ukens spørsmål #89

Okey… Vi nærmer oss ukens spørsmål #100?! Det er litt… sykt?! Well, here we go!

Du nevnte så vidt for ikke så lenge siden det med å avslutte et vennskap. Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om det temaet? Tror mange, inkludert meg, vil få nytte av det. Mange her er nok i samme situasjon!
Det kommer. Det er litt vanskelig å si hvordan, men bare ha litt tålmodighet 🙂 Jeg vet at mange av dere er nysgjerrige, spesielt når jeg involverer vennene mine såpass i bloggen og så forsvinner plutselig noen. Jeg hadde vært nysgjerrig selv, haha. Men jeg må naturligvis sette grenser også, det er min blogg, og jeg står ansvarlig for innholdet. (Jeg har blitt truet med politianmeldelse før for å si det slik) Jeg vet at enkelte toppbloggere nærmest fungerer som en nyhetsavis som oppdaterer leserne på skandaler i livet sitt et halvt døgn etter at de skjer, men jeg kunne aldri skrevet om noe slikt mens det fortsatt var et åpent sår. Nå er det lenge siden, jeg tenker aldri over det lengre og jeg føler meg klar til å fortelle dere. Soon.

Tenker du fortsatt på det å flytte til LA?
Eh… JA! Dere vet jo hvor inderlig jeg ønsker det. Jeg blir nok å bo i Oslo et år først i alle fall, for jeg har nemlig en del samarbeid og kollegaer der som jeg gjerne vil jobbe med før jeg drar utenlands. Men jeg kommer til å reise mye i høst tror jeg, så en ferietur til Los Angeles i en uke, eller to, eller tre, skal man ikke se bort ifra. Å flytte til LA for en periode er og vil alltid bli en drøm som jeg skal gjøre ekte, det er bare spørsmål om tid. Først vil jeg sjekke ut Oslo og jobbe litt derfra, så får vi se hvor veien går videre.

…. når det skal sies så har jeg enda ikke vært innpå finn.no en eneste gang. Jeg skal begynne å se SNART, jeg lover mamma. Jeg vet at jeg skal leie det første året, men hvem jeg skal bo med? I have no idea. Jeg har forresten tenkt tanken å kanskje leie sammen med en bloggleser som også skal til Oslo… Hmm? Har fått en del mail fra noen som er interesserte allerede, faktisk. Jeg vil jo gjerne bo med noen som deler samme interesser og har samme behov som meg slik at det ikke går i klinsj, og jeg vil tro at en stor del av lesergjengen min er ganske lik meg sånn sett. Vi får sjå! Kommer nok til å prate mer om dette senere.

Hva er det beste du har opplevd så langt i 2016?
Det blir soleklart LA-turen for å besøke min kjære Pål, og jobbturen til Dubai med DM Retro som virkelig ikke føltes ut som en jobbtur i det hele tatt. Jeg var i kongehumør under hele oppholdet, vel… utenom den ene morgenen hvor vi stod opp klokka 4 og fotograferte på stranden på tom mage og i x-antall varmegrader. Frokostbuffeten hadde ikke åpnet enda, og vi skulle ta bilder i soloppgangen, så ja. Slike ting må man jo bare takle når man er på jobb, og det viktigste er å holde positivteten oppe. Men gurimalla, så sulten jeg var. Å gå inn i frokostsalen klokka 7 var helt MAGISK. De hadde så mye utvalg der, og jeg tror en frokost aldri har smakt bedre.

Det er så mye positiv energi i denne gjengen her! Føles nesten som en familie.

På kjøpesenteret Emporia i Sverige finner du forresten meg og Johanna på en svær plakat. Haha, det er jo bare dødsgøy! 

Begge bildene er lånt fra dennism.se

Gleder du deg til å bli ferdig med videregående, eller gruer du deg?
Vet du, jeg gleder meg veldig. Jeg føler jeg har hele verden i hendene mine og at jeg har mange muligheter fremfor meg, så jeg ser veldig frem til tiden fremover. Det vil bli mange forandringer, men det er jammen meg på tide også. I tillegg tror jeg 2016 vil bli et bra år karrieremessig! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen min.

Hva mener du om abort? Om du ble gravid, kunne du tatt abort, eller ville du tatt vare på barnet?
Jeg mener det er en sak som burde være opp til hver enkelt, og derfor er jeg veldig glad for at vi har muligheten til nettopp det i Norge. Å bli uventet gravid må være en vanskelig situasjon å komme opp i, og jeg kan vel egentlig ikke si noe om hvilket valg jeg ville tatt før jeg står oppi det selv, men sett fra mitt perspektiv den dag i dag hadde jeg tatt abort om jeg ble gravid i den alderen jeg er nå. Så nei, jeg er ikke imot abort, jeg mener det er en fin mulighet for de som er i en livssituasjon hvor det ikke passer seg å få en unge.

Hva spiser du når du skal være usunn?
Sjokoladepålegg. Det er favoritten! Jeg kan gjerne spise brødskive med Nugatti på til lørdagsgodteri, liksom… Men excuse me, hva skjedde med å slutte med Nugatti Crunch???

Hvordan ble du kvitt forstoppelsen? Sliter selv med dette..
Den gikk bort av seg selv etter russetiden. Det som hjalp for meg var vann. MYE vann. Jeg prøvde diverse produkt fra Apoteket, for eksempel Lactulose, men det hjalp ikke noe som helst følte jeg. Prøvde også avføringstabletter èn gang og det skal jeg ALDRI bruke igjen. Uff, anbefaler det virkelig ikke, det er bare fælt og det løser heller ikke problemet. Så mitt tips er å holde seg unna disse produktene (med mindre det er krise så klart) og heller sørge for å spise fiberrikt og regelmessig, og ikke minst; få i seg tilstrekkelig med vann.

Hvem liker du best i Skam?
Jeg synes alle karakterene er bra på hver sin måte, men mine favoritter er Noora, Vilde og Sana. Noora fordi hun er lik meg når det gjelder å vise svake sider: jeg hater det, men enkelte ganger må jeg bare. Vilde fordi hun er en så sykt bra person i serien. Hun virker også som en skikkelig kul person på “ekte”, om jeg kan si det sånn. Kunne gjerne tenkt meg å bli venn med henne, liksom! Og Sana? Faen, hun er jo helt rå. Jeg DIGGER personer som er religiøse og praktiserer det hver eneste dag, men som likevel greier å ha en ironisk distanse til sin EGEN religion. (Jeg føler nemlig ikke at det finnes så mange av nettopp dem) Åååh, jeg får sommerfugler i magen av det, jeg. Jeg holder en tommel opp for de som er religiøse men som fortsatt ikke er så innmari hårsåre.

Hva gjør du for å få lange vipper?
Her har jeg 2 svar: 1. Jeg bruker en veldig god mascara. (Tall, Dark and Handsome fra theBalm, denne har jeg brukt i sikkert 4-5 år) 2. Jeg bruker lang tid på vippene. Altså, jeg kan stå i 20 minutter og påføre mascara for å få det resultatet jeg er ute etter. Vippene er kanskje noe av det viktigste for meg, så jeg prioriterer alltid dem! 🙂

Hva lurer dere på til neste runde? Gjerne samle spørsmålene i dette innlegget, så blir det enklere for meg å finne dem!

22 kommentarer
  1. Hvor finner du joggebukser som passer i beina? Altså I lengden. Jeg er 170 cm og finner ikke joggebukser som passer i beina, de er alt for korte. Håper du kan hjelpe meg litt her:-)

  2. Oi, hehe jeg var også tenkt å spørre etter joggebuksene? Hvor kjøper du de tettsittende som er lange nok? Har kjøpt en på junkyard (nike), men den rakk bare halvveis på leggen, hehe.
   Og så lurer jeg på om du har søkt noe studier til neste år?
   Kommer du til å legge ut vitnemålet ditt når du får det?
   Kan du lage et innlegg med de fineste bildene fra alle ferieturer du har vært på, hadde vært morsomt å se, pluss kommentarer under hvert bilde (historie eller noe?)

  3. Er det en grunn til at du ikke bruker vippe extensions? Siden du er så opptatt av å ha lange vipper og det er blitt en så stor trend i det siste?

  4. Hva, 20 minutter?!!! Men kristine da….Hvorfor bruker du ikke bare løsvipper i stedet? Jeg har ikke brukt mascara på ett år nå, for det tar jo bare 2 sekunder å hive på seg et par falske vipper og vips, så er man ferdig. Mye raskere å fjerne før man skal legge seg også. Ingen gnikking og gnuring på sår hud rundt øynene, og ingen svarte flekker på øyelokkene i løpet av dagen. Eller hva med vippe extensions? Det virker som det hadde vært veldig praktisk i ditt liv med tanke på at du alltid løper rundt og styrer med et eller annet prosjekt og kanskje ikke har så god tid om morgenen. Fin er du uansett altså! Men jeg ble bare litt nysgjerrig på hvorfor du velger akkurat mascara som alternativ.

  5. Jeg lurte på om du har en metode for hvordan ta vekk hår på overleppen? Sliter du med det? Isåfall hvordan får du det vekk?

  6. Sannheten er at Sana representerer faktisk majoriteten av muslimske jenter i Norge og Europa. Det er derfor hun er så godt likt i det muslimske samfunnet! Endelig er den muslimske karakteren i en serie ikke representativ av en offer rolle a la tvangsekteskap/æresdrap og lignende, som ikke er så vanlig som folk flest tror dessverre. Jeg ser selvfølgelig ikke bort i fra at ting som tvangsekteskap hender, men en slik streng religiøs lære er i dag bare eksisterende blant en minoritet i muslimske familier (særlig Norge). Så er enig i at Sana er helt rå OG realistisk! 🙂

  7. Du måå nesten svare på det angående at du og moren din hadde snakket om mat, siden så mange lurer på det, og sånn at man kan få oppklaring i det, hvis det bare kom ut feil.
   Ellers:
   Tenker du å bo alene i Oslo, eller skal du ha roomies? Eventuelt hvem?
   Har du noen tanker om fremtiden videre, hva du eventuelt vil studere etterhvert?
   Du virker som en skikkelig positiv jente som alltid ser det bra i ting. Ser for meg at du også er sånn på “ekte”, at du feks bare kan stoppe opp på vei til skolen mens du hører en gladsang, og tenke “FYF så fint livet egentlig er”. Men er det sånn du også er, eller er det en “fasade” som du viderefører til bloggen?

  8. Due er så nydelig Kristine og du virker som en utrolig herlig jente! Synes bryna dine er så fine, så jeg lurer på hva du bruker på de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg