig og smittende smil😍

  2. Herregud, innså nettopp at jeg har ca samme type solskade som det du hadde. Huden din er syykt fin nå. Prøvd i mange år og bare leve med det, men fyf så deilig å kunne sluppet den ruglete huden. Skal prøve å tigge meg til isotretinoin selv. Håper det går!! Du ser fantaaastisk ut asa!

  3. Jeg er også ferdig med videregående i juni, noe jeg både gleder og gruer meg til! Har du bestemt deg for hva du vil gjøre til høsten? Har du søkt høyere utdanning, eller vil du ta et friår kanskje? Tenker du noe mer på LA? Håper uansett du får det fint 😀 Klem!

  4. Nå som det nærmer seg sommer så har i ihvertfall jeg et must på solbriller.
   Kan du lage et solbrille-innlegg? Hvor du viser dine solbriller, hvor de er kjøpt (link)? Hadde vært mye lettere for meg å finne det perfekte paret. Gjerne bilde med de på 🙂

  5. Hvorfor bruker du ikke russedressen din hver dag? Et ben kan klippes av dersom du ikke gjør det vet du

  6. de klipper av et ben når du vasker russebuksen, ikke når man ikke går med den hver dag.. 🙂
   (sorryy måtte bare)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg