bloggere på fest

19-åringer liker som oftest å feste. Noen hver helg, noen en gang i måneden – mens noen foretrekker kanskje å bare dra ut et par ganger i året. Edru eller ei. Men at 19-åringer på en generell basis liker å feste er ingen hemmelighet.

Jeg er nok en av de som liker å feste.

Jeg liker også å blogge. Det vet dere sikkert allerede.

I dag skal jeg vise dere et ansiktsuttrykk som representerer meg når jeg leser om meg selv på sosiale medier dagen etter en fest:

Altså….

Hvorfor prater de om meg? Jeg… er jo ikke spennende. Jeg er kjedelig. Eller nei, tulla. Jeg er jo en artig person, i alle fall med litt promille. Men altså, ikke SÅ artig at det er verdt å skrive side opp og side ned om meg på Jodel. Jeg henger aldri på Jodel, må jeg først bare si. 1. Jeg synes det er superkjedelig. 2. Jeg ikke har tid til det. Men når RT var over og jeg plutselig fikk litt mer fritid måtte jeg så klart ta turen innom etter at jeg fikk høre av en venn at det var litt juicy informasjon om meg der. Shit, Krissy var full, shit, Krissy hooka med noen. Jøss. Fester bloggere også? Drikker de? Det var vel kanskje forventet at jeg skulle ta disse Jodel’sene ille opp, men jeg synes bare det var artig. Like artig som meg.

Og jeg skal si deg en ting. Si så mye du vil om meg. Hvor du vil. Fordi alt jeg gjør, det står jeg for. Det at du prater om meg og skriver om meg er jo bare artig. Men om du tar snikbilde av meg på fest?

DA. Da kommer Krissy faen meg og tar deg. Det er ikke OK. Jeg har heldigvis ikke hatt mange kjipe erfaringer på dette området, men da jeg var på LS blant annet var det noen som hadde tatt snikbilde av meg, og jeg må bare gjenta meg selv her; det er ikke OK! Samme om det er en offentlig person eller ei. Jeg er overbevist om at det finnes en egen plass i helvete for de menneskene som tar bilde av fulle folk på fest uten at vedkommende selv er klar over det.

10 kommentarer
  1. Jeg digger deg. Enkelt og greit. Har vært innom bloggen din i ny og ne de siste årene, men nå kan jeg trygt si jeg er fast leser. Liker deg og det du står for mer og mer, og ja, du virker trivlig og artig. Intet mindre. Stå på, du er rå! Falleri fallera 🙂

  2. Ååå, selv om jeg ikke kjenner deg personlig, digger jeg deg Kristine! …MEN, kan du være så grei å vurdere å bytte headerbilde? For real, har gått så lei av det, og føler ikke at det er helt deg, er jo 1 år siden eller noe i den duren? (selv om du ikke har endret deg stort) Kanskje ikke verdens største problem, men kan du pleaseee se det an? Hoho 🙂

  3. Gjerne sjekk ut min blogg, som handler om min reise på isotretinoin kur. Hadde vært moro med tilbakemeldinger. eller tips fra noen som har gjennomført kuren. Eller om det evt er noen her som driver på kuren, så kan vi gå igjennom det “sammen”.
   Ha en fin kveld! 🙂

  4. HEI!
   Jeg er ikke alltid enig i alt du skriver, faktisk går noe veldig imot ting jeg står for. Men sånn er det med alle – hadde alle vært enig hadde ingen vært spesielle og politikk hadde vært unødvendig. Selv om jeg ikke er enig i alt har jeg fortsatt å lese bloggen din. Jeg innser at jeg nå har gjort det av og på i kanskje… FIRE år?!
   Hvorfor?
   Fordi jeg synes du er kul. Du gjør det du liker, du satser, du safer, du tester, faller, reiser deg… Det synes jeg er tøft. Uten at jeg kjenner deg, synes jeg du virker som en veldig bra jente.
   Snikbilder er faen ikke greit, netthets er faen ikke greit. Mye er faen IKKE greit. Supert at du tar det opp, jeg synes det er bra at du ikke bare ignorerer det. Mye kan man bare snu kinnet til, men noe er også verdt å banne på. Stå på videre! Jeg heier på deg.
   Masse lykke til på eksamen, spesielt muntlig trekk! 🙂
   // Helt ut av sammenheng vil jeg også legge til at du har en utrolig vakker mamma! Hun ser veldig sunn, sprek og snill ut. Hehe. Har hun en mat-insta eller noe..? Det hadde vært gøy, du poster så mye digg mat!
   God sommer! 🙂

  5. Kunne du laget et innlegg som handler om RT, der du kommer med tips til hvordan man kan tjene penger osv..

  6. Må være ærlig her! Tok snikbilde av deg på LS, men der var bare fordi jeg ikke turte å gå bort :-((((

  7. Altså… du syns det er fryktelig å bli tatt snikbilder av, og det har jeg stor forståelse for (ingen liker vel det? Publisering av bilder uten samtykke er til og med forbudt etter norsk lov!) – men hva tenker du da om at kjæresten din legger ut snapper av folk han snikfotograferer (og til og med latterliggjør)?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg